PDA

Pokaż pełną wersje : Domeq Monthly rent VS "Sold it out"

Venderer
17-10-2005, 20:46
Witam wszystkich. mam poważny problem i kieruję swoje pytanie do doświadczonych graczy (którzy mieli keidyś domqi bądź znają się na nich).

Otóż, Sprzedaję swój domeq, znalazłem kupce wystawiłem dla neigo domeq, a on akceptował transakcję, domeq będzie jego jutro po Save Servie...... ALE Oczywiście jako materialista chciałem zaoszczędzić i zwlekałem z zapłaceniem czynszu.... Dostawałem warningi i się okazało, że ostatnia szanse na wpłacenie gotówki to JUTRO po save servie.... Moje pytanie brzmi następująco:

Czy muszę wpłacić te rente za domeq aby transakcja poszła pomyślnie, inaczej domeq jutro o save servie nie zdąży przejśc do nowego właściciela i przepadnie a ja dostane BANa.

Czy wystarczy, że nowy właściciel będzie miał o tę określoną kwote renty jutro więcej w depo? Co jest róznoznaczne z tym, że ejśli nie będzie miał tych (dajmy na to 2k) więcej w depo to i tak ja dostane moją gotówke, domeq przejdzie na niego ale automatycznie go straci? Co by było hamskie i chę tego uniknąć...

Proszę o szybką odpowiedź za którą z góry dziękuje. Proszę o niepisanie komentarzy typu: TO JUŻ BYŁO MILION RAZY bo naprawdę szukałem, dośc nieudolnie bo nawet niewiem jak to sformułować w przycisku szukaj....

Proszę też o jasną odpowiedź i nie usunięcie tego tematu ponieważ mam już tylko czas do jutra do 8 a mój dzisiejszy limit na kompa powoli sie kończy...

Arathorn
17-10-2005, 22:13
Co jest róznoznaczne z tym, że ejśli nie będzie miał tych (dajmy na to 2k) więcej w depo to i tak ja dostane moją gotówke, domeq przejdzie na niego ale automatycznie go straci? Co by było hamskie i chę tego uniknąć...

Mniej więcej coś takiego :)

Venderer
18-10-2005, 13:33
Ahh Browca dla tego pana! (Oczywiście bez alkocholowego) innymi słowy dzięki Arathorn ;) Już się wyjaśniło.

Można zamknąć temat, dziękuje.