zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Konkursy!

Dan the Automator
11-05-2004, 21:34
Dajmy wam możliwość wystartowania w dwóch nowych konkursach. Nagroda - niestety, nie zarabiamy za pomocą tego serwisu, SMSy starczają na oplace domeny, wiec nie liczcie na Zestawy kina domowego, Najnowsze komuptery, samochody...
Oferujemy wam możliwość pomocy jednego z najszybciej rozwijających sie serwisów o grze MMORPG jaką jest Tibia... oraz:

Nagrody pozostałe
*możliwość zareklamowanie swojej strony w dziale linki (~10.000 UNIKALNYCH wizyt, więc jest to nagroda nie byle jaka ;) )
*Własna ranga
*zwiększenie rozmiaru avatara z obecnego (90x90) na większy ;)
*Dodanie podziękowań dla ów osoby w dziale kontakty
*Osoba zyskuje wielkie poszanowanie wśród userów i moderatorów
*Jeśli posiada upomnienie, to zgadnijcie co się z nim dzieje :D (znika ;) )
*oczywiście stosowanie zwycięskiej propozycji w użyciu :)

A teraz konkursy

Konkurs na banner dla tibia.pl
... który zachęca do wejścia i "zatopienia" na stronie :)
Ładny, kolorowy, ciekawy :D
W formacie *bannerowym* ;) gif, png, jpg, swf, możliwy zarówno banner 460x60, jak i inne reklamowe rozdzielczości. Rozmiar pliku ograniczony wyłącznie zdrowym rozsądkiem.

Konkurs na layout dla tibia.pl
Najlepiej w klimacie fantasy :D Popiszcie się kreatywnością, talentem, a waszą prace oglądać bedzie 10.000 osób dziennie :)

Termin oddawania prac:
na dzień dzisiejszy nieokreślony... jednak w granicach zdrowego rozsądku (nie każcie czekać na swoją prace 1-3 lata ;) ). Jeśli zamierzasz robić layout - wpisz to tutaj, i +/- termin ukończenia pracy, jakieś demo (np przykładowe okno itd~)

Prace umieszczamy w:
http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=9699&boardid=4&styleid=1
(temat przyklejony, w dziale "Tibia.pl - opinie, sugestie~" )

BTW zostały dodane nowe obrazki dla rang :)
Pozdrawiam
Dobo

Gonzo von Krenzel
11-05-2004, 22:05
Noooo.... to ja już się zabieram za banner. Choć pewnie i tak nie mam szans... ;(

*Osoba zyskuje wielkie poszanowanie wśród userów i moderatorów
A przdewszystkim odemnie. :evil:

Dan the Automator
11-05-2004, 22:15
Dla robiących Layout
http://eternal-lands.com
Nie ukrywam że lay najlepiej gdyby był utrzymany +/- w takich standardach, ale oczywiście to tylko sugestia jeśli nie macie pomysłu... kazdy nowy, ciekawy, ładny i funkcjonalny lay wysoko punktowany ;)

MatKus
11-05-2004, 22:16
Ja tylko dodam, że istnieje możliwość, że nikt nie wygra, bądź wygra kilka osób (w obu kategoriach to jest możliwe), bo jeśli nie będzie żadnej dobrej pracy, to sorry, a jeśli będzie kilka rewelacyjnych, no to nic, tylko się cieszyć.

Vanhelsen
11-05-2004, 23:05
Fajnie, wreszcie jakiś konkurs, jusz się biore za robote bannerka ^^ bo co do layouta to niemam szans :baby:

<poszedł do WC>

eerion
12-05-2004, 06:49
@ re up:
Jak widsze duża konkurencja w kategorii bannery :P
@ gonzo- ty masz szanse, ja mniejsze bo ja mam AP 6.01 :/
Nowszego nie dałem rady załatwić :/
Ale zapowiada sie ciekawie
czy jest jakaś możliwość aby zamienić 10000 wejśc na 10000 wpisów do xięgi gości?? :))
No bo ja mam tylko bloga, a licznik gości mi nie potrzebne i poza tym wole wpisy :P
Jaki jest termin konkursu? Bo nie wiem ile amm robić to

Barwuś
12-05-2004, 07:51
O ile pamiętam to już kiedyś były gotowe design'y na strone i nie były takie złe...

