zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mała uwaga dla strony.

Paseq Lion-Heart
18-10-2005, 15:01
Chciałbym zacząć od tego, że to jest mój pierwszy temat i mam nadzieje ze słuszny, gdyż (tutaj zaczyna sie historia) dzisiaj, dzien jak codzien "dryfowałem" po sieci a głównie po stronach tibii. i dzisiaj spostrzegłem, że na mapie respownu potworów niema uzupełnionego miejsca gdzie powinna byc wielka liczba 99 a podspodem opis czyli: Tiquanda, poziomy wyzej...., (nie będę instruowal jak bo sami drodzy moderatorzy wiecie najlepiej. więc z nadzieją czekam na uzupełnienie tego braq ;) .
dziękuje.

I prosze jeszcze o tylko jedno, nie oceniajcie mnie zbyt ostro :P

Rybzor
19-10-2005, 12:51
"Bledy na tibia.pl", pozatym nie wiem o co ci chodzi, mapa wyglada dobrze

Paseq Lion-Heart
19-10-2005, 22:09
"Bledy na tibia.pl", pozatym nie wiem o co ci chodzi, mapa wyglada dobrze
Małe sprostowanie, ja mówiłem o tiquendzie, niema go na mapie respownu! prosze czytaj uwaznie. Wiem, mapa rzeczywiscie jest bardzo dobrze pomyślana i zrobiona, ale w koncu letni update wniósł do gry nowe "halo" którym jest tiquanda, a owej tiquandy niema na mapie respownu.

Rybzor
20-10-2005, 02:18
@up
Jesli myslisz, ze nie ma tiquandy to moze zrobisz? Myslisz ze to tak latwo opracowac taki teren, chociazby tiquande? czy wszyscy chciali by aby Tibia.pl robila i robila, zaraz po update byly na stronie nowe itemy, mapa repsawny itp? Jak masz takie spostrzezenie Hage pewnie bylby ucieszony gdybys dla niego sporzadzil mape tiquandy, ci ludzie maja pewnie setki wazniejszych spraw, powinienes sie cieszyc ze masz mape calej reszty

Taube
20-10-2005, 13:06
@Ryba-knight
zaparzyć ci herbatkę z melisą? B)
podobno dobre na uspokojenie
mapka wygląda dobrze i on o tym wie, tylko mówi, czego na niej jeszcze nie ma, czy to zbrodnia jeśli się o czymś powie? a może lepiej zachować milczenie i niech nikt się na ten temat nie wypowiada, bo po co przypominać? niech wszyscy w ogóle zapomną o tej sprawie.. niech mapka i nawet po kilku miesiącach nie będzie poprawiana bo jest dobra a komu aktualizacje potrzebne na niej w ogóle? nawet jeśli przez ten czas będzie ich kilka i zmieni się wiele, to po co to komu?
a może podążysz ścieżką 'nowego' użytkownika i uprzejmym tonem mimo wszystko jak i on do ciebie się zwracał ty do niego będziesz pisał? ;)

@Paseq Lion-Heart
jak już zostało powiedziane, można było w błędach dać ;)

d. Taube

Rybzor
20-10-2005, 14:45
@up
Nie dzieki, sam sobie zrobie:P

No moze troche bylem za... za niemiły:P, ale sadze ze moja wypowiedz byla jak najbardziej z sensem, moze moglem to inaczej napisac, nowy uzytkownik a ja juz go odstraszam:p

Karlos
21-10-2005, 03:00
Ryba chlopak grzecznie tylko powiedzial ze tej czesci BRAKUJE! Tylko trafne spostrzeżenie. a Ty od razu wyskakujesz z mordą typu:
[email protected]: na niewidocznym o 23.00 wszyscy chcemy mieć czerwone słoneczka przez minute na gg uczcijmy papieża minutą ciszy. Roześlijcie to dalej warszwa
sznik: znam Cie?
[email protected]: dupe zamknij i rozsyłaj chodzi o wiare i o papieza
po prostu ivul kozak.

Descartes
21-10-2005, 11:26
Tak, ale to oczywiste, że nikt nie zrobi mapy respwnu CAŁEJ Tiquandy w tak krótkim czasie (chyba, że robiłby to 24/7 bez przerw na posiłki)

mattiz
24-10-2005, 12:42
Zgadzam się z powyższymi.

Rybzor
24-10-2005, 16:28
Ryba chlopak grzecznie tylko powiedzial ze tej czesci BRAKUJE! Tylko trafne spostrzeżenie. a Ty od razu wyskakujesz z mordą typu:
To ze ty masz morde to twoja sprawa, ale nie mysl odrazu ze innin tez

Paseq Lion-Heart
25-10-2005, 00:14
To ze ty masz morde to twoja sprawa, ale nie mysl odrazu ze innin tez
ujmę to tak, nie chciałem aby z powodu mojej małej uwagi dla strony ktoś sie pogryzł, dałem do zrozumienia panoz szanownym modkom, aby kiedys moze w ostatecznosci cos z tym zrobili gdyz, jak wszystko co istnieje(strona internetowa także) powinna się rozwijać. A jeżeli tobie droga rybo to przeszkadza, to... ee... to powiedz to w inny sposób, dzięqję. :P
dont shaut plz X( <----- X