Pokaż pełną wersje : szukaj...-.-
według mnie szukaj jest bez sensu...jeżeli chcemy powiedzieć coś co było przedtem (przedtem czyli 2 lata temu) to powinnyo byc że można to powiedzieć a nie szukaj szukaj szukaj..A TE SZUKAJ TO WSADŹCIE niewiadomo gdzie:P czesto widze a nie laska poszukać? a wiesz co to szukaj? istnieje taka rzecz jak szukaj wiesz? no k...a ludzie...można mu odpowiedzieć i potem zamknąć temat -.-
Darth Ryba
17-10-2005, 21:42
Moze i masz trochę racji ale przycisk Szukaj musi do czegos byc
Specjalnie dla opoznionych pisze wszystko co pisze po kilka razy w roznych tematach, pomimo tego wciaz powtarzaja sie te same pytania, te same odpowiedzi. Stad lepiej takiego delikwenta sila nauczyc szukac niz codziennie ogladac na glownej stronie 4 x po 5 takich samych tematow. Forum stanie sie bardziej przejrzyste i ulatwi odpowiadanie na pytania ludzi ktorzy faktycznie chca sie czegos dowiedziec.
Nie masz racji gdyby tak bylo odpowiadalo by sie po 10 razy dzinnie na jedno pytanie, i po co to??? Jak mozna napisac to raz i wszyscy by z tego kozystali?
$corcerer
17-10-2005, 22:46
Fajnie.
Rozumiem że ty będziesz tłumaczył każdemu z osobna jak się gra w Tibię, jak chronić konto, że OTS jest tutaj zakazany itd. Oczywiście bez żadnego karania nawet po dziesiątym użytkowniku, tylko każdemu będziesz cieprliwie tłumaczył? Jestem za.
[edit]
Coś ci kiepsko idzie, roczek na forum i dopiero 100 postów? Myślałem że więcej ludzi jest ślepych i nie potrafi sobie poszukać...
up@ ja też za :d cfaniaków trzeba tępić :D
@topic temat bez sensu... jak ktoś taki założy po raz 2 to co mu powiemy
"takie coś już było SZUKAJ !!!" ;)
mu odpowiedzieć i potem zamknąć temat -.-
mozna rowniesz poszukac i niezkaladac bezsensownego tematu przykazji forum jest bardziej przjzyste i modkowie niemaja tyle pracy
Ja nie wiem.. ale wg mnie opcja 'szukaj' nie działa zbyt dobrze. Nie wiem czy to tylko na moim komie.. zcy to moze ja jestem po prostu taku głupi.. Ale wpisując do szukaj więcej niżjedno słowo, nie znajdziemy żadnych interesujących wyników..
$corcerer
17-10-2005, 23:28
Bo zamiast zwykłej spacji trzeba wklepać spójnik AND - na forach wszelakich defaultowo szukana jest fraza a nie słowa kluczowe.
Fajnie.
Rozumiem że ty będziesz tłumaczył każdemu z osobna jak się gra w Tibię, jak chronić konto, że OTS jest tutaj zakazany itd. Oczywiście bez żadnego karania nawet po dziesiątym użytkowniku, tylko każdemu będziesz cieprliwie tłumaczył? Jestem za.
[edit]
Coś ci kiepsko idzie, roczek na forum i dopiero 100 postów? Myślałem że więcej ludzi jest ślepych i nie potrafi sobie poszukać...
niby racja ale kasowanie tematu powinno byc np gdy ktos pyta jak sie soluje draga, ale modki kasuja nawet tematy w ktorych pytania powtarzaly sie kiedys tam (np te 2 lata temu jak powiedzial khan)
nauczcie sie rozruzniac kiedy mozna kasowac temat a kiedy mozna jeszcze go zostawic :/
@up:
Akurat nie ja to powiedziałem..
Choć zgadzam sięz tym. Statystycznie na każde pytanie odpowiedź została już kiedyś udzielona. A jeśli nie dosłownie na TO, to na podobne zagadnienie. Myślę, że mniej roboty sprawi odpowiedź i zamknięcie tematu, niż wyzywanie.. A i nerwów mniej będzie.. I zamiłowanie do tibia.pl wzrośnie.. Zresztą, jak stwierdziłem nawet z "AND'em" uzyskanie konkretnej informacji na konkretny temat, nie jest wcale takie łatwe. Nieraz widzimy sytuacje, że ktoś w pierwszym poście pisze 'szukałem.. nie znalazłem'.. a tym czasem okazuje się, że JEDNAK przeoczył.
Oczywiście że takie coś jak 'drag solo', czy 'jak dostac się do ghoula' nie ma prawa do egzystencji, i gdybym był modem, sam bym to wypieprzał, ale czasem padają pytania, na które rzeczywiście warto odpowiedzieć ponownie.. Raz.. czy drugi.. bo trzeci już niekoniecznie.
Zgadzam się z Khanem, szczególnie w tym, że temat można poprostu przeoczyć... Tematy typu "Gdzie ja znajde fajny OTS?!" albo "Czy zabije draga i ghoula na raz na skillach xx/xx?!" to powinno byc od razu usuwane... A czasem lepiej samemu poszukać (jesli to dla was takie łatwe) i dać odpowiedz i gdy autor stwierdzi ze dowiedział się tego czego chciał to zamknąć temat... Takie moje zdanie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.