zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Elf Arcanist

szymon287
21-10-2005, 12:38
Chcialbym zdobyc ten amulet Elven Amulet ale wypada tylko z tego elfa i to rzadko, gdzie one wystapuja 1resp? i jakie hity bede dostawal? (moje dane w podpisie) oplaca sie wogule?
PS. mozna tez kupic od NPC Haroun gdzie on jest?

Fillipex
21-10-2005, 13:44
Mozesz poprostu isc na elf fortres quest i tam jest elven amulet do zdobycia! Sam to go raczej nie zrobisz ale jak wzialbys palla albo jakies sorcka to spokojnie zrobicie! A jak tak bardzo chcesz zeby Ci wypadl z elf arcanist to jeden resp jest napewno w Ab'dendriel na polnocnym-zachodzie od depo i pod ziemia sie jeden respi i ze 2 scouty! Jeszcze oczywiscie respi sie w elf fortres ale dokladnie to nie wiem gdzie ale napewno w miejscu wlasnie gdzie ten quest jest ;]

Mam nadzieje ze pomoglem :)

szymon287
24-10-2005, 15:01
niop tylko czy dam rade :/ miec full akt/def/balance podaj jeszcze jakies taktyki oprocz podejsc i zawalic :P

Xan Arcanist
24-10-2005, 15:17
Na full atk ofcourse go bij... UH albo 2 (jak zaspamuje) pójdą... Wypadnie trochę kasy... Słowem- kompletnie nieopłacalne

@Filip~: Na elf fortres respi się ich dużo i są prawie wszędzie :)

H_A_W_K
24-10-2005, 15:21
idz do ab.
Tam jest taka wieza elfów
na doles sa Elfy,2x Elf Scout i 1 Elf Arcains

poisoner
24-10-2005, 15:55
They have more powerful range attacks than a Hunter. They have relatively low health and low defense. Beware of their healing ability. Do not attack with a weak weapon, because it will heal more than you damage. Use a 2-hander with attack mode for better results. A group of Arcanists can be deadly because they can do three types of attacks all at the same time in every second. With the new update, Knights are at serious disadvantage fighting a group of Arcanists. My advice is to stay away from groups.
Oto taktyka na elfa arcanista.

*Nitro* PL
24-10-2005, 18:43
Od mostu dwarfów uderzasz e lewo tam gdzie są huntery idziesz do samego końca i jest mostek tam sa chyba 2 elfy 1 scaut i 1 arcienst

Paul84
27-10-2005, 12:13
co tu duzo mowic... solo z Archanistem to banalna sprawa... naprawde nie masz sie czego obawiac :]

acha... jeden resp jest w thais (tam sa po drodze 2 huntery, kilka zwyklych elfow, i bodajze 2 scouty)