Pokaż pełną wersje : Ugrzązłem na Desert Queście
rafcio_21
25-10-2005, 20:23
Ugrzązłem na desert quescie, poniewaz nie wiem jak z tamtąd wyjsc. Doszlem do jakiegosc NPC Nemal(to nie jest ten NPC co przechodzi sie questa kidy mowie "hi" odpowiada że potrzebuje pomocy i takie tam)...potrzebuje pomocy jak sie z stamtąd wydostac.
Jak poszedleś do npc to przeszedłeś questa... chyba dawno nie byłęm :P możesz zawsze wyjść teleportem
rafcio_21
25-10-2005, 20:40
Ale co trzeba zrobić żeby wyjść?
Mam 10 lvl i niebardzo z tymi beho i fire devilami xD.
Koledzy mi nawciskali kit dla żartu że to jest bez ograniczenia lvl i żę pujdą ze mną...a nie poszli...
PS: Czy pomógł by mi ktoś na Arcani zdobyc okolo 15 lvl? (blaknać coś itp... w gre nie wchodza Demony :D) byłbym wdzięczny
rafcio_21
25-10-2005, 20:56
Może troche sprecyzuje...jak dojśćdo teleportu.
Lol
po 1 . na desert quest mmusisz miec 20 lvl (albo na vocationa nie pamientam :P)
po 2 . musisz isc z 3 innymi ludzmi
po 3 . nemal czyjak mu tam to jest troszke dalej od tego questa z fd :P
rafcio_21
25-10-2005, 21:35
Ja nie chce przejsc questa ja sie chce tylko z tamtąd wydostać xD.
rafcio_21
25-10-2005, 21:41
Sorry, to jest volcation quest xD. jak wyjsć? :]
Rafcio a to współczuje takich kolegów napisz na GG: 6993566 to pomogę.....
Mazur...^^
28-10-2005, 14:22
tez tak ugrzazlem
ale kumpel mial bp uh,i pare sd
1.bez uhow nie przejdziesz wiec mozesz sam sie zabic
musisz kierowac sie na dol tam gdzie wszedles(nieraz trzeba zaryzykowac wejscie na najnizszy poziom gdzie sa fd:/)
na dol pozniej w lewo i na gore, jak dojdziesz do miejsca gdzie sa raty to juz jest blisko! ;)
PS. znalem kolesia na 69EK z kilkoma bp uh ktory tam dednal na moim serwerze i wszyscy sie dziwia ze tam przezylismy :cup:
O matko, masz problem, znajdz na jakiejs stronce mapki do tego questu a przy samym miejscu dla 4 osob przed drzwiami dla 20+ masz teleport, wchodzisz i tyle (jak tam bylem bylo 0 monsterow, tylko pare spiderow na poczatku ;( )
David knight
30-01-2006, 16:46
Ja też tak mialem na Dastert Qest ale w inym miejcu mialem 20 lv i bylo pare fire fieldow jakas przeszlem doszlem do teleporta i wyskoczyly 3 zerki i You Are Dead :/
MATI9630
30-01-2006, 16:57
O matko, masz problem, znajdz na jakiejs stronce mapki do tego questu a przy samym miejscu dla 4 osob przed drzwiami dla 20+ masz teleport, wchodzisz i tyle (jak tam bylem bylo 0 monsterow, tylko pare spiderow na poczatku ;( )
O matko, masz problem, znajdz se powyżej profilu nick a przy samym profilu masz date posta, patrzysz, nie piszesz i tyle.
Mi sie wydaje że jemu nie chodzi o desert questa tylko o miejsce w którym sie zgubił ( u jakiegoś npc Nemal) więc czytajcie dokładniej:p
Kilka razy up: Desert i Vocation to to samo chyba...
Golempol
02-02-2006, 07:16
@up
zadne chyba to to samo
@topic
Lol to tylko 10 lev dednij se nim a niezawracasz "4litery"
Lilianos
02-02-2006, 12:16
@Up
Vociation I desert to to samo -.-, bo przecież quest jest na "desert" i musza w nim uczestniczyć wszystkie "vocation"
Jak już ktos wcześniej mówił, idź tak jakbyś szedł na questa, zaraz obok questa jest teleport, po drodze nic nie ma z reguły (rzadko beholder)
Duch Guardi
02-02-2006, 13:11
przed drzwiami do deserta questa jest teleport wejdz w niego i wyjdziesz ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.