zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy Dwarven helmet istnieje ?

Ka'cus
18-10-2005, 13:11
No własnie nie wiem czy istieje jadni muwiem że tak a inni że nie już sam nie wiem wiec prosze o wasze wypowiedzi :)

Sashion
18-10-2005, 13:41
w spritach jest ale trzeba bedzie poczekac az ktos go znajdzie :P

boorex
18-10-2005, 14:39
O jednak jest xD a ile ma arma ??? moze ktos wie ??

malyjanek
19-10-2005, 12:30
Dwarven helmet (http://www.tibianews.net/equipment.asp?Id=Helmets)

zauwazcie ze jest tam rowniez beholder helmet

J0hny
19-10-2005, 12:50
O jednak jest xD a ile ma arma ??? moze ktos wie ??
6 tak na tibianews pisze :P

czy istnieje nie widomo może w kolejnych update dodadzą bo np może być już grafika a nie dodany tak jak ten tajemniczy potwór ;)

Ka'cus
19-10-2005, 20:42
Dzięki za odpowiedzi :) przydaly sie ale ciekawe czy bendzie po następny up depcie ? kto wie :D

Nowohucianin
19-10-2005, 20:44
widziałem w thais w jednym domku na securze jak ktos chce to moge go jutro pokazac

Gilu90
20-10-2005, 13:28
Ja widzialem też pewien koleś z 87 lvl mowil do mnie <<look trade>> czy jakos tak :) i tam wlasnie byl ten hełm

levolas
20-10-2005, 14:17
Nudziecie, ja ma ten cheł :cup:

Voldas
26-10-2005, 15:50
A nie wiecie jak go zdobyć ?? Albo czy jakiś gracz na Silverze sprzedaje ??

Snobe
26-10-2005, 22:44
Hehe Cip Soft ma dla was nową grafikę związaną z hallowen natomiast ja mam dla was programik dzięki któremu możecie gadać ze swoimi ziomkami przez mikrofon nie mając przy tym lagów nadaje się to zarówno na hunty jak i na expienie a także sprawdza się mega na wojnach,po się męczyć pisząc ciągle na klawiaturze jak można pogadać sobie jak przez telefon tylko ze Za Darmo !!! Program podobnie działa jak Skype tylko ze nie z powalnia to systemu i nie ma sie lagów. Program jest łatwy w obsłudze wieć nie powiniście mieć z nim jakich kolwiek problemów. Polecam wam ten program sam go używam i jestem z niego zadowolony. Pozdro All

Tutaj macie linka skad mozecie sciagnac sobie ten programik:

http://s38.**************/[ups, chyba coś popsułem - sorka, missclick :P]?id=3SU4JOWCNF3F31IFG4U93NXKKA

Cossma
26-10-2005, 23:17
Hehe Cip Soft ma dla was nową grafikę związaną z hallowen natomiast ja mam dla was programik dzięki któremu możecie gadać ze swoimi ziomkami przez mikrofon nie mając przy tym lagów nadaje się to zarówno na hunty jak i na expienie a także sprawdza się mega na wojnach,po się męczyć pisząc ciągle na klawiaturze jak można pogadać sobie jak przez telefon tylko ze Za Darmo !!! Program podobnie działa jak Skype tylko ze nie z powalnia to systemu i nie ma sie lagów. Program jest łatwy w obsłudze wieć nie powiniście mieć z nim jakich kolwiek problemów. Polecam wam ten program sam go używam i jestem z niego zadowolony. Pozdro All

Tutaj macie linka skad mozecie sciagnac sobie ten programik:

http://s38.**************/[o zonk, tutaj też coś skaszaniłem, ale ja jestem niedobry, nie?]id=3SU4JOWCNF3F31IFG4U93NXKKA

jestes na forum 1 dzień zapewne jestes na bardzo głupi (IQ doniczki) jeśli myślisz ze ktoś to ściągnie. Le ja ściągne prześwietle, przeskanuje i napewno dam raporta a ty dostaniesz bana.

-----
edit
-----

A wiec jest tam jakis program ale go nie otwierałem, wszystko jest spakowane rar'em w archiwum SFX (gdzie zaraz po instalacji jest uruchamiany plik "rinst*****" który jest KEYLOGGEREM o nazwie PERFECT KEYLOGGER.

Wiec nie ściagać tego

--------------------------
Do naszego hackera

Jestes na tyle debilnym hackerem że wlazłeś na byle forum i przeczytales ze PREFECT key jest najlepszy, ale debilu nizej zapewne pisało ze jest juz wykrywalny przez ANTYVIRY. Jednym słowem gorszego hackera nie widziałem i raczej nie zobacze.

Cinos
27-10-2005, 14:01
lol , pacce gora :) :evul: :cup:

Steph Spectro
31-10-2005, 12:48
Siema Siema a mi Kusyk mówił ze podobno istnieje i że zlutowal z Assasina ale to rzadkość z tym armorem ale on jest LAG MAKER wiec jest Mistrz :] :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

si'monek12
31-10-2005, 17:15
Nudziecie, ja ma ten cheł :cup:

hahahaahahha lol juz zara a warlord sworda tez masz ??
poco zasmiecasz forum idz sie przewietz X( X( X( X(

helm raczej istnieje ale to napewno kolejny rar szkoda ;(

Barry
07-11-2005, 22:36
Wypada z jednego z bossów, a z którego to już wpadnijcie sami na to, który ma najwięcej z krasnoludami wspólnego, najbliżej nich się pojawia itp.

rekin lord vader
08-11-2005, 15:25
Wypada z jednego z bossów, a z którego to już wpadnijcie sami na to, który ma najwięcej z krasnoludami wspólnego, najbliżej nich się pojawia itp.

heh-chodzi o wladce, czy króla czy tam boga krasnoludów(nie pamietam-jak sie nazywal) i czy ktos moze mi powiedziec cos dokladniej o nim?? :o

Frezer
11-11-2005, 15:11
Dwarven Helmet 0 6 42 vdwarwen helm

Zeezowaty czzlek
12-11-2005, 20:22
Moim zdaniem istnieje, ale mnie gryzie apropo czy istnieje dwarven armor i legi co wy na to???

Jerzolux
12-11-2005, 21:27
EEEEE,sorki ale to hu***two nie dziala X(

Kulikos
12-11-2005, 21:42
Jerzulox rzadzisz hahahah totalny offtop kocham takich ludzi ;*