Pokaż pełną wersje : Pogrom high leveli
Don Toro
25-10-2005, 21:58
Ostatnio zauważyłem, że najlepsi na serwerze (Jurand Wyrocznia<mój idol 8o >, Rapo Kage itd.) giną z pazurów demonów. Chodzą pogłoski, że próbują zrobić anihilatora-jak tak to bedzie to pierwszy na tym świecie. Pozostaje trzymać kciuki...
Danthorr
26-10-2005, 06:13
bullshit.
Rapo,Asuex i Jurand mieli zamiar zrobic demon helmet questa.
plan był taki: idą tam przed restem, dają loga. zaraz po rescie wbijaja sie do quest rooma... Jak mozna sie domyslić nie powiódł się.
Po reście, 1szy wbil się Jurand... padl. Rapo i Asuex dostali od niego msg zeby sie nie wbijali... przez chyba 3 dni nie logowali sie, dalej nie wiem. chyba poszla po nich ekipa ratunkowa (Dous~ i RDH) i też padli.
Anni nie proboja zrobic bo musza miec czterech przynajmniej 105 lvli... bo 100 to 90% szans na deada.
po tym co sie stało dzisiaj wątpie w wykonanie anni questa na iridii w najbliższym czasie..................... :(
Z tego co wiem, a rozmawiałem z nimi, próbowali zrobić właśnie Annihilatora, spójrz na godizne śmierci. Rapo Jurand, Asuex i RDH padli w bardzo krótkich odstępach czasu a Dous nie padł. W każdym razie, Asuex i RDH już go nie zrobią, przynajmniej tymi postaciami ;)
hehe a jakie maja levele ze gina od demona o.0?
hehe a jakie maja levele ze gina od demona o.0?
Szczerze gratuluję Ci odświeżenia dwuletniego tematu.
A jakbyś chciał wiedzieć to Rapo Kage usunięty a Jurand~ obecnie 130 Ek ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.