Pokaż pełną wersje : hlvl nooby odchodza z Pandy w koncu bedzie spokoj :)
Pandorian technomancer
20-10-2005, 12:48
:baby: - Tie Pogromca
i jego kumple z piaskownicy: Zikk, Nareli, Drotter, master zartoh, i inni nobkowie
zapowiedzieli odejscie z Pandy.
Narazie zabawiaja sie pk'ujac niskie lvl i wylogowuja sie gdy pojawia sie ktos z Ilussion.
Dark Brozyn
20-10-2005, 14:08
zabawne =)
Gold'Ciaper
20-10-2005, 14:13
i jego kumple z piaskownicy: Zikk, Nareli, Drotter, master zartoh, i inni nobkowie
Narazie zabawiaja sie pk'ujac niskie lvl i wylogowuja sie gdy pojawia sie ktos z Ilussion.
Nie lubie jednego czyli zrobienie czegoś niedokładnie. Pomimo iz niegram na tym serwerze na pewno dało by sie napisać coś więcej na ten temat a ty napisałes tyle ze szok... Porpostu nie wiem po co zamieszczasz taki temat bez logicznego sensu... Zabaiwa sie pkując niske lvl tz. ( taki wysoki lvl ban w 10 minut moze :)) a jesli chodzi o rzeczy to jak sie mogą wylogować jak pkuja? I nie wierze ze jak oni pkuja to nikt z tej gildi Ilussions nie jest online , a więc twoje teksty sa bez sensu.
Walekifa
20-10-2005, 15:55
Prawda Czy fałsz? ;p
Tomeczek
31-12-2005, 22:53
Przede wszystkim to nie są nooby, pozatym o ile mi wiadomo m.in. tie gra tam dalej, osobiscie nic mi nie zrobili ale z tego co wiem niewiele osób na nich narzeka więc nie wiem o co ci chodzi, jak masz jakiś kłopot to widocznie zawiniłeś i przypominam - TO NIE SĄ NOOBY (sam pewnie nim jesteś).
Tomeczek
31-12-2005, 22:55
Z ostatniej chwili - Nareli będzie grał dalej na pandorii i życze mu wszystkiego najlepszego ;]
Murderer
31-12-2005, 23:23
liinek za***isty temat hahahahaha
jak oni sa noobami to ty spruboj nabic taki lvl......
Tomeczek
31-12-2005, 23:55
zgadzam się ze Skrzatem :)
@skrzat ty umisz zrobic 100 + lvl z kilkoma kolegami tak wymienieni panowie
Wald_Kerius
01-01-2006, 19:50
Watpie zeby ci "nobkowie" odeszli calkowicie z Pandorii. Wiem ze kilku z w/w osob poszlo grac na Kyre ale to pewnie tylko tak na "chwile". Byc moze chca pomoc zawladnac szwedom kolejny serwer...(ale to juz temat do innej dyskusji). A i jestem ciekaw gdzie ci "nobkowie" zapowiedzieli "odejscie z Pandy"? gdzies na forum tibia.com? Jezeli tak to plx o link. A moze powiedzieli ci o tym... ( smiech 8o )
..............
faktycznie zapowiedzieli ze beda grac na nowym serwie, ale watpie zeby przestali grac tutaj(Pandoria)
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1021030
to najwiekszy debil wsród polaków na tym serwerze,pamietam ze dopieprzał sie o niewiadomo co...sam SAM szukał zaczepki,załoze sie ze to szwedzki dupolizek.....a raczej nie załoze tylko wiem....w koncu to zdrajca,TIE-jesteś pionkiem
CHoc niegram już na Pandori to mam nadzieje że Nareli i tak odejdzie, to noob jak nikt moze ma wielki level ale inteligencje przedszkolaka -.-"
Chyba on kupił tą postac bo taki debil by setki nienabił. I tak po nich pojawią się nowi i to nigdy się nieskończy, po 9 miesiącach gry na Pandori jestem już tego pewien.
~Hail Pandoria...
Walekifa
02-01-2006, 12:41
CHoc niegram już na Pandori to mam nadzieje że Nareli i tak odejdzie, to noob jak nikt moze ma wielki level ale inteligencje przedszkolaka -.-"
Chyba on kupił tą postac bo taki debil by setki nienabił. I tak po nich pojawią się nowi i to nigdy się nieskończy, po 9 miesiącach gry na Pandori jestem już tego pewien.
~Hail Pandoria...
Następny,który wyzywa 100lvl+ od nooba, =='
Ps.Zapowiada się niedługo nowy anni team ;D
Anetka Wizard
02-01-2006, 16:19
co do tematu ...ciekawe -.-'
a to "i inni noobkowie" HAuAhAu zabawne ^^
Dark Brozyn
02-01-2006, 16:22
~Hail Pandoria...
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Silvershoot
owned by 12 knight ? :baby: sorki, jak go zabijał miał 13 :)
@Wodomuvu_Secura
LoL ?? Jaki temat...
Walekifa
02-01-2006, 23:04
co do tematu ...ciekawe -.-'
a to "i inni noobkowie" HAuAhAu zabawne ^^
Anetka,temat powatał dawno temu kiedy jeszce chodziły takie plotki,teraz są już nieważne,ale ktoś go odświeżył :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.