PDA

Pokaż pełną wersje : Koniec Eclipse ???

Neth
17-10-2005, 23:19
Dzis przypadkowo zobaczylem komentarz Weliaxa Asleta najwiekszego lvl na askarze "Reitred czyzby najwiekszy lvl w eclipse sie poddal czy ta dezycja nie przyczyni sie do rozpadu najwiekszej gldii panujacej na servie (Eclipse)
czas pokaze lecz trzeba miec nadzieje ze tak sie stanie ^.- Pappiz (55 ms) tez juz chyba nie gra bo nie chce pozucic swojego 100 rp :P wiec moze nareszczcie cos sie ruszy, moze nawet wybuchnac wojna pod nieobecnosc tych dwoch duzych lvl z Eclipse

Orzelek
18-10-2005, 03:01
eeeee
weliax ma kilku ownerow to napewno ktos nim bedzie gral
a jak sie znudzi to wybie hgh lvle i spokuj :]

Durendal
18-10-2005, 14:18
Watpie zeby Weliax przestal grac. a Jeśli chodzi o wojne to by sie przydala zeby high lvl sie powibijaly nawzajem :D.

Barts
18-10-2005, 14:21
Weliax gra i bedzie gral (niestety). Chociaz eclipse bardzo na niego uwaza nie sadze zeby nieobecnosc jego miala wplyw na rozpad eclipse gdyz ta gildie trzyma wielu innych lepszych graczy t.j Aewyn, Brian, Zunri (tyle ze ma Bana czasowo) itp.
Pappiz przestal grac juz chwile temu a comment weliaxa jest od mniej wiecej tygodnia. To nic nie zmienia :)

Igrexou
18-10-2005, 14:49
Hail Eclipse! Hail Ratat! Pozdrówcie go ode mnie ;) huehue :D

Orzelek
19-10-2005, 20:35
popatrzcie na Nyxorius ( czy jakos tak ) , eclipse sie do nich nie umywa nie sa to najwyzsze lvl ale duzo 50 i 40

Barts
20-10-2005, 13:32
Slonko Nyxorius to gildia polska :) Ma sojusz z Eclipse wiec wojny z nimi nie bedzie :P

Knight Leonardo
26-10-2005, 20:33
Eclipse by juz nie bylo gdyby Exceldrass i polowa 40+ lvli nie wycofala sie z wojny. A ja sam wojne przeplacilem dedem i strata 5 bp uh X(

Barts
26-10-2005, 20:38
Eee Wojna nie byla i nie miala byc z Eclipse (tak z naszego punktu widzenia wygladalo) a tylko polowanie na Weliaxa :P
Hmm domyslam sie kim jestes (chociaz nie dam sobie lapy uciac) ale powiem ci ze polowanie samemu na 79 royal to zlyyyy pomysl :)

P.S jak chciales zeby oni z Eclipse wygrali jak w 10 nie umieli strapowac 1 Palka :/

Knight Leonardo
26-10-2005, 22:24
Dobrze sie domyslasz :> Podaj swoj nick moze Cie kojarze... A co do wojny to byly 4 male bitwy zamiast 1 wielkiej w ktorej wszyscy by sie zebrali przeciw Eclipse :) Nie gram juz sporo wiec nie wiem jak tam uklady polotyczne na Askarze ale slyszalem ze Torranoo niezle rozkminil z tym banshee questem :D:D:D:D A szwedzi to frajerzy bo nie dosc ze Torranoo uciekl to George mial AOLa B) .

Barts
27-10-2005, 11:45
Nicku nie podam :) Zreszta i tak gram nowa postacia :P
Co do Banshee questa
1) Torrano mial zginac od poczatku (takie bylo zalozenie ze w last roomie padnie)
2) george zrypal troche na wrl sealu a pozniej zablokowal Tp i Torrano zwial

Knight Leonardo
27-10-2005, 21:31
Dzisiaj probuje sie lognac na Knighta a tu ZONK... Account Number Or Password Not Correct... Szukam rec keya... Nie pamietam gdzie jest... OMG Zal mi troche chara bo robilem go spory kawalek czasu ;( Ale coz... Nic na to nie poradze. Btw. Czemu nie podasz nicku??

szkodi
27-10-2005, 22:08
Eclipse by juz nie bylo gdyby Exceldrass i polowa 40+ lvli nie wycofala sie z wojny. A ja sam wojne przeplacilem dedem i strata 5 bp uh X(

co do exceldrassa to musze go wziac w obrone :P mejbi nie wiesz ale exceldrass, del fifiki i kilka innych osob (czesc quarionow;retired) to kumple z rla. wiec jak mamy walczyc przeciwko sobie? :P powiedz mi :P

Barts
28-10-2005, 07:38
co do exceldrassa to musze go wziac w obrone :P mejbi nie wiesz ale exceldrass, del fifiki i kilka innych osob (czesc quarionow;retired) to kumple z rla. wiec jak mamy walczyc przeciwko sobie? :P powiedz mi :P
Szkodi to powiedz dlaczego Ven zabulil Weliaxowi kase?? Stracil troche w moich oczach przez to. Jak to skwitowal Deeyaj "spodziewalem sie ze Exc jest troche bardziej nastawiony do wojny". Wogole wiele rzeczy sie ostatnio dzialo na Askarze o ktorych najlepiej szybko zapomniec :/
CYa in Sql powiem ci all :P

szkodi
28-10-2005, 15:18
Szkodi to powiedz dlaczego Ven zabulil Weliaxowi kase?? Stracil troche w moich oczach przez to. Jak to skwitowal Deeyaj "spodziewalem sie ze Exc jest troche bardziej nastawiony do wojny". Wogole wiele rzeczy sie ostatnio dzialo na Askarze o ktorych najlepiej szybko zapomniec :/
CYa in Sql powiem ci all :P

a wiec dzisiaj w sql czasu nie mielismy to pisze tutaj :D masz tutaj prawde, ale powiem Ci dokladnie o co mi chodzilo :) chodzilo mi o to ze excel nie walczyl przeciwko flakonowi (imho czlowiekowi ktorego zna z rla i ktoremu sprzedal juz chara na arcanii). poza tym graja w 2 wiec jeden z nich mogl miec odmienna opinie co do wojny. i tutaj musze powiedzaiec ze tez ludzie traca w moich oczach bardzo duzo. po pierwsze za acc sharing, dwa za brak oddania i lojalnosci. walczysz to juz walcz do konca a nie uciekaj z tonacego statku :E