Chomik
12-05-2004, 08:05
A do kiedy ten design strony??

kotomaniak
12-05-2004, 08:35
Fajniaście, że konkursy są. Może co do layoutu to ja nie mam szans ale z banerem się popróbuje. A przy okazji do kiedy konkursy trwają?

marred
12-05-2004, 08:48
Oryginalnie dodany przez eerion
@ gonzo- ty masz szanse, ja mniejsze bo ja mam AP 6.01 :/

Buahahahaha, to nie masz szans, bo ja mam 7.0 :].

A ja mam pytanie: Do kiedy beda trwaly koknursy? Czy jest jakis ustalony termin, czy az sie trafi jakis dobry baner/layout

Qstosh
12-05-2004, 09:24
hehe, no ok, moge zrobic banner i design za jednym zamachem. Mam tez pytanie odnosnie wygranej.

Czy jezeli w przyoadku ewentualnej wygranej bedzie mozliwosc zamiany wyswielten bannera na PACC ?

Oxygane
12-05-2004, 09:43
A gdzie zamiaścić gotowy banner?

Dan the Automator
12-05-2004, 09:49
Oryginalnie dodany przez Oxygane
A gdzie zamiaścić gotowy banner?

Fix~

link jest już w temacie~

p.s 900 post ;)

Maniack
12-05-2004, 10:19
Qstosh

w temacie jest napisane ze Tibia.pl ma fundusze które ledwo wystarczają na opłacenie domeny a na PACC
musieli by wydac to ~100 zł

Niedawno był konkurs na laya do strony
były pajne projekty i co ?

Qstosh
12-05-2004, 11:03
Mianiak...
Widzisz, skoro maja taka ogladalnosc to moze zaczeliby sprzedawac jakas reklame innym serwisom. Jestem pewien ze by sie znalzlo wiecej kasy itp.

No ale narzekac nie bede, i tak zrobie cos do konkursu (chodiazby dlatego aby sie sprawdzic). Jeden baner juz dalem

zuczek
12-05-2004, 18:16
Może ktoś wymyśli coś ciekawego, bo ja a ni nie mam szans ani pomysłów :)) .

Triciol Pogromca
12-05-2004, 21:52
Super pomysły. Biore sie do pracy tak trzymac

Dark-Xaero
13-05-2004, 09:45
no,no fajny pomysl..... zachwile bede robil baner jak mi sie spodoba to umieszcze go :P.. papa i pozdro dlatych co robia no i graja w Tibie :]

RzeŸnia 666
13-05-2004, 23:07
dniach, jak będę miał więcej czasu, to możecie się spodziewać jakiegoś ciekawego laya.

Jak chcecie zobaczyć próbkę moich umiejętności, to zapraszam na:

http://szarysmok.eu.org
http://hamartion.eu.org

Zdrówko!

Endderx Druid
11-06-2004, 22:16
heh ale nagrody już się biorę do roboty ale będe maił ostatnie miejsce
lol

By$iu
12-06-2004, 07:53
Bardzo dobrze za na Tibia.pl sa jakies konkursy z nagrodami to podnosi stnandarty tej strony :D
Mysle ze powinien byc konkrs na np.Najlepsze opowiadanie albo na najsmniejszy tekst na forum.

Magus
12-06-2004, 12:09
Oryginalnie dodany przez Bysiek
Mysle ze powinien byc konkrs na np.Najlepsze opowiadanie albo na najsmniejszy tekst na forum.
To spowodowałoby tony spamu, a poza tym Ty raczej i tak nie znalazlbys sie na liscie najlepszych z prostego powodu - co prawda odpowiadasz niemal w kazdym temacie ale bardzo sprytnie powtarzajac to, co powiedzieli poprzednicy.

P.S. Nie pytaj modów dlaczego zmniejszyl Ci sie licznik postów :P .