PDA

Pokaż pełną wersje : Najwiekszy PA na Elysi, czyli jak w 1 dzien moze odechciec sie gry

Avalanche
20-10-2005, 14:33
Jak w tytule... straszny pech ;/

Link do filmu:

http://rapidshare.de/files/6520389/biggest_pa_on_elysia.rec.html

Film okolo 30 min. Radze przewinac az znajde sie w kopalniach. No i wtedy radze obraz rozjasnic :>

Zapomnialem dodac ze stracilem bohy ;/

Makaroneczek
20-10-2005, 14:55
Noob z ciebie zamaist stanac i pogadac to biegniesz jak idiota a i tak nie zwiejesz 120 lvlowi a potem piszesz "PLZ" zal i jescze go lejesz nie moge .

PRZYNAJMNIEJ MOZNA BYLO SIE Z CIEBIE POSMIAC XD

Shaboinker
20-10-2005, 15:01
Z filmiku wnoskuje, że używales jakiegoś cheata, przynajmniej na swiatlo, ob normalny czlowiek raczej nie jest w stanie "po ciemku: expić na guardach. Właśnie z tego powodu nie jest mi ciebie szkoda.
Pozatym miałeś szansę uciec temu pk, wystarczylo nie atakować go i biec w pobliże 6 kopalni, a tam rozkopać dziure lopatą, a dalej to juz jak chcesz

Moncjusz
20-10-2005, 15:02
;/ miałeś pecha, że on tam był, chyba, że masz hunta od niego i cie ściga xd, ale ostatnio PA na Elysii się bardzo zmniejszył( głównym powodem był ban,zniknięcie Keto) Tylko skąd Jape wiedział, że nagrywasz filmik i czemu wyłączyłeś cam przed dedem?? B) Może jestem dociekliwy, ale przecież potem już ciebie nie bił.... (Jape Darklight - 120 rp) B)

Makaroneczek
20-10-2005, 15:14
Wlasnie zapomnialem od cheacie :D ale i tak jak widizsz mogles pogadac a ty myslales ze z ringiem i bohami zwiejesz AAHAHA :evul:

Arbalest
20-10-2005, 15:19
Nom uzywalem tbi gg.
Zakończylem filmik tuz przed dedem bo myslalem ze uda mi sie wylogowac na exicie.
A uciec nie mialem jak ;/

Makaroneczek
20-10-2005, 15:21
Miales bylo stanac jak mowil a nie biec jak bys nic nie slyszal :O

Moncjusz
20-10-2005, 15:24
Nom uzywalem tbi gg.
Zakończylem filmik tuz przed dedem bo myslalem ze uda mi sie wylogowac na exicie.
A uciec nie mialem jak ;/

Jak to ty to po co piszesz na 2 acc na tibia.pl, a jak masz 40 lvl to chyba powinienneś wiedzieć, że na exicie się nie wylogujesz i czemu wcześniej tego nie zrobiłeś (nie rozumiem ciebie wogóle nie nił cie już a ty niby exita dałes....-.-)

Avalanche
20-10-2005, 15:27
Bohow bym mu nie dal bo bylem prawie pewnien ze mi nie wypadna....

Radess
20-10-2005, 15:45
Jaki Z*** Z Ciebie!!! Zamiast Zalozyc Tarcze I S*******ac Do Kazo To Sie Z Nim Bawiles!!! Ale Ciota!!! X(

Zen
20-10-2005, 15:46
Przecież ten filmik jest totalnie zaplanowany! Koles miales kilka razy tak malo zycia ze ten palek wziol by cie z sd na strzala! Kompletne dno buhahahahaha

Avalanche
20-10-2005, 15:50
Jaki Z*** Z Ciebie!!! Zamiast Zalozyc Tarcze I S*******ac Do Kazo To Sie Z Nim Bawiles!!! Ale Ciota!!! X(

Ciekawe jak jak ten gość m wallem mi most zablokowal

Tarcza by mi nic nie dawala i by nie zmniejszala obrazen od boltow. Powinienes to wiedziec.

Avalanche
20-10-2005, 15:51
Przecież ten filmik jest totalnie zaplanowany! Koles miales kilka razy tak malo zycia ze ten palek wziol by cie z sd na strzala! Kompletne dno buhahahahaha

Wiem, ale nie wiem czemu nie uzywal juz pozniej sd.

max-draky
20-10-2005, 15:57
N€€B plzzz.... 1.Cheat 2.bez shielda ;s

Avalanche
20-10-2005, 15:59
N€€B plzzz.... 1.Cheat 2.bez shielda ;s

Shield by mi nic nie dal geniuszu. Tylko armor zmniejsza obrazenia z boltow. Zreszta nawet jesli to by mi tylko przedluzyl zycie o pare chwil...

Kafes
20-10-2005, 17:17
Jape zobacyzl newba i sa zaczol jaja robic haha :D
patrz lamusie 18:16 Jape Darklight: stop moving if you want to live
btw. jak by cie chcial za***ac bys lezal jescze w tej jaskini huehue

Vice
20-10-2005, 17:25
Głowa mnie rozbolała od tego filmiku :(

Arbalest
20-10-2005, 17:29
Jape zobacyzl newba i sa zaczol jaja robic haha :D
patrz lamusie 18:16 Jape Darklight: stop moving if you want to live
btw. jak by cie chcial za***ac bys lezal jescze w tej jaskini huehue

Ty napewno duzo qr** wiesz... Jape sie nie bawil tylko sie chciał wzbogacić, gdyż wiedział, ze ma on bohy... Wiedział tez, że 40 pall ma runy, bolty i dobry eq :> a poza tym szkoda mu bylo sd, wystarczyło jak walił z bełtow i tarasował mu droge m. wallami -.-. Za to napewno nie spodziewał sie kontraataku ze strony Leadera, ale ile ma jape hp a ile leader??? To, że leader wlaczył do końca praktycznie mu nic nie dalo, ale jak Jape wzbogacił sie bohami odrazu dał loga po tym jak znikęło mu battle, zresztą sam dobrze wiedział, ze nikt nie jest mu w stanie nic zrobić nawet teraz kiedy do gry powrócili Tsaro, Elvines, Rekrul, a Bax Sho gra^^ on teraz będzie pkował, także niech lv 30+ sie szykują, zresztą nawet mojego qmpla 25 drut, nawalal
tylko po to, żeby się wzbogacić. Teraz żądzi Darklight i nic nie jest wstanie powstrymać ich od PA na elysi...

-Arbalest ^^

Kafes
20-10-2005, 17:34
@up
Znam jape od poczatku Elysi to wiem.

EliteAkira
20-10-2005, 17:40
Oj nooby jestescie qr** znam leadera na rl i wiem jak było wiec nie pier****** ciekawe co ktoś z was by zrobił na jego miejscu ? wyzucił byś mu bohy pod nogi ? to gratuluje geniuszu po takim zachowaniu się i tak koleś by zabił leadera choćby dla lootu z plecaków. Ostatnio PA na Elysi to duży problem i coraz bardziej się szerzący. Jeśli ktoś ma zamiar pisać jakieś pierdoły na temat filmu niech lepiej nie traci czasu. Szkoda mi niektórych noobów X( . Pozdro Avalanche trzymaj się.

Arbalest
20-10-2005, 17:43
@up
Znam jape od poczatku Elysi to wiem.

Taak?! To ciekawe co o nim wiesz, bo widząc po twoim komentarzu to nic -.-

Kafes
20-10-2005, 17:44
Taak?! To ciekawe co o nim wiesz, bo widząc po twoim komentarzu to nic -.-

NIe musze ci tego udowadniac panie "wszytko wiedzacy"

EliteAkira
20-10-2005, 17:52
Kafes swoją ostatnią wypowiedzią udowodniłeś tylko to, że jestes matołem. Jeśli nie "chcesz" udowodnić to dajesz do zrozumienia, że go nie znasz a ciekawe jak go znasz to co może jesteś Bax sho a może ktoś inny? Tylko z tego co widze jesteś "niegrający". Z tego powodu prosze Cie zamknij juz du** bo mi cie szkoda X( .

Kafes
20-10-2005, 17:56
Mam nick Kafes jao.

ps. Ja tu nie mam co udowadniac. ;] niechcesz wierzyć to nie wy***ane..

EliteAkira
20-10-2005, 18:11
Kafes wiesz niechce mi się z toba kłucić. Jak tak dobrze znasz tego swojego Jape Darklight, to się zastanów czy aż tak dobrze bo ja moge powiedzieć że Eternity Leader'a znam bardzo dobrze i to długo więc wiem jak jest. Niezgadzasz się to masz problem (napisz do Przyjaciółki). Pozdro

Michal MIchael
20-10-2005, 18:17
Jak mozna byc takim matolem na takim lvlu? Czlowieku tyle bylo ucieczek z tamtego miejsca.... Bierzesz jak ci blokuje wejscie to idziesz na drugie stawisz magic wola i s*******asz no nie....
Chociasz typowe zachowanie polaka koles pisze stop talking a on jak dzik s*******a.To jest prawdziwa inteligencja Polaka...Panowie nie badzmy takimi noobami nie dajmy sie tepic:P

EliteAkira
20-10-2005, 18:25
Jak mozna byc takim matolem na takim lvlu? Czlowieku tyle bylo ucieczek z tamtego miejsca.... Bierzesz jak ci blokuje wejscie to idziesz na drugie stawisz magic wola i s*******asz no nie....
Chociasz typowe zachowanie polaka koles pisze stop talking a on jak dzik s*******a.To jest prawdziwa inteligencja Polaka...Panowie nie badzmy takimi noobami nie dajmy sie tepic:P

Koleś Leader nie miał magic walla :baby: . Pisałem już wcześniej, że nawet jakby się zatrzymał i spełnij jego żądania to Jape by go zabił :/. Jeszcze jedno: jeśli sie przyznajesz, że jestes za mało inteligentny i w dodatku noob to gratuluje, ja o sobie o i Polakach (nie wszytskich) myśle inaczej X( .

gari
20-10-2005, 18:36
Wiesz... nie obraź się, ale ten tekst "I die with honor" to gówno prawda. Gość do ciebie wpada, nawet cie nie zaczął bić, a ty już w nogi. Jak do ciebie mówi "Stop moveing if you dont want die", to ty dalej wiejesz i to jeszcze gdzie! A raczej "BYLE GDZIE", zamiast wiać do Kazoo lub nawet do Carlin, bo w tym czasie co się z nim bawiłeś dobiegłbyś do Carlin tam 2 razy, już nie mówiąc ile razy do Kazoo. Ok! Może nie rozumiesz po angielsku, to ci przetłumaczę "Przestań się ruszać, jeśli nie chcesz unrzeć". Albo może i rozumiesz, ale jesteś zbyt ciemny, żeby zdać sobie sprawę, że przed 120 levelem będzie ci ciężko wiać, już nie mówiąc, że zabić (bo go biłeś, tylko ciul go wie po co...). Na drugi raz, rób co mówią, a raczej przeżyjesz, a jak już wolisz uciekać, to w konkretnym kierunku, a nie raz w lewo, raz w dół, raz w prawo, a raz do kopalni i tak w kółko.

J0hny
20-10-2005, 18:44
Omg..schodziłeś do tej kopalni z góry na dól jak mogłeś rozkopać dziurę koło tej kopalni i uciec do Kazz moge się założyć żebyś zdąrzył...

Minister Diaboli
20-10-2005, 18:48

Proponuje zaglądnąć na http://www.matkus.neostrada.pl/tibiapl/strona/maps/tibia_map.gif i zobaczysz sobie ile "było ucieczek z tamtego miejsca" Poza tym Leader nie był "takim noobem" i nie poddał się Wszechmocnemu Darkh**owi walczył do samego końca i za to go szanuję. Rozumiem, że Ty nie tylko oddałbyś mu te bohy ale jeszcze umówiłbyś się z nim na darmowego lodzika, Pozdro

EliteAkira
20-10-2005, 18:59
Proponuje zaglądnąć na http://www.matkus.neostrada.pl/tibiapl/strona/maps/tibia_map.gif i zobaczysz sobie ile "było ucieczek z tamtego miejsca" Poza tym Leader nie był "takim noobem" i nie poddał się Wszechmocnemu Darkh**owi walczył do samego końca i za to go szanuję. Rozumiem, że Ty nie tylko oddałbyś mu te bohy ale jeszcze umówiłbyś się z nim na darmowego lodzika, Pozdro

Minister Diaboli i za to Ci chwała :cup: !! Przynajmniej jedna osoba która wie coś o tej grze a nie jak reszta która pewnie sama jest PA albo PK (prawda Kafes ? ;) - napewno wiesz cos o tym po dzisiejszym dniu jak to próbowałeś wymusić 10k od kumpla). Tylko BANA !!!!! jeszcze raz thx i pozdro Minister~.

Kafes
20-10-2005, 19:20
Tak.
Mi ist pk end pa. paj or daj..

EliteAkira
20-10-2005, 19:27
Kafes jak nie umiesz sie do tego przyznać to trudno obydwoje wiemy jak jest. Koniec tematu.

Avalanche
20-10-2005, 19:32
to ty dalej wiejesz i to jeszcze gdzie! A raczej "BYLE GDZIE", zamiast wiać do Kazoo lub nawet do Carlin, bo w tym czasie co się z nim bawiłeś dobiegłbyś do Carlin tam 2 razy, już nie mówiąc ile razy do Kazoo. .

Nie wiem czy zauważyłeś ale nie mogłem uciec do Kazz/Ab/Carlin, ponieważ jedyna droga ucieczki byla przez ten wąski most, przez który zastawił sie parcelem, więc nie miałem jak go ruszyć.

Anum
20-10-2005, 19:39
Dobra no to teraz ja to skomentuje na "sucho" (nie ja tam byłem teraz moge mówić co można było zrobić). Więc dobra zabaczyłeś 120 rp z truskawą zaczołeś uciekać. Rozumiem bo pewnie sam bym zaczoł się przemieszczać w strone wyjścia nawet jak bym się nie bał ale chodźby dlatego, że zajęte. Druga sprawa koleś biegnie za tobą wali SAMYM sd i mówi I'm pk (coś takiego nie pamiętam dokładnie) nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to śmieszne czyli, że chciał się pośmiać troche. Przy Stop or die raczej powinieneś się zatrzymać ale tego nie zrobiłeś... spoko nie gram na Elysi nie znam kolesia i co by zrobił jakbyś się zatrzymał. Zaczołeś uciekać on ciebie z boltów zaczoł ciachać. Rozumiem zapomniałeś shielda ze stresu założyć zdaża się. Biegłeś już w strone mostu on żucił mw. I tutaj pierwsza szansa do ucieczki a mianowicie stanać za mw czekać aż zniknie i nie dać się przesunąć. Później już raczej nie miał by gdzie ciebie zatrzymać czyli byś mógł uciec. Potem biegałeś w sumie sam nie wiedząc chyba gdzie. Rozumiem jedno wyjście cięszka sprawa. Najgłupszą rzeczą jaką potem zrobiłeś to dałeś atak na niego. Robiąc to podpisałeś na siebie wyrok śmierci bo miałeś pz. Od tego czasu ucieczka raczej była bez celu. I na końcu jak wiedziałeś, że nie masz już manny, uhów mogłeś poprostu wżucić bp do wody. Zawsze się przeciwnik mniej wzbogaci :). To by było w sumie na tyle jak mówie to ocena po fakcie i na spokojnie ty działałeś pod wpływem chwili dlatego robiłeś błędy. Kończe tą wypowiedź. Cya

Signed
Anumrati
Bozak of Doom Brigade

Makaroneczek
20-10-2005, 21:21
I tak Leader to j***y n**b zal mi ciebie zachowal sie jak n**b i nic cie nie usprawiedliwi

Nowohucianin
20-10-2005, 21:25
pod wpływem nerwów można zapomnieć wogóle o tym co się robi,więc nie bluzgajcie tyle na niego :p PA na elysi to nic nowego mam tam 39 knighta,ale nim nie gram pamietam takiego szwedzika co kazal placic naszej gilidi cos okolo 45 lvl wtedy straszyl nas jakimis kolegami :) ja nie zapłaciłem i mnie jakos nikt nie zabił

chyba jape jest wkurzony

Character Deaths
Oct 08 2005, 13:14:55 CET Killed at Level 119 by a hydra
Oct 01 2005, 20:38:01 CET Killed at Level 120 by a demon
Sep 22 2005, 14:50:25 CET Killed at Level 118 by a dragon

^^

EliteAkira
20-10-2005, 21:39
Hehe Nowohucianin pamiętam Cie jak grałeś chwile temu :) ja chyba razem z Leaderem i z kilkoma innymi osobami zmienie ten noobski serwer jak większośc moich znajomych. Szczerze ze wszystkich ludzi ktorych poznałem na tibijskim serwerze Elysia tylko kilkoro było wporządku. Poprostu levele 100+ są zbyt arogandzcy i chcą pokazać kto rządzi :baby: ciekawe czy na rl też by byli tacy dobrzy czy tylko wyładowują sie na grze z powodu dużej ilości kompleksów ?! Pozdro

-=DanieL=-
20-10-2005, 22:40
jedna wielka beznadzieja co te boty robią z ludzi ?! jak można się tak debilnie zachować zamiast uciekać na lepszy teren to ten stoi jak z***

Seteus
21-10-2005, 01:00
Kafes swoją ostatnią wypowiedzią udowodniłeś tylko to, że jestes matołem. Jeśli nie "chcesz" udowodnić to dajesz do zrozumienia, że go nie znasz a ciekawe jak go znasz to co może jesteś Bax sho a może ktoś inny? Tylko z tego co widze jesteś "niegrający". Z tego powodu prosze Cie zamknij juz du** bo mi cie szkoda X( .

jesli ktos nieche czegos udawadniac znaczy to ze niechce a nie ze nie wie wiec stfu i do szkoly szczyle.

@on topic.

milo mi sie ogladalo film , po dluzszej przerwie od tibi widze za nic sie nie zmienilo , sa dalej smieszni PA i ich ofiary... noobki :)

EliteAkira
21-10-2005, 06:26
jesli ktos nieche czegos udawadniac znaczy to ze niechce a nie ze nie wie wiec stfu i do szkoly szczyle.

@on topic.

milo mi sie ogladalo film , po dluzszej przerwie od tibi widze za nic sie nie zmienilo , sa dalej smieszni PA i ich ofiary... noobki :)

Sory Seteus ale Ty jesteś tylko o rok starszy więc sam się ucz ku**a do matury bo nie zdasz czego Ci nie zycze wręcz przeciwnie. Sprawa udowadniania jest inna jak koleś twierdzi, że zna to niech się zastanowi z kim gra... nie raz słyszałem albo widziałem jak to 100+ zabił swojego "kumpla"... no coment :baby: .

Red ripper
21-10-2005, 06:53
LoL. Ja nie moge, żeby klepac 120lvl ja bym uciekał :]

Ipeq
21-10-2005, 07:49
Dał byś radę uciec,ale rozumiem że nie było Ci łatwo w tej sytuacji.Szkoda że wypadły Ci bohy.

ćPUNEK
21-10-2005, 11:40
BOshe co ty żeś odwalił :/ masz racje lepiej przestań grać w tibie -,-

Arbalest
21-10-2005, 12:26
Ale wy jesteście zaje*****mi noobami. Łatow powiedzieć "Ale noob zamiast uciekl to latal w kółko" albo "nobeq nawet nie założył tarczy" (Co w tym przypadku by mu nic nie dalo) lub "Że noob go lał". Tu sami byście pewnie podeszli to Jape'ego, wtedy kiedy on krzyczał stop moving or die oddalibyście mu bohy i myśleli, że po wszystkim. Ale PA to PA, wyciągnął by z was wszystko. Najpierw bohy, później armor, bp itd. A z tym, magicwallem to Leader troche zmaścił ale poźniej jak chciał uciekać to Jape stawał na mostku, parcel za sibie i Leader nie miał szans ucieczki chociaż próbował to zrobic nie raz. Później, gdy wiedział, że nic nie może zrobić po prostu go lał, ku zdziweniu Jape'go. No ale cóż mógłby zrobić??? No dopowiedzcie co mógłby Leader zrobić <tylko coś z sensem, a nie coś takiego: a nob mugl uciekac" -.-

Budosz
21-10-2005, 12:31
Z filmiku wnoskuje, że używales jakiegoś cheata, przynajmniej na swiatlo, ob normalny czlowiek raczej nie jest w stanie "po ciemku: expić na guardach. Właśnie z tego powodu nie jest mi ciebie szkoda.
Pozatym miałeś szansę uciec temu pk, wystarczylo nie atakować go i biec w pobliże 6 kopalni, a tam rozkopać dziure lopatą, a dalej to juz jak chcesz

jak sie nagrywa filmik to niemozna miec light hacka(tibia black ice)Juz kiedys prubowałem jak szedlem z kumplami pekowac poprosty film mi sie nienagral :]

Andre
21-10-2005, 13:05
No to tak znam goscia z rl i wiem ze nie jest n00bem poza tym nie mial jak uciec do kazo bo jak WSZYSCY opruc slepyh takih jak niektozy jutaj JAPE caly czas blokowal mu mostek wiec nie mial jak uciec a jak by z nim zaczal negocjeowc to JAPE mowil by ciagle
-boots
-armor
-legs
-helmet
-shield
Wiec w taki sposob by go oskobal z eq a potem i tak by go za***al wiec pzynajmniej zginal z honorem a nie dal sie oskobac jak n00b tak jak wy wszyscy byscie tu zrobili mam was gleboko w dupie wiem ze jak padl to nie mogl zrobic nic innego
SKODA MI GO ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
a jape to taki *** ze pojde go za***ac na 19LVL-u X( X(

Rychulec
21-10-2005, 13:19
Z***ałeś film ciemno jak w dupie w tej kopalni X(
A co do ciebie to mogłeś z nim pogadać a nie s*******ać jak Debil :p

Poznanski Rycerz
21-10-2005, 13:35
Rozmowa z nim to by gowno dala. Po pierwsze nie powinien go lac. Dobrze ze sie nie za3mal na poczatku... by go z sd potraktowal i koniec. Pozniej ciezko bylo uciec jakby sie nie denerowawal to by dal rade :]

Revlux
24-10-2005, 20:22
człowieku pożądnie żeś to za***ał jak ci muwił zebyś stanoł to mogłeś to zrobić a nie uciekac (lecz pewnie jak byś się zatrzymał to i tak by chcial od ciebie wymusić te bohy) powiem ci jedno na twoim miejscu nie grał bym już w tibie :P:P:P:P

Damq
25-10-2005, 07:54
człowieku pożądnie żeś to za***ał jak ci muwił zebyś stanoł to mogłeś to zrobić a nie uciekac (lecz pewnie jak byś się zatrzymał to i tak by chcial od ciebie wymusić te bohy) powiem ci jedno na twoim miejscu nie grał bym już w tibie :P:P:P:P
Ja tez ... jak mozna tak z***ac :(

Rutass
25-10-2005, 08:34
Omg noblar plz "Najwiekszy PA na Elysi, czyli jak w 1 dzien moze odechciec sie gry " Nie dziwie sie bo jak bym byl takim nobem to by mi sie tez odechciało grac:

1.Mogłes uciekac na Dywan tam po upie masz tez prot zone
2.Nie wiem po c***a go zaatakowales?
3.Nawet gdybys dobiegl na hills to i tak bys nie wlaz <LOL>
4.Moze byles zbyt zdenerwowny
5.Szanse na przezycie miales duze :)

Xulorin
25-10-2005, 13:35
Mój outfit -.-"

Vermyn
25-10-2005, 14:06
Powiem krótko, zlamiles.

Barto111
25-10-2005, 14:23
Jape jaby chcial to by cie odrazu ubil z sdkow, ale to pewnie twoj qmpel i to byl filmik celowo zrobiony!! B) :) ;) :]

EliteAkira
26-10-2005, 07:53
Jape jaby chcial to by cie odrazu ubil z sdkow, ale to pewnie twoj qmpel i to byl filmik celowo zrobiony!! B) :) ;) :]

Kur** łosiu zobacz sobie na tibi.com że leader zginął z reki japeHU** więc po kiego grzyba ginąłby na 40 lv żeby taki noobek jak ty miał podniete z takiego filmiku pomyśl troche i strzel sobie laske może ci na głowe pomoże...........

BoOoYa
26-10-2005, 10:52
Widać że ludzie nie spotkali sie z takim czymś... Koleś zawsze mówi "daj bohy a przezyjesz" itp. dasz a on dalej cie bedzie klepal i mowi daj uhy albo cos a na koncu i tak cie zabije chyba ze mu dasz cale eq... Co mial stac i patrzec jak ginie? tak przynajmiej koles sie nie wzbogacil o uhy bo leader stracil je :) a bp mogles wywalic na samym koncu do wody albo gdzies skitrac.

Aversin
26-10-2005, 11:32
jak sie nagrywa filmik to niemozna miec light hacka(tibia black ice)Juz kiedys prubowałem jak szedlem z kumplami pekowac poprosty film mi sie nienagral :]

Tak napewno grał bez cheatów .. na rozjaśnionym monitorze .. lol ?
Jakoś rozjaśniając monitor dużo nie zyskasz .. najwyżej kawałek rozjaśnionego terenu
http://pebe83*********/inne/bright.jpg
Więc nie mów mi, że tak się da normalnie huntować dwarf gu i wszystko widać ..

Gdybyś miał łopate to zawsze mogłeś do kaz uciekać ..

Kwaso
26-10-2005, 12:19
No cóż....Pech
Ja na twoim miejscu zaczolbym z nim gadac i przedluzal do momentu az zniknelyby krzyzyki i dal loga
A gdyby przedtym zaczol mnie walic to bym zapi******ł do kazzo

Paul84
28-10-2005, 09:54
lol... wszyscy tu mowicie ze to noob itd itp... ja was kompletnie nie rozumie, ciekawey co wy byscie zrobili na jego miejscu ? napewno dalibyscie mu te bohy... potem armor... shield... legi... helm... bp... i na samym koncu i tak by zabil!
co do ucieczki to racja... mogles tam przy ostatniej kopalni wejsc do dziury... no i pozniej isc do kazz
co do tego ze mogles w niego nie walic... to tez przyznam racje, ale i tak by Cie zabil (biorac pod uwage opcje, ze nie uciekniesz)

Kshakus
28-10-2005, 21:39
Ja tez ... jak mozna tak z***ac :(

Lol nie moge z was dwojga 13 latkow sie zebrało i jedyne co potrafia wypowiedziec to "o bosze ale z***ałes" litości zreszta niestety starsi tez nie wiele mądrzejsi. Robił co mógł panika i strach przed dedem troszke utrudniaja trzezwe myslenie. Zginął hmm trudno nalezy mu wspolczuc człowiek uczy sie na błędach a nie na idiotycznych wypowiedziach zblazowanych kolesi ktorzy sami by pewnie tam padli paps

Galmie
28-10-2005, 22:51
Z tym palkiem 120 to przesada ja bym niedal bohyw i gdybym misl juz pasc to bym przynajmniej bp do wody wzucil ;\ <ale szkoda mi ciebie B)

Arbalest
30-10-2005, 15:16
Z tym palkiem 120 to przesada ja bym niedal bohyw i gdybym misl juz pasc to bym przynajmniej bp do wody wzucil ;\ <ale szkoda mi ciebie B)

Wrzucil bp z runami na sam koniec pod drzewo < nie dziwne, że nie zauważyliście> a z samego bp co by mial? line, lopate i troche kasy. rotfl

Cool
30-10-2005, 19:47
Grałem kiedyś na elysi i miałem 42 knighta. expiłem sobie w kopalniach i wpada rza shah wtedy na ok.95lvlu i mnie zaczyna bić;/ ale ja na szczęście uciekłem i nie do kaso tylko do ab:P. Potem zagrałem na arcani i znowu to samo, zawsze muszą być PA na servie:< i mi sie już odechciało grać w tibie;/

Morino~
31-10-2005, 08:00
Mogłeś uciekać do kazzo... :/

slimaczek
31-10-2005, 09:16
Po tych commentach, było już wiadomo że ten film to bedzie niezla komedia dlatego go sciaglem, bo ostatnio mam malo czasu (robie gre MMORPG na stronie [sethiria]), i nie sciagam tyle filmow co kiedys. Teraz ocena:
1) Zjawia sie gosciu, a ty odrazu spieprzasz - wielki LOL! Powiedzialbys 'can you leave?', jak by zaczal cie lac zapytalbys dlaczego, a jak powiedzial ze pkuje - wtedy ci nic innego nie pozostaje niz ucieczka. No dobra, uciekales, ale on puscil mwalla na sciezke, a ty zamiast ucieknac dolna sciezka do kazzo, to sie bawisz nim w koleczko, bijesz go (ciekawe po jakiego ***a), a kiedy on mowi zebys sie zatrzymal jezeli chcesz zyc, to ty biegniesz dalej. Co do bohow - nawet dobrze pomyślał, widział że masz bohy bo biegłeś dość szybko jak na 40lv, łatwo to można zobaczyć.
A tak wogle, po tutejszych postach to myslalem ze to bedzie duzo wieksza komedia :P A i na dodatek gadasz "I die with honor", po pierwsze powinienes powiedziec "i'll die with honor", po drugie jak wiesz ze panuje na elysii gildia PA w ktorej jest np. on, to juz chyba z gory wiadome ze sobie z nimi nie poradzisz? Zwlaszcza na tym lv.

EliteAkira
06-11-2005, 15:41
Po tych commentach, było już wiadomo że ten film to bedzie niezla komedia dlatego go sciaglem, bo ostatnio mam malo czasu (robie gre MMORPG na stronie [sethiria]), i nie sciagam tyle filmow co kiedys. Teraz ocena:
1) Zjawia sie gosciu, a ty odrazu spieprzasz - wielki LOL! Powiedzialbys 'can you leave?', jak by zaczal cie lac zapytalbys dlaczego, a jak powiedzial ze pkuje - wtedy ci nic innego nie pozostaje niz ucieczka. No dobra, uciekales, ale on puscil mwalla na sciezke, a ty zamiast ucieknac dolna sciezka do kazzo, to sie bawisz nim w koleczko, bijesz go (ciekawe po jakiego ***a), a kiedy on mowi zebys sie zatrzymal jezeli chcesz zyc, to ty biegniesz dalej. Co do bohow - nawet dobrze pomyślał, widział że masz bohy bo biegłeś dość szybko jak na 40lv, łatwo to można zobaczyć.
A tak wogle, po tutejszych postach to myslalem ze to bedzie duzo wieksza komedia :P A i na dodatek gadasz "I die with honor", po pierwsze powinienes powiedziec "i'll die with honor", po drugie jak wiesz ze panuje na elysii gildia PA w ktorej jest np. on, to juz chyba z gory wiadome ze sobie z nimi nie poradzisz? Zwlaszcza na tym lv.

Koleś Ty masz 11 lat co Ty wiesz o życiu ?! Weź lepiej smoczka i nie komentuj takich filmów ok? po pierwsze wiadomo że miał bohy nie trzeba patrzeć jak chodzi zwykle koelsie na 40lv mają bohy O_o a Jape.. zaczął odrazu z SD walić dopiero później pisał żeby sie zatrzymał :/. Po drugie czy to wazne jak pisał - pisał szybko wiec nie rozumie o co sie kłucisz. Po trzecie do kazzo nie miał jak uciekać bo nie miał łopaty O_o. Jeśli jesteś ślepy to kup sobie okulary..... NARA :/ Noobie.

Neiters
06-11-2005, 21:52
Chyba niemial jak uciec bo ten palek mu blokowal most i niemial lopaty -.-

Neiters
06-11-2005, 21:59
Omg noblar plz "Najwiekszy PA na Elysi, czyli jak w 1 dzien moze odechciec sie gry " Nie dziwie sie bo jak bym byl takim nobem to by mi sie tez odechciało grac:

1.Mogłes uciekac na Dywan tam po upie masz tez prot zone
2.Nie wiem po c***a go zaatakowales?
3.Nawet gdybys dobiegl na hills to i tak bys nie wlaz <LOL>
4.Moze byles zbyt zdenerwowny
5.Szanse na przezycie miales duze :)

Sam jestes noobem jak tak mówisz moze niezauwazyles ze ten palek mu blokwowal most i niemial lopaty??

Oct 20 2005, 14:50:49 CET Killed at Level 40 by Jape Darklight skoro byl zaplanowany to czemu go zabil??

Marian87
05-11-2007, 03:40
@up sorki ze rozkopuje temat ale ma ktos jeszcze ten filmik ?;p bo tam jestem z tego co amietam i chyba tam byla zabawna sytuacja mianowicie "hi im pk" ;p rozwalil mnie ten tekt od jaap ;p

Stinx
05-11-2007, 07:56
rehost Plx

Caruel
05-11-2007, 08:33
@up
Data dodania : 20-10-2005, 13:33

lol? po co to odświeżałeś? ...

Stinx
05-11-2007, 09:39
ja nie odswiezylem!!!!!!!!!!

ktos nademna

topic byl na 1 stronie to kurwa se lookam nie dziala link to pisze ...

Avalanche
05-11-2007, 11:39
Teraz nawet ja tego filmiku nie mam ;/ Też bym sobie obejrzal jeszcze raz ;]
toś się pluł że mu ciemno w kopalniach - a jak można było wtedy efektywnie expić Palkiem nie używając TBI GG? Marnować czas na taszczenie torchów, czy może używanie many na utevo gran lux, którą można było przeznaczyć na robienie strzał, co zwiększało czas i zysk z huntów :P

Propan Butan
05-11-2007, 12:19
Edit@ lol nie zauwarzyłem że tak stary temat, niepotrzebnie posta dałem

Umaga
05-11-2007, 15:40
Niezciagac!!!
Podmienil Linka!!

Kubusssek
05-11-2007, 16:35
Czyzby ten napp podmienił linki dzisiaj o 13 ??:baby:

Nobody.
05-11-2007, 18:35
Niezciagac!!!
Podmienil Linka!!
Nie ściągać.

Czyzby ten napp podmienił linki dzisiaj o 13 ??
Nie, 13:36 w roku 2005.

Ostatnio edytowany przez Avalanche - 20-10-2005 o 13:36.

Brak słów. :>

Ok'rzes
05-11-2007, 20:53
LOOOOOOOOL xDD To tylko 2 lata temu... xDD Rotflmaoo xDD

Helmen
06-11-2007, 00:45
nice ma eq :>