PDA

Pokaż pełną wersje : Tie Pogromca goes wild. PK movie :>

Bloker
19-10-2005, 13:21
Jak sam temat mówi, jest tu pare ciekawych śmierci graczy z dosyć wysokimi lvlami, odchodzimy na nowy server wiec postanowiliśmy się trche zabawić.
Filmik zajmuje dosyć dużo bo troszke ponad 20 mb, ale naprawde jest warty obejrzenia... dla zachety dodam , ze padaja tam 99 rp, 84 rp, 70~ knight itd ;-)

http://rapidshare.de/files/6449460/Killing_retards*****.html

Poznanski Rycerz
19-10-2005, 14:19
Ale czemu znwou polakow zabijales? -.- ? wytlumacz mi to wiem wiem twoi friend to swe, ale jak zwykle Polaka ubiles tzw kita z tym ale mogles sie postarac bo twoi kumple swe nie wybijali :D !! Anyway film dobry ...slaba muza :D

1st :cup:

Marcisz
19-10-2005, 14:32
Grałas kiedys na danubi ? filmik nice :)

Bloker
19-10-2005, 19:05
Ale czemu znwou polakow zabijales? -.- ? wytlumacz mi to wiem wiem twoi friend to swe !! Anyway film dobry ...slaba muza :D

Heh, nie zabijalem specjalnie Polaków, byli tam tez swe its..
poprostu zabilismy wszystkich high lvli dostepnych na liscie osob ktore sa online... :)

Sir Emilio
19-10-2005, 19:24
Ale czemu znwou polakow zabijales? -.- ? wytlumacz mi to wiem wiem twoi friend to swe !! Anyway film dobry ...slaba muza :D

omg... a co ty taki patriota?
to tylko gra... skoro utorzsamiasz ją z rl life to naprawde idz do psychologa

Poznanski Rycerz
19-10-2005, 19:53
ja w nia nie gram kochanie :D. Ale zabil 3 polakow tylu przynajmniej na filmie pokazano i myslalem ze to specjalnie robi !! Pozrdo
Zmien muze :D

Jaskot
19-10-2005, 20:34
@up

Czlowieku ja sie mu nie dziwie sam jakbym konczyl z postacia to tez wykanczalbym wszystkich, ale Polakow w szczegolnosci... czemu? bo niestety wsrod Polakow jest najwiecej noobow... ;/

Poznanski Rycerz
19-10-2005, 20:36
Ja bym wybijal br'ow i swe polaczkow oczywiscie tez ale najpierw bym swoj black list wymiotl a pozniej z nimi jazda :D
Zmien muze na techno albo rocka bedzie lepiej

Sir Emilio
19-10-2005, 20:56
jasne "ja bym wybijal"
ja tam mam ten moj evul 8 lvl z 1 m-lvlem to bym jak nic takich danubijskich belthow walil albo walkorow nie?

Poznanski Rycerz
19-10-2005, 20:58
@up
nie chce mi sie z takim lol'em gadac. Uznaj sobie ze wygrales miszczu i najlepszy playerze :D

wystarczylo ze spojrzalem na wiek heheh

-=DanieL=-
19-10-2005, 23:25
@up
nie chce mi sie z takim lol'em gadac. Uznaj sobie ze wygrales miszczu i najlepszy playerze :D

wystarczylo ze spojrzalem na wiek heheh

wiek tu niema nic do rzeczy może i masz 16 lat ale mózg w rozwoju na poziomie 4 latka więc się nieodzywaj

Pandorian technomancer
20-10-2005, 14:04
Jak sam temat mówi, jest tu pare ciekawych śmierci graczy z dosyć wysokimi lvlami, odchodzimy na nowy server wiec postanowiliśmy się trche zabawić...

:baby: a moze pokazal bys cos solo ???

