zaloguj się

Pokaż pełną wersje : (NPC) królaowa Carlin może kogoś zabić??

Hunter :-)
20-10-2005, 13:49
Jakis tydzien temu gralam, a co sie z tym wiaze chcialam odwiedzic Carlin. Na poczatku poszlam do zamku, gdzie byl jakis koles i rozmawial z krolowa. Tak sobie posluchalam i nagle on napisal fu** you (mysle, ze wiecie o co chodzi) i tak z 3 razy i cos tam jeszcze napisal. Nagle jakby ogien czy cos takiego pojawilo sie pod nim, a on oslupial (nic nie pisal ani sie nie ruszal) i tak dednal. Czy to jest możliwe jak to sie moglo wydarzyc?? MOWIE PRAWDE!!! :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

J0hny
20-10-2005, 13:58
Królowa nie ma nic z tym wspólnego to straż cię może zabić..albo jak w Thais zostawić ci 1 hp ;D

Dolor
20-10-2005, 13:59
Ten koleś nie mógł dednąć poniewarz są pewne 2 słowa które jak się powie do królowej to ona wali ogniem i zjeżdża cię do red hp. A zabiła go może dlatego że wpisał to 2 raz

Kmati
20-10-2005, 14:01
no 1 hp ale na pvp to nie polecam z wiadomych przyczyn ;]

20-10-2005, 14:03
Tak do konca to nie dednal sam mial na czerwonym hp, mial 15lvli nizszy lvl no i... :confused: TO JA ZROBILAM ;( A i jakie to slowa (na przyszlosc) Ej czyli jednak strazniczki nie krolowa... acha... :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

Rothes
20-10-2005, 14:07
no 1 hp ale na pvp to nie polecam z wiadomych przyczyn ;]Chyba żartujesz? "Odwiedziny" u królowej, magic shield, a następnie wycieczka pod depo w Carlin to jedna z najlepszych zabaw :). Szczególnie jak masz wyższy level.

20-10-2005, 14:48
Wiesz... wkurzanie krolowej to moze i jest zabawa ale ciagle czekam az mi ktos odpowie po jakich slowach ona moze cie zaatakowac? :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

20-10-2005, 15:09
Ej jesli to przeklenstwa to mozecie napisac np. fu** you ja sie na pewno domysle. :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

Cinek wiedzy
20-10-2005, 15:45
:d sotawie kazdemu 1hp nawed 200 lvl :D:D czeba cos tamm napisac niepamientam chyba Hi queen poznie fuck she czy jakos takkk

Skill 45/45 Sword
mlvl 2 Mag
lvl 11
Świat nebula

20-10-2005, 15:53
A ja znam sposob zeby mi nie zabrala po tym nawet 1hp B) ale nie powiem, no chyba, że mnie ktos poprosi :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

Dwik
20-10-2005, 15:53
Chyba żartujesz? "Odwiedziny" u królowej, magic shield, a następnie wycieczka pod depo w Carlin to jedna z najlepszych zabaw :). Szczególnie jak masz wyższy level.
Ta w szczególności jak masz nabitego skulla :D Ale to zabawa trochę ryzykowna trzeba liczyć dobrze czas od rzucenia czaru.

wojak_paladyn
27-10-2005, 20:35
powiedz do niej :"ass key" to cie zaatakuje

Skrzat
28-10-2005, 02:35
A ja znam sposob zeby mi nie zabrala po tym nawet 1hp B) ale nie powiem, no chyba, że mnie ktos poprosi :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

ja tez znam hello queen -> promotion -> yes -> bye

lub -> hello queen -> fa** you -> exura vita lub uh -> bye

a co do slow to

fac* you

Faq albo fag

kiss key

Salem0
04-11-2005, 09:00
Witam serdecznie.Chcialem tylko dodac ze nie tylko straznicy krolowej atakuja.Kazdy straznik, ktory pilnuje miasta walnie jak go sie obrazi. I jeszcze jedno.To dziala rowniez na non pvp.

Rh,DSM,GL,MMS,SB,BOH,BS,GS.
Powodzonka pa.

Master Rincewind
05-11-2005, 21:48
nie wiem dlaczego, ale tymi słowami są coś jakby ,,fag quest"(ja tak powiedzialem, to wiem ;( )

Jabadabadu
10-11-2005, 08:23
Napisz do niej Fuck YOu mother fucker kiss my ass! :] To na 100% cię zaatakuje

Manrox
13-11-2005, 23:20
Królowa Carlin: powiesz jej fuck you, to cie straż nachrzania z arrowsów i królowa cie podpala. Drugi raz to powiedzial, ataki go sparaliżowały, bo straż tak robi żeby nikt nie uciekł, a królowa go podpalila. Szkoda ze nie napisales He was killed by... ciekawe co tam w pisalo. Czy po prostu You recognize "noob".

Croockers
19-11-2005, 10:13
omg... żeby w ogóle królowa chciała z wami rozmawiać musicie wpisać "HAIL Queen", później ona i jej strażnicy coś odpowiadają, next mówicie "Fuck you Queen" i macie 1hp. ^^

20-11-2005, 07:13
nie musisz pisac hail queen, wystarczy, ze powiesz hi, straz powie were are your maniers... itd. i wtedy fuck you, ale jak chcecie kupic promocje to niestety trzeba powiedziec hail queen :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup: :kon: