Pokaż pełną wersje : Prosze o Wasza rade...
Bubi Andiw
19-10-2005, 14:27
Mam pytanie... Wiem, ze moze sie ono wydac idiotyczne, ale juz niedlugo (gora tydzien) bede mial 32 lvl, 85/85, i super eq(golden armor,demon shield, knight legs, crus helmet,b sword). Chcialbym sie dowiedziec, czy oplaca mi sie kuipowac PACCa, i gdzie polecalibyscie mi teraz expic (Z PACCem, lub bez..) !!
Fredrio II
19-10-2005, 14:42
jezeli naprawde masz takie skille/lvl/eq to juz powinienes wiedziec gdzie expic...
A jezeli nie wiesz to radze Scaraby a jak Ci sie znudza to guardy..
A jak masz duzo uhow to dragi na ankh :p
Mam pytanie... Wiem, ze moze sie ono wydac idiotyczne, ale juz niedlugo (gora tydzien) bede mial 32 lvl, 85/85, i super eq(golden armor,demon shield, knight legs, crus helmet,b sword). Chcialbym sie dowiedziec, czy oplaca mi sie kuipowac PACCa, i gdzie polecalibyscie mi teraz expic (Z PACCem, lub bez..) !!
Za tydzień 32 lvl ? MMMMMM.....MMMMM
Za ile i gdzie kupiles tą postać pewnie na allegro....
BUahahahahahahaha
Gold'Ciaper
19-10-2005, 14:53
Jak masz takie eq powinienes wiedzieć to fakt ale może nigdy niemialeś pacca ale ja miałem i ci powiem co zrobić , chociaz niewierze ze masz takie skills to i tak powiem a mianowicie jak juz masz 85/85 to lepiej zrob te 90/90 i masz spokoj do 70lvl jak nie więcej. No dobra zrobisz te skille i wtedy pacca kupuj i jazda na scraby tak i duzo kasy i expa. Po około 45 lvl nabitym na scrabach polecam dragi w ankrahmun do 60-100lvl starczą:) a potem to nie wiem bo nie miałem tak wysokiego lvl:)..
wszystko co tu napisałem to są porady z mojego doświadczenia:d
jak juz masz 85/85 to lepiej zrob te 90/90
no to sobie poczeka na tego pacca z 1,5-2 miecha
jazda na scraby tak i duzo kasy i expa
expie znacznie szybciej i oplacalniej przy skillach 70/70 niz on bedzie na scarabach.
Po około 45 lvl nabitym na scrabach polecam dragi w ankrahmun do 60-100lvl starczą:) a potem to nie wiem bo nie miałem tak wysokiego lvl:)..
chetnie zobacze cie pomykajacego na dragach na 45 lev.
wszystko co tu napisałem to są porady z mojego doświadczenia:d
dobry zart.
Bubi Andiw
19-10-2005, 14:59
Nie kupilem tej postaci na Allegro !! Gram nia od poczatku !! Obecnie mam 31 lvl, skille prawie 84/83 !! Porostu bardzo duzo expilem na soldkach, wiec mam duzo kaski... !! A jesli chodzi o moje pytanie, to poprostu nie wiem, czy sie oplaca expic na guardach, gdyz nie zawsze chce mi sie zbierac loot !! Moj nick, to Bubi Andiw, a walcze swordami !! Sprawdzcie na tibia com ;)
widocznie baaardzo wolno expiles na tych soldkach skoro tyle kasy zarobiles ...
szybkie expo+ malo lootu = elfy kolo Venore
szybkie expo+ malo lootu = cyc camp na pohu
dosc szybkie expo + sporo lootu = mintwallin pod Thais
dosc szybkie expo + troche lootu = guardy
Akurat, przyznałbyś się że kupujesz postać, bo sam nie masz na tyle wytrwałości by osiągnąc coś własnym wysiłkiem, łatwiej jest kupić za pieniądze mamusi...
Bubi Andiw
20-10-2005, 16:38
lol !! Po pierwsze, to nie mam Mamy.... A po drugie, to jak mozesz, to nie oceniaj ludzi, ktorych nie znasz !! Porostu zazdroscisz... Tak sie sklada, ze na 100 % wiem o tibi wiecej od Ciebie !! Porostu jestem malo doswiadczony, jezeli chodzi o knightow !! Wychodze z zalozenia, ze im wieksze skille, tym latwiejsza gra !! Moge sie z toba zalozyc, ze bede najlepszy w swordzie na Danerze.. Chcesz ??
LoL!!!
Jak tyle wiesz o tibii to po cholere się pytasz?
Bubi Andiw
20-10-2005, 17:14
Bo do tej pory gralem Drutem na titani !! I nie bardzo wiem, na co sie opyla chodzic knightem !! Bo drutem to Guardy i dragony glownie !! A knightem juz Dragi nie bardzo !
Jak jesteś takim tibijskim geniuszem to pomimo tego, że grałeś drutem powinieneś wywnioskować z własnej znajomości i znajomości innych rycków na co warto chodzić a na co nie... Przynajmniej mniejwięcej i uczyć się na błędach, a nie pytać o wszystko jak małe dziecko. Jak ci nie szkoda kasy...
TaJemniczy
26-10-2005, 14:45
Bubi Andiw jesteś śmieszny że aż strach,zgadzam się z moim przedmówcom ,gdyż jeżeli maż takie skille i wież tak dużo o tibi to po hu....się pytaż.Nabank kupujez tom postać albo już ją kupiłeś,a noobow umiem posnać na odległość.A pozatym na takie eq niezarobił byś na soliderach no chyba że server dupny i itemy tanie,ale wontpie:)
soorki za błędy
DZIWNI SĄ LUDZIE I ICH POGLĄDY
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.