Pokaż pełną wersje : A wiec jednak..
a wiec stalo sie to czego mozna sie bylo spodziewac..na Furorze po raz kolejny Polak(Taifun) pokazal ze nasz kraj to nnajwieksze nOOby!Zabil wrasz ze swoimi przy***pasami Mestora powód: "spoznial sie z oddaniem dlugu" A wiec jak widzimy polak potrafi za takie cos spróbowac wyrzucic kogos z serva. Znajac zycie tym razem bedzie Dluuga i Duuuza wojna pomiedzy ludzmi Mestora(napewno Shel Phan,Salvator..) i Taifuna (Spoxter,Imargam ,Sara..)a wiec PA(Imarg,Spox) vs. Mestor itp
To juz chyba wiesz o tym ze to kretyn :)
ehhh szkoda pisac -.- a zreszta i tak mestor mial wyjechac do anglii i by grac nie mogl... a wojny nie bedzie bo po co, jak mestora nie ma, inni albo zmienia serwer albo beda placic ;/
Wilden Future
18-10-2005, 15:41
Lol, napytal se biedy to ma, normalka. Ale Tobie co do tego?? Zabil cie?? To twoj kuzyn stryjeczny?? A moze tamci to twoja daleka rodzina??:/ Na kazdym swiecie jest to samo- na Lucerze rodzina Archangelow 9 około 12 czlonkow, najmniejszy lvl ok. 90 ) wypowiedzialo wojne calemu swiatu :| " zawysokie ceny run" co powiesz??
lol to mestor wywala yeebaka z poh, to mestor odwleka oddwanie kasy...
to nie tyko to ja pamietamz e taki topic byl na forum jak fenixa gruz guardów wywalał =.=...
Taifun jest noobem! Gralem na OTSie Sarandiela czy jak on tam ma :> gral tam rowniez Taifun pizgalem go jak chcialem oczywiscie koles mial swoje priv acc a ja na zwyklym master sorcu jechalem go jak chcialem pozniej szukali mnie razem ze swoja ekipa i nie mogli zlapac... PVP ma on tak cieniutkie ze az poezja...
Z tego co ja widze na tibia.com to on ma 5 lvl ale ok.
Taifun jest noobem! Gralem na OTSie Sarandiela czy jak on tam ma :> gral tam rowniez Taifun pizgalem go jak chcialem oczywiscie koles mial swoje priv acc a ja na zwyklym master sorcu jechalem go jak chcialem pozniej szukali mnie razem ze swoja ekipa i nie mogli zlapac... PVP ma on tak cieniutkie ze az poezja...
Lol n00bie moze ty robisz otsy gdzie priv acc jest zraxowane na moim tak niebylo, wiec niepierodl mi glupot mial takiego samego sorca jaki byl na 1/1, a skoro taki dobry byles to czemu niemiales priv acc? J zakladalem dla kazdej 100lvl -.-
Lol n00bie moze ty robisz otsy gdzie priv acc jest zraxowane na moim tak niebylo, wiec niepierodl mi glupot mial takiego samego sorca jaki byl na 1/1, a skoro taki dobry byles to czemu niemiales priv acc? J zakladalem dla kazdej 100lvl -.-
sara nie warto >.> a pozatym ten pan nie zauwazyl ze napisalem ten temat o sytucaji na furo a nie o tym ze cos tam ktos tam otsie -.-' n/c
Sytuacja jest jasna, Mestor Rhu hunted 4ever. On i jego 4 pozostalych ownerow robili Power Abusing nawet na czlonkach swojej gildii (wywalanie ze spawnow). Wszystko to przez jednego z ownerow mestora Patryka ktory chcial 1 wojny. Mestor nie ma z kim juz wojny robic i na tym koniec. Taifun stara sie poprostu zeby tacy ludzie ktorzy nie potrafia grac wysokimi levelami nie grali na Furorze, Mestor wykorzystywal swoj level do zdobywania kasy/spawnow i innych a przeciez nie o to chyba chodzi.
Ps. Losari :*
sara nie warto >.> a pozatym ten pan nie zauwazyl ze napisalem ten temat o sytucaji na furo a nie o tym ze cos tam ktos tam otsie -.-' n/c
Spoko, niewnikam co sadzi na ten temat tylko chcialem mu wyjasnic ze jest n00bem.
Ps. Yber :* :>
..[..]..Mestor wykorzystywal swoj level do zdobywania kasy/spawnow i innych a przeciez nie o to chyba chodzi.
Ps. Losari :*
hehe, the same na azurze:D adi gotti power abuserowal po to zeby zdobyc kaske w tibi, badz itemy i zeby to pozniej na rl sprzedawac:D dobry sposob:D z tym ze on teraz rzadzi z kumplami na servie;S eh, pozdro
yours Ayla~
Flash_Radzio
27-10-2005, 19:26
Lol, napytal se biedy to ma, normalka. Ale Tobie co do tego?? Zabil cie?? To twoj kuzyn stryjeczny?? A moze tamci to twoja daleka rodzina??:/ Na kazdym swiecie jest to samo- na Lucerze rodzina Archangelow 9 około 12 czlonkow, najmniejszy lvl ok. 90 ) wypowiedzialo wojne calemu swiatu :| " zawysokie ceny run" co powiesz??
nieprawda.... jest archangel 30 master sorc.... jako anarkhia of elementalis... wlasnie przez nich rzucilem lucere... kumpela ma mojego chara... 19 sorcek... teraz gram niezbyt aktywnie na furorze... ceny sa w porzo... jak jestes runemakerem;)
faktycznie tajfun tez mnie wku***a... niedlugo bedzie tak że cały server przeciwko jemu i jego gidlii bedzie.... a gidlia bedzie sie powoli rozpadac skoro wygania ludzi ze spawnów... chyba na 100% bedzie wojna... bedzie na co popatrzec 8o
A przepraszam ze spytam, kto mialby nawiazac walke z Dusk??Pamietacie sytuacje z pierwszej "wojny" ile bylo ludu by lac sie z Dusk?? Nom i Dusk jakos nie zostalo pokonane wtedy, a co dopiero teraz jak nabili sobie troche lvli od tamtego czasu??
Aha, nie dodalem ze nie mam nic przeciwko nim, ale nawet jakbym mial to nie daloby sie nic zrobic, jesli juz cos ma byc przeciwko Dusk to musi byc starannie zaplanowane no i oczywiscie w scislej tajemnicy ale jak wiadomo to ejst malo mozliwe
Taifun to **** ja na moim charze 67 ms mam 62 m lvl a on ma na 110 63 -.- he is a noob :)
Spoko, niewnikam co sadzi na ten temat tylko chcialem mu wyjasnic ze jest n00bem.
Ps. Yber :* :>
i dobrze na jego miejscu bym podziekowal =]
Taifun to **** ja na moim charze 67 ms mam 62 m lvl a on ma na 110 63 -.- he is a noob :)
podaj nick jak jestes taki dobry :)
Mam 39 lev a ml 35...toznaczy ze noob zemnie?
NIE! Zrobilem te 39 leveli w 20~ dni a to niemoje wina ze mlev rosnie tak wolno.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.