Pokaż pełną wersje : Pk Antica :p
Witam, oto jeden z mojich pk filmów film dość stary i Odrazu mówie
FILM JEST NA TIBIE 7.4
http://rapidshare.de/files/5201645/Lolek.rec.html
Wielki Mancyz
25-10-2005, 16:49
Na tibie 7.4 to se wsadź
Może i na tibie 7.4 ale i tak na niej nie działa. Wyskakuje jakis błąd
Na tibie 7.4 to se wsadź
LOL może ktoś ma jeszcze starszą tibie i jemu to nie stwarza problemu.....
Trudno to soory za robienie tematu nie wiedziałem że z FIlmem jest coś nie tak Temat do zamknięcia....
http://tibicams.tibia.gamigo.de/links
Starsze wersje kijenta tibi
Będe sprawdzał każdą wesje, jak coś znajde to napisze
NO dobra i jeszcze raz soory za problem :P
Trudno to soory za robienie tematu nie wiedziałem że z FIlmem jest coś nie tak Temat do zamknięcia....
Po h**a zaśmiecasz forum takimi bzdurami?
1.Nie jestes prawdziwym Vaxefuve wiec nie rob wiochy temu charowi
2.Dawales juz kiedys ten filmik ^.-
Po h**a zaśmiecasz forum takimi bzdurami?
1.Nie jestes prawdziwym Vaxefuve wiec nie rob wiochy temu charowi
2.Dawales juz kiedys ten filmik ^.-
OOO czyli acc sharing spoko ;] ciebie nikt o komenta nie prosił...a pk są różne ty byłeś świetny kiedy pekowałeś Milese...miałeś owiele lepsze i więcej RUNEK a nikogo nie zabiłeś tylko zmarnowałeś cya....o.0
Shaboinker
26-10-2005, 16:35
nie wiem czy ktoś zauważył, ale filmik jednak jest na TIBIE 7,5
widać autor się troche pomylił, i albo dał inny filmik niż chciał, albo nie wiem....
nie wiem czy ktoś zauważył, ale filmik jednak jest na TIBIE 7,5
widać autor się troche pomylił, i albo dał inny filmik niż chciał, albo nie wiem....
Tak dopiero nie dawno sie zorientowałem że popełniłęm błąd FIlm JEST NA TIBIE 7.5 więc prosze bez upomnień że film jest zepsuty lub jakieś błędy...
OOO czyli acc sharing spoko ;] ciebie nikt o komenta nie prosił...a pk są różne ty byłeś świetny kiedy pekowałeś Milese...miałeś owiele lepsze i więcej RUNEK a nikogo nie zabiłeś tylko zmarnowałeś cya....o.0
Nie chce mi sie prowadzic z toba dyskusji na forum,bo to smieszne,ale pamietaj o tym : Typ mial bota i tylko 1 osobe bilem noobie,oraz mnie moja gidlia niezabija xDDD cya in fight at rl life ? :)
Nie chce mi sie prowadzic z toba dyskusji na forum,bo to smieszne,ale pamietaj o tym : Typ mial bota i tylko 1 osobe bilem noobie,oraz mnie moja gidlia niezabija xDDD cya in fight at rl life ? :)
PFFF Zabili bo sie bali ze sami będą Hunted ^^ lol on nie miał bota...i ja nie mam na kompie 30+ Keylogerów...I taki sie z ciebie kolega zrobił.....
Prusorone
30-10-2005, 20:14
heheheheh...
No comment again next this post..
Vaxelud co ty robisz na antice? o.O
Miku me lov ya <3
Gl bro ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.