... a my sie juz z Toba zabawimy na nowym serwerze :evul:

btw. ile dales za ta postac ??

psyhopatka
20-10-2005, 15:42
Filmik dobry

Ps. Ja tez ide na nowy serv , niemiecki na najblizsza litere alfabetu xD robie masteer sorca

Bloker
20-10-2005, 15:43
@Up.

Po 1. to raczej ciężko byłoby zabić kogoś solo kto ma 1000+/- HP. Od tego sie ma też przyjaciół.

A za tą postać zapłaciłem jakieś 4 miesiące gry w sumie, takich leszczy jak ty to jadam na śniadanie, mam nadzieję , że się spotkamy na nowym serverze.
Następny noob co mi grozi, pewnie nigdy nie miałeś nawet 40 lvla.... Narx

Bloker
20-10-2005, 15:44
Filmik dobry

Ps. Ja tez ide na nowy serv , niemiecki na najblizsza litere alfabetu xD robie masteer sorca

Jesli beda 2 servery niemieckie to my idziemy na ten z dalszą literą alfabetu.. :-)

Bloker
20-10-2005, 15:46
:baby: a moze pokazal bys cos solo ???

... a my sie juz z Toba zabawimy na nowym serwerze :evul:

btw. ile dales za ta postac ??

Jeszcze chciałem coś dodać, jeśli jesteś takim kozakiem to napisz do mnie w grze, a znajdziesz swoje miejsce w moim następnym filmiku. Pozdro

Dwik
20-10-2005, 16:09
Jeden ze słabszych filmików które widziałem zarówno pod względem audio jak i video. Ubicie Gonza - udało się wam dopiero wtedy gdy skończyły mu się wszystkie uhy. On i tak wygrał z wami bo bohy wrzucił sobie pod drzewko wiec c-shield (8k) + syfy to marna zaplata. Zabicie kary belicon - nowy owner jest wiekszym noobem niz myslalem, brak podstawowej umiejetnosci - uzywania runy uh tudziez wbicia vitki. Następnie knight z ~10bp jak wyzej, nieumijenosc uzycia runki uh. Macaveli 70 ek, no tu nie widzialem jak go ubiliscie, ale to bylo calkiem przyzwoite - brak tego na filmie = 1pkt nizej za film. Reszta przy koncowce jakies ~30lvlowe nupki tego juz nie skomentuje.
Ocena: 2+/10

Zalety:
+chęci
+ładne przejscia pomiedzy kolejnymi filmikami
Wady:
-muzyka, jakiś słaby hh, do pk wole coś szybszego
-jakość fragów - skończone uhy, brak umiejetnosci uhajacych, rownie dobrze moglby to byc 15 lvl char
-hmm za ogół
-nie lubie cię ani twoich pseudo-kumpli

Pandorian technomancer
20-10-2005, 21:29
Jeszcze chciałem coś dodać, jeśli jesteś takim kozakiem to napisz do mnie w grze, a znajdziesz swoje miejsce w moim następnym filmiku. Pozdro

:evul:

niecale 3 dni temu probowales ale ci sie nie udalo dostales po d... i zwiales na haste. Pewnie juz wiesz kim jestem chyba ze wiecej razy dostales po d....

Pandorian technomancer
20-10-2005, 21:35
@Up.

Po 1. to raczej ciężko byłoby zabić kogoś solo kto ma 1000+/- HP. Od tego sie ma też przyjaciół.

A za tą postać zapłaciłem jakieś 4 miesiące gry w sumie, takich leszczy jak ty to jadam na śniadanie, mam nadzieję , że się spotkamy na nowym serverze.
Następny noob co mi grozi, pewnie nigdy nie miałeś nawet 40 lvla.... Narx

oj tay tay bardzo sie mylisz lvl +40 mialem na Pandzie szybciej niz ty a teraz mam w sumie 5 postaci na lvl 55-78 na roznych serwerach.

... 4 miesiace mowisz :) a kto gral pozostale kilka ??

no po takim sniadaniu jak moja postac mial bys spore niestrawnosci. probowales i zabki sobie polamales. :baby: