PDA

Pokaż pełną wersje : Terroryzm na Infernie

Xeltix
20-10-2005, 16:04
Jak powszechnie wiadomo po shackowaniu przez Delphiego Osmana i expieniu na Filthy'm Ragonie , Inferna stała się światem mordu i wielu złych rzeczy . Gildia Fraternitas przez długi czas toczy wojne z gildiami Oblivion Order oraz Bandits. W Fraternitas jest obecnie 2 polakow Sarven oraz Kan Isiltinuviel gildia ta od dluzszego czasu robila mass pk na ludziach Kroonik i Ezrael zabijali praktycznie kazdego kogo spotkali na drodze śmierci ulegli tylko czlonkowie gildi oraz dobrzy providerzy run\burst arrows . Wielu graczy odeszlo w zapomnienie i nie gra juz na tym świecie , dawna znana polska gildia Infernal Elementals obecnie gra na Saphirze wchodzi czasem na Inferne na pk chary i zabijaja ludzi dla zabawy. Jednak kilka dni temu Ezrael oglosil z Kroonikiem ze to koniec mass pk i nei chca niszczyc wiecej Inferny oglaszając to na forum tibia.com http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=988306 . Wielu graczy sądzi ze to koniec klopotów Inferny ale nigdy nie można ufać ludziom którzy zabili tyle osob bez zadnego powodu . Ja sądze ze Inferna raczej nie ma przyszlości , choć gram tam.

Gold'Ciaper
20-10-2005, 18:10
Jak powszechnie wiadomo po shackowaniu przez Delphiego Osmana i expieniu na Filthy'm Ragonie , Inferna stała się światem mordu i wielu złych rzeczy . Gildia Fraternitas przez długi czas toczy wojne z gildiami Oblivion Order oraz Bandits. W Fraternitas jest obecnie 2 polakow Sarven oraz Kan Isiltinuviel gildia ta od dluzszego czasu robila mass pk na ludziach Kroonik i Ezrael zabijali praktycznie kazdego kogo spotkali na drodze śmierci ulegli tylko czlonkowie gildi oraz dobrzy providerzy run\burst arrows . Wielu graczy odeszlo w zapomnienie i nie gra juz na tym świecie , dawna znana polska gildia Infernal Elementals obecnie gra na Saphirze wchodzi czasem na Inferne na pk chary i zabijaja ludzi dla zabawy. Jednak kilka dni temu Ezrael oglosil z Kroonikiem ze to koniec mass pk i nei chca niszczyc wiecej Inferny oglaszając to na forum tibia.com http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=988306 . Wielu graczy sądzi ze to koniec klopotów Inferny ale nigdy nie można ufać ludziom którzy zabili tyle osob bez zadnego powodu . Ja sądze ze Inferna raczej nie ma przyszlości , choć gram tam.
Nie wiem wiele ale wtrące swoje trzy grosze. Widziałem kilka filmików z Inferny i stwierdzam ze Ezrael z kumplami perfidnie uzywają botów , a z nim to przeciez nieproblem puscić serie sd i koleś pada tym bardziej jak to robi więcej osób , a wiec mniejmy nadzieje ze Gm jakoś dowiedzie że umie zadbać o porządek i zbanuje lub skasuje macro userów!!

luft
24-10-2005, 12:53
Ile razy mam powtarzać że Gm to ich kumpel?
Demon helmet filthiego lerzy aktualnie w chacie hara Gma..
A całe to info to sciema jeśli ktoś w to wierzy to powinien iśc do psychiatry
bardziej bym liczył na to że sie wytłuką miedzy sobą (pierwsza bitwa juz była)

Resthin
24-10-2005, 15:35
Infernia byla juz stracona od dawnych czasow kiedy to Ragon dal dupy Kroonikowi , a ten poczol sie bogiem. To ze h lv pekowali slabszych wiadomo bylo od dawna i ludzie sie do tego przyzwyczaili, ale problem z aim bootem byl powazniejsza sprawa, co 3..4 sorc / drut mial ten programik i nawet z przewaga w lv ciezko bylo uciec miotaczowi sdkow. Fakt faktem ze nasza polska ekipa dobrze sie trzymala i jak by zostala to duzo zeczy przebieglo by inaczej. Konczac swiat byl hardkorowy i byl by taki gdyby nie glopia elita tego swiata.

brayano
24-10-2005, 18:45
Teraz Fraternitas toczy wojne z Amaranth. Dzis padlo juz wiele osob, przed chwila w carlin byla niezla sieczka. W wojnie padlo juz wiele osob m.in. Ezrael zabil go Larloch Doomspell, ktory po chwili i tak poniosl smierc :(

Kartezjusz
24-10-2005, 22:20
No i co to daje, że Ezrael padł? ;/ Niby fajnie, ale w odwecie zabili Nahakiego, Larlocha, Karthorsa, Fenixa i Bruca al nightiego. To chyba dużo za dużo, a do tego Sarven zwiał. Wiadomo także, że Szwedzi, Polacy i Niemcy mają teraz lagi na Infernie więc to mógł być powód smierci Ezraela (mam nadzieję, że nie). Natomiast Thoredian i reszta są z Holandii więc grają bez nich, a skoro tak popadali przeciwko zlagowanym to źle wskazuje :/ Jakbym miał wybierać Ezraela, czy Thorediana to czasami żałuje, że Infernal Elementals przestało tam grać...

Tolarian Mage
25-10-2005, 10:50
nahh ja nie gram na inferni obserwuje jednak statystki tego serwera i mam pytanie do grajacych.

czy jest o juz martwy serwer i czy oprocz wojen cos sie tam dzieje?

luft
25-10-2005, 18:35
Up
Server to zimny trup , jakie wojny? <breht>

Polacy na infernie byli do niczego i od samego poczatku dostawali baty
nie licząc tych paru (ostani został sarven) dupolizów ;p

Jak bym mial wybierać pomiedzy zBoKiem Ezraelem i IE to wolał bym sie zrokować bo taki wybór to brak wyboru...

Ragon nie dał dupy kronikowi tylko dostał pacca i runy za pomoc w "wojnie" przeciwko ID i to niebyło wcale tak dawno ,a inferna była stracona od samego początku i tak sie dłurzej trzymała niz ten 2 e pvp

Nightchill
26-10-2005, 06:44
Nie gadać mi tu, że to martwy świat. Dzieje się, oj dzieje... Stało się to, czego się można było spodziewać. Macie najnowszego niusa:

Kroonik:
I surrender!

I wanna play here, Me & Sarven will help kill Ezrael & all fraternitas!
After Fraternitas is gone we want to be left alone.

HAIL Amaranth

Cobesh
26-10-2005, 07:19
Inferna zawsze była dziwnym serverem, a po expieniu na regonie gra tam straciła najmniejszy sens. Ja sporo wczesniej przeniosłem sie na Eternie i jestem z tego zadowoliny.

luft
28-10-2005, 22:54
night~
wierzysz we wszystko co ci mówią?

a że sie dzieje to sie zgadzam tylko chodzi o to że gdyby ludzie sie dowiedzieli co sie tam dzieje to by im szczena opadła a ilość ludzi grających w tibie spadla by z 40 tys. do 10 tys. :p

ps. filmik z "bitwy" umieszonny na tibia.de
http://rapidshare.de/files/6834619/frenitas_vs_ama.rec.html
na filmie moża zobaczyc gma ezraila i spułe i ich fenomenaly aiming
(0 chmurek , chity w tych samymch odstępach czasu)
oczywiście że z botem tylko szybkostrzelnośc zostałą lekko zmiejszona...
gosicu nie był mistrzem ale na tibia.de pisał że mu mycha padła...

Down@
był jakiś temat (i to nie 1) gdzie sie wypowiedziała wieksza ilośc graczy z inferny to go skasowali...
bo tutaj tematy lubia znikać...

Ignatius
29-10-2005, 09:47
zrobcie nowy, aktualniejszy temat.

@night~
kroonik żartował
nie mów, że nie skumałaś dżołka ;>

Szmatex
29-10-2005, 20:11
Up
Server to zimny trup , jakie wojny? <breht>

Polacy na infernie byli do niczego i od samego poczatku dostawali baty
nie licząc tych paru (ostani został sarven) dupolizów ;p

Jak bym mial wybierać pomiedzy zBoKiem Ezraelem i IE to wolał bym sie zrokować bo taki wybór to brak wyboru...

Ragon nie dał dupy kronikowi tylko dostał pacca i runy za pomoc w "wojnie" przeciwko ID i to niebyło wcale tak dawno ,a inferna była stracona od samego początku i tak sie dłurzej trzymała niz ten 2 e pvp

Ekhm... o ile dobrze wiem, to Dolera trzyma sie calkiem niezle (polak jest 1 albo 2 w lv) w przeciwienstwie do inferny...

luft
30-10-2005, 10:00
Niechodzi o lvl tylko jakośc gry na infernie w miare normalnie mozna bylo grac jeszcze w czerwcu :p
a na infernie polak jest chyba na 5 meijsciu wexpie co z tego jak nie gra?

Dziki Świstak
30-10-2005, 10:04
Osobiscie polecam server Dolera , odkad shackowana tam 2 najsilniejsze osoby : Ron Para i Bon Para, skonczylo sie mass pk, o to wszystko zadbal pewien h-lvl, neistety, zrokowano go, ale jego czyn nie poszedl na marne, pkowanie na dolerze zmalalo o 75% takze jesli macie dosc inferny ladujcie sie na dolere :)

Xeltix
02-11-2005, 23:45
@luft
Sarven gra i bedzie gral
@up
Ani Dolera , ani Inferna nie ma najmniejszej przyszlosci

Criz
03-11-2005, 15:25
A jeszcze kilka miechów temu to była kraina mlekiem i miodem płunąca(czasem tez krwią:P) i nic nie zapowaidało takiej katastrofy jaka jest dziś. Szkoda, że już nie wrócę tamtych czasów:/ Ale było naprawdę zaje***cie a jakaś tam dolera nawet do pięt nam nie dorastała:]

luft
06-11-2005, 00:07
Szupa :)
Racja co ak to ale to był wyjątkowy świat...

Xeltix
nie mówiłem o sarvenie...
sarven to <autocenzura> który sie trzyma tego kto zrobił na nim wrarzenie...

i masz racje bez kogos odpowiedzialnego pilnującego realnego porzadku na servie pvp enf neima sensu (idoci zapominaja że to jest rpg..)

Resthin
07-11-2005, 14:26
Jak wspominamy to wspominamy . MI sie najbardziej podobala bezradnosc wszystkich scamerow i nobkow, co prawda w depo czuli sie dobrze , ale poza, nie bylo nawet 10 % ze fiknie do ciebie , zabierze loot baga , zabije potwora do skillowania......bo w wiekszosci lamki sie wylogowywaly jak widzialy lv~30 i to wlasnie bylo najpiekniejsze. ( te 10 % to chary do zabawy, ludzi 50 + lv , ktorzy puzniej cie zabijali, a argument zawsze sie jakis znalazl ). Moze kiedys zrobia jakis e pvp ( choc wydaje mi sie to niemozliwe ) i beda tam grali normalni ludzie.

Criz
07-11-2005, 20:27
Wydaje się to niemożliwe bo jest niemożliwe... Chyba, że sam stworzysz taki server i będziesz pozwalał się zalogować tam ludziom, których znasz ale nawet to nie uchroni przed n00bowaniem(nigdy nie wiesz co tkwi w ludziach) A co do wydania nowego pvp enforced to nawet jest możliwe(i w tym się tu nie zgadzam z luftem(i w jeszcze jedenym - że skasują jakiś świat... chodziło tu o infernę)) ale ja tam i tak nie będę grał(na 99%) :/

Xeltix
07-11-2005, 23:22
@Shoopa
To ja Antałcz ;p wrocilem na Nebule

Criz
08-11-2005, 21:59
Aaaa:)
Ja teraz często jestem na Celeści bo grają tam kuzyni i kumpel z klasy:P Na nebule czasem wchodzę by porozwalać skulle(już koło 80 killów:P). Nawet niezły loot:P Ale na infernę też czasem wchodze. Tylko jak widzę jakiegoś znanego hlvl PA(Besmo czy Ezrael itp) online to od razu log:/ (czyli baaardzo czesto)

luft
10-11-2005, 16:57
A ja wróciłem troche pograc z racji tego że ezrael i spułka zrobili sobie przerwe no to domęczyłem 30 lvl druidkowi zrobiłem sobie 2 bp uhow
(5 wieczorów) na najcie pobiłem troche dragów . fajnie fajnie fun fun jak za starych dobrych czasów, no ale oczywiście ktos mi to musiał sku****
kumpel chciał żeby mu pomóc druidem DD Quest no to ok Log na druida 3-4 sec i leże co sie stało? wlogowałem sie w 2 pkerow (42 elite i 28 master z sd botem) ide na najta troche zdygany czy to nie podpucha ezraela i spułki żeby zrobić mi zrobić locka no ale byłem wnerwiony no to poczekałem na kumpli ,sorc padł w 5 sec .. najt polecił wysłał żeczy i jeszcze sie cieszył że go zabilismy ... to sie nazywa brutalne przypomnienie mi o tym że 99% graczy w tibie to kompletne poje** Więc wywaliłem grez dysku i zobaczymy czy wytrzymam .. bo sensu gry w to nie widze...
gdzie tu jest pvp?
zabicie kogoś kto niema szans sie bronić?
gdzie tu jest fun?

Taki bonus:
(jak widze coś takiego to mi sie grać odechciewa , wstyd mi sie przyznawac że jestem z polski)

23:48 Master Garcia Gilardino: am I in test server
23:48 Master Garcia Gilardino: ?

polska rox...
20:11 You see Masz malego (Level 1). He has no vocation.
17:00 You see Wychodek (Level 4). He has no vocation.
bluzgów to nawet nie wklejam bo po co...

Lefrian
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 11 2005
Czy demon skeleton może jeść?
Kupiłem sorcerera na 80lvl. Nie grałem wcześniej sorcem i mam pytanie:
Czy zsummonowany demon skeleton może jeść?
O co dokładnie mi chodzi: Jak ide na dragi lub dragon lordy i demon skeleton bedzie na red to czy jak rzuce pod niego jakieś jedzenie (meat, ham) to czy on zje i odnowi mu się hp?
Z góry dziękuje.
c.d.
Dzieki za NORMALNE odpowiedzi. THX! Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeżeli postawie dwa demon skeletony i bede je uhal to czy dadza rade zbloczyc demona? Ja oczywiscie z sd bede uderzał a na końcu UE

Zna ktos jakis server gzie moge normalnie pograć , gdzie graja kulturalni inteligentni ludzie czy ja gry pomyliłem?

Xeltix
10-11-2005, 17:19
ja wpadam na inferne tylko popekowac z aim botem ;)

luft
10-11-2005, 17:26
A bez niepotrafisz?
o takich jak ty dupkach mówie...
skoro masz takie cienkie pvp to ić na pvp ots potrenic ...
jak to mój kumpel powidział do ezraela wyłoncz bota ho na lmm duel do deda
rozwale cie moim 20 lvlowym drutem i ezrael zdygał :p

Xeltix
10-11-2005, 17:32
potrafie bez ale z aim botem lepiej sie bawie :) , np roz***alem aim bot vs aim bot pk chara Thorleif Trollhammare 26 ms~ , a jaka akcja z Xenem byla z aim bota pociaglismy 47 ek - Nagelsvamp :) , a potem kroonik chcial nas bic ^^

Criz
10-11-2005, 19:27
Teraz to Wy jesteście terroryści:P

Wiecie... jak wy używacie aimbota to jest luz ale jak ktoś inny na was... no to już troche chamskie nie?:P Także punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia:]

Massior
10-11-2005, 21:21
A bez niepotrafisz?
o takich jak ty dupkach mówie...
skoro masz takie cienkie pvp to ić na pvp ots potrenic ...
jak to mój kumpel powidział do ezraela wyłoncz bota ho na lmm duel do deda
rozwale cie moim 20 lvlowym drutem i ezrael zdygał :p

dokładnie... co to za frajda z aim bootem? jakby na infernie tego shitu nie było to dominowali by zapewne naprawde dobrzy gracze a nie banda nOObów którzy bez boota są total 0. Funny? myślałem o tym servie ale jak słysze że 47 ek ucieka przed 28 ms z je***** bootem to sie wszystkiego odechciewa. Jednym słowem Inferna juz nigdy nie będzie normalna. Pozdro !

luft
11-11-2005, 00:17
Inferna nigdy nie była normalna?
A pozatym aimboty , uh boty dzielenie kont to dzis norma w tibi...
tylko na infernie to najlepiej widać bo jest mało ludzi kazdy kazdego zna...

Xeltix
11-11-2005, 00:29
Nie wiem czy norma , raczej malo osób tego używa/dzieli konto

luft
13-11-2005, 13:48
dam ci przykład inferny Kan , Dark isil~ Trollhammery i Lepra to tylko pare a znam na 100% duzo więcej :p

taki przykład ze świata EO to jest niemozliwe zeby nim grała 1 osoba jak byś zrobił 90-100 skil sworda i dotego robił milion expa dziennie to bys zrozumiał...

Criz
13-11-2005, 19:13
Znam takich braci bliźniaków co jeden expi a drugi odrabia lekcje lub śpi i potem się zamieniają. To jest account sharing ale niemożliwy do wykrycia przez gmów... Może podobnie robi to EO? A może robią:P

luft
13-11-2005, 21:43
O takich zeczach to nawet nie mówie to jest masówka :p

ps. chodziło ci o headow? :p
thunder tesz podobno o grał na 2 braci :p

itp :p

Szczepan
14-11-2005, 16:04
Zna ktos jakis server gzie moge normalnie pograć , gdzie graja kulturalni inteligentni ludzie czy ja gry pomyliłem?

proponuje saphira gra tam cala ekipa polakow z inferny wiec prawie jak w domu ;P

Criz
14-11-2005, 20:03
Dawaj luft na celeste:P Tu na pewno żaden człowiek nie bedzie miał aimbota:P i cie nie zabije, jedynie nubki mogą ci uprzykrzać życie <ale> to się nie dzieje tak często jak myślałem...
A czytaliście Tibianews dzisiaj? Torkel zakłada gildię walczącą o spokój na infernie :D 8o Zakładamy się ile ta gildia przetrwa? :evul: :P

Shadow of the Samurai
15-11-2005, 14:53
5 dni hehehhe ?:D :D :D Kiedyś na infernie grałem ale niebyło tak jak teraz jest .

Resthin
15-11-2005, 14:58
Torkel ta **iwka ? Przez to ze bil mojego knighta max 20 a spodziewal sie czegos wiecej , mialem hunta od niego ( niby go obrazilem ). A jak bylem na rune makerze to wyznal wszystkim obecnym czemu zabija lov lv pod depo. Po przetlumaczeniu " Bo tylko w noobki wchodza mi hity po 1xx , a mi to sprawia przyjemnosc ". Nic dodac nic ujac . Ps: Kto wie co slychac u najwiekszego asslickera na inferni ?

@ Luft takze polecam server Saphira ludzie sie tam az tak nie panosza i jest spokojnie.

Criz
15-11-2005, 19:12
Na Saphirę nie pójdziemy:] <nie lufcik?> A to przez kilka osób, które właśnie tam wyemigrowały z inferny...

luft
16-11-2005, 23:17
Saphira!??
buahahahahahahahaha
wszyscy za saphirą - marsz do kibla wsadzić łeb w muszle i nacisnąć spłuczke!
saphira to ostatni świat gdzie bym sie wybrał a to z 2 powodów
1. jak powiedziała szupa pewni ludzie z inferny <autocenzura>
2. szfedy którzy odwalają takie PA że głowa boli
styka?
na wszystkich światach z ostatnich 3-4 rzutów nie da sie grać
dlaczego?
bo 90% tam grający to menty wywalone ze starszych światów

pozatym mam pare powodów ogulnych dla których niechce mi sie grać wogule
typu stale pogarszająca sie kultóra na servach
typu coraz gorsze updaty

ps.
zapomniałem o torkielu neichciało mi sie tego co pisał na forum nawet czytać do końca bo nawet gdyby chociaz 1% z tego był prawdą to jego szanse na wygraną z samym kronikiem oceniam na -999%

mówiłem żeby ich jechać śpiochami puki mieli low mlvl
echh

Resthin@
chodzi ci o sarvena?
bo ja tam niejednego widziałem...
www.erig.net sobie zobacz...

....

Xeltix
16-11-2005, 23:34
@luft
jaki masz nick na nebuli?

luft
17-11-2005, 11:47
Nie gram ostatnio wogule
ta banda trepów dzieci i cała reszta leszczy mnie skutecznie odstrasza
no ale jeśli bede online to szukaj:
Luft Sactan
Secret of The Runes

Stigandi(Glade adix)
19-11-2005, 19:25
Kiedys gralem na Infernie i powiem ze to byl za***isty server ;) ale po tym jak Fifi mial hacka caly server wysiadl...
Zaraz po hacku cala ekipa miala rookowac Ezraela,Delphi Osmana,Kroonika,Sarvena,Khode,Besma itd.(zreszta Thoredianowi tez by sie nalezalo)ale nie wiem dlaczego tego nie zrobili co jest powodem ich kleski..np. taki Lepra lasse,mial w najlepszym momencie 104lvl chyba a teraz?jak sie nie myle 30~,Bacardi del'fawn to samo,Nagareboshi itd.Gdyby na samym poczatku sie all zebrali nie bylo by tego co jest teraz-.-
Co do aimbotow to zawsze byly i bede na tego typu serverach ale niegdy nie byly tak masowo uzywane bo Fifi wiekszosc krotko trzymal(oprocz Kroonika-.- ktory zawsze mial aimbota...i kilku innych).
Nie liczylbym na to ze Kroonik i Ezrael przestana zabijac wszystkich.
A tak wogule to ***a.i GMowie ch..a robia!! GM to kumpel od tych kur.w. Mysle ze Inferna to server nie do uratowania chyba,ze...Kroonik bedzie chcial SAM rzadzic i wywola wojne z Ezraelem(co jest mozliwe) i miedzy soba sie wytluka,a po calej tej wojnie stara ekipa(przynajmniej jej czesc co jeszcze moze cos zdzialac) zaczna ich wybijac....
Chcialbym zeby tka bylo bo mysle zeby tam kiedys wrocic ale dopuki oni stamtad nie znikna nie zrobie tego :(
p.s. ale sie rozpisalem:P

Rindix
20-11-2005, 17:55
ach ta inferna traci graczy

luft
21-11-2005, 23:16
Inferna niema graczy...
moge ci policzyc na paclach ludzi jak ja którym zalerzy na grze tam...

Stig~
widac że nei znałeś ludzi z infeny...
a lepra nigdy niemiał leprzego lvla niz 101...
pozatym odchodził z servera zanim ezrail haknoł fifka...
Ludzie których wymieniłes to była banda nobkow
naga sie selnoł na 71 lvlu jego nowy owner był małym gnojkiem...
bacrdi ten był trepem ...
ludzie którzy cos mogli zrobić bali sie zpingowania albo jak ja mieli problemy z netem (wtedy tez były problemy z routerami) ....
reszta to była banda ****i która poprostu woziła sie lvlem i kumplami...

a pozatym ty chyba nie wiesz gościu jak to ejst kiedy atakuje cie ktośz aimbotem...tym bardziej z 1 sec exhaustem...

powiem ci na moim przykładzie..
odbrywałem sd 200-250 co 1 sec od kroonika
uhałem sie po 350-400 co 2 sec
do tego łalo mnie 3 najtów z najleprzymi skilami na servie
bez uh bota neimiałem szans...
niechce mówić ze byli idiotami a ich pvp było smieszne a gdyby kroonik niemiał bota to bym zwiał bo to przechwalanie...
A fifi nikogo krótko nie trzymał ...
ty chyba nie wiesz co sie tam działo..
jedyny jego plus był taki że nie odwalał mass pk tylko zabijał ludzi dla zysku
np. mnie... (3x ue and bye...)

co do aim botów to chyba jestes idiotą znam chyba 2 albo 3 magów z inferny co nigdy bota nei urzywali...

I masz racje Logain to ich Rl kumpel a jedenz nich to jego rl brat..
i prędzej czy pużniej kroonik bedzie sie nawalał z ezraelelm
wał jest taki że i tak zostanie 1 nich...
Więc server jest trupem...
...

Stigandi(Glade adix)
23-11-2005, 22:41
Luft nie gadaj ze nie znalem sytuacji na Infernie.Bylem w BB i wiele wiem z tego co sie tam dzialo.Nie moge powiedziec ze znam dokladnie sytuacje jaka tam byla bo:
1.Puzno tam zaczalem grac
2.Przestalem grac dosc dawno z powodu mass hunta....
Wienc nie rob zemnie kompletnego ciemniaka ^^

Co do Lepry to napisalem "chyba 104lvl" bo niepamietalem do konca i wiem ze Naga selnal chara i ze ten new owner mial z 12lat.
Przyznam Ci racje co do "bujania sie z lvlem" reszty.
A co do aimbotow to niemasz dokonca racji bo znalem dosc sporo sorcow i drutkow co nie jechali na bocie ale tez znalem tych co ich uzywali..ogolnie z 70%~ to byli aimboterzy ale nie gadaj ze prawie wszyscy ;) .

Teraz tylko czekam na wojne Kroonik vs Ezrael:D

Luft ogolnie znasz sie lepiej niz ja na tamtym serverze bo wiecej tam grales jednak musisz przyznac mi racje ;) POZDRO

Cya in Tibia

Xeltix
23-11-2005, 22:45
<3 czasy za ziolowej brygady jak thunder u nas byl : D

Morni Soul
23-11-2005, 23:41
Nie gram na infernie wcześniej ale gram teraz i wiem ze jest cieżko. Z ezraelem i kroonikem ktoś musi zrobić porządek i mam nadzieję że stanie sie to jak najszybciej . Nie gadajcie że server jest stracony bo tak nie jest .Gram tam od miecha a miełem już 39 lv więc da się tam jakoś grać :P

luft
24-11-2005, 12:11
Mapisałem 2 albo 3 magów z inferny
chodzi mi o druidów i sorców z lvlami 40 +
i znam tylko około 3 ludzi którzy nigdy na 100% nie uzywali ...
A bujanie sie lvlem i kumplami to norma w tibi więc wiesz...

taki kroonik uzywa od samego początku
wszyscy o tym wiedza a w całym życiu tibijsikm dostał 2 warny
za mass pk
za podszywanie sie pod gmów i godów i okradanie ludzi..

ta ta zielona brygada i dostałem hunta za thunrdera tez ...

Xeltix
24-11-2005, 12:13
fajny filmik nadeslany przez thorleif trollhammare :) mozna zobaczyc w dziale filmy , przedstawia zwykle zycie na inferni ^^

luft
24-11-2005, 12:58
Z nim w głównej roli jak sobie peczy?
zaraz obadam..

luft
26-11-2005, 19:59
Nov 25 2005, 19:38:23 CET Killed at Level 71 by Ezrael

drugi raz mu sie ta akcja nie udała no ale tym razem miał 15 min pzta bo ubił wcześniej jednego z nich...

a tak przy okazji har ezraela został wystawiony na szfedzkim portalu aukcyjnym...

może mi ktoś wyjaśnic dlaczego jak jakiś polak sprzeda hara to kończy on z reguły na roku albo banem a inni to sobie grają ?

Zed666
10-01-2006, 12:36
Wypowiadacie się panowie jak ludzie którzy coś na tym servie znaczą...grają długo i wiedzą jakie układy tam panują.
Ja gram na infernie sporadycznie i jestem graczem którego Wy nazwalibyście noobkiem lub potencjalnym loot'em.
Mam do was jednak pytanie:
Czy macie aż tak słabe lvl'e by cokolwiek zrobić?
Im więcej czasu trwa debata tym więcej run mają wspomniani gentleman'i.
Teraz po update'cie mają na bank mniej uh i sd-maker'ów.
Odnosząc się do aimbota.Czy nie warto grać na ich zasadach?
Używają bot'ów i jest im łatwiej,ale gdy inni będą używać ich przeciw nim to szanse będą się POWOLI wyrównywać.
Najgorsze jest to,że Wasze kłutnie "tam u góry" odbijają się na low lvl'ach.
(Ktoś w końcu musi być na dole feudalnej drabiny).

tumpaj
13-01-2006, 19:52
zgadzam sie z wypowiedzia @up. low lvl zawsze obrywali na infernie just for fun czesto zdarzalo sie ze nawet nie przeszukiwali cial. kwestia jest tylko zrobic aby ten swiat stal sie przynajmniej wmiare przyjazny ja gram jush troche na infernie i wiem co tam sie odwala czy naprawde nie moshna nic z tym zrobic zeby przynajmniej dalo sie tam grac, przecierz tych high lvl jest tylko kilka a graczy na infernie ludzi jednak troche gra. W JEDNOSCI SILA

luft
15-01-2006, 19:44
Dupa a nie w jedności.
Polacy to tylko kupa potrafią
Na low lvlach sie kłutnie na gurze nie odbijaja bo kłutnie sa dlatego ze ktos lubi mass pk i zabil czyjego low lvlowego znajomego
a to z aktualną sytuacją niema nic wspulnego...

Niemoja wina ze największą radochą dzieciaków jest masakrowanie lvl lvli
(oczywiście przemoc w telewizji grach itp. niema na to zadnego wpłyłwu ;))

Pepike
19-01-2006, 22:31
Eh... Aż się łezka w oku kręci gry se przypomne czasy z inferny gdy grałem Knightem swoim. Świat naprawdę jest nieżywy a ja gram se tak po troche na iridi.

Na Infernie "nauczylem" się grać :P zrobilem 47 knighta w noobski sposób . Starałem Się być miły nawet dla low lvli. Wiekszość znajomych poszła sobie na inne światy a ja pomału zostawałem sam. Któregoś dnia Freez Lagg Kick = Dead. Padłem sprzedalem postać tak sie to skończyło a tu widze sporo znojomych przynajmniej dla mnie z widzenia jeszcze wraca do inferny.

Inferne wolałbym pamiętać z tej lepszej strony, choć ciężko.

Dla mnie Inferna to przeszłość

/Yours Pekeneta Knight :)

edit1: sry za odświeżanie starego tematu :/

grzelu8
27-01-2006, 12:42
tu sie nie ma co dziwic bo po to jest pvp-e zeby sie zabijac :) malo ludzi gra na infernie tak wiec sa wolne expowiska ale trzeba sie ciagle ukrywac i nie ruszac sie z depo bez bp uh :) oglądałem filmiki z inferny jak zabijali h-lvlowców i po prostu na pierwszy rzut oka było widac macro -.-