zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Unofficial Berylia War Movie

Lord Dreathan
26-10-2005, 06:20
Witam, oto mój pierwszy *****, dlatego prosiłbym o komentowanie :)

http://rapidshare.de/files/6759037/Beryliawar*****.html

thewojtek
26-10-2005, 07:06
ROX filmik ^^

Telupeje
26-10-2005, 14:01
die! :) ;p

Lord Dreathan
26-10-2005, 14:08
@ Telupeje
Co mam przez to rozumieć ? =p

Telupeje
26-10-2005, 14:09
Że bencie pekaa!!!
Jak na twój pierwszy film to nice.xD

Jaskot
26-10-2005, 14:20
Nawet nice :)
niezła muzyczka, ładnie zmontowane...

Po prostu GZ! :)

krychan
26-10-2005, 14:40
Chociaż nie chronologicznie xD bardzo fajny xD :P

SaYmOn
26-10-2005, 14:41
jak na 1 raz to super muzyka tez fajna wszystko ok ;)

Anastazy
26-10-2005, 14:58
Nie no spoko movie, wcale nie taki zły jak mowiłeś, nawet bardzo bardzo dobry :P

I NIE JAK NA "PIERWSZY RAZ" DOBRY TYLKO NA PRAWDĘ DOBRY. A JA JUZ ZROBIŁEM PARE FILMÓW :P

..::AnO::..
26-10-2005, 17:06
No niezle jak na pierwszy raz :) Pierwszy raz widze to scene z Sampzorem strapowanym na Tiquandzie ;p Albo jestem zacofana albo sama nie wiem
^^

Lord Dreathan
27-10-2005, 17:07
No niezle jak na pierwszy raz :) Pierwszy raz widze to scene z Sampzorem strapowanym na Tiquandzie ;p Albo jestem zacofana albo sama nie wiem
^^

Dziwne, bo to był taki jakby "przełom", po bitwie w Port Hope walczyliśmy z ogromnym animuszem spowodowanym ( hmm ... przypadkową ?) wygraną. Dziwi mnie fakt, że dopiero teraz to zobaczyłaś : D

Logo
27-10-2005, 18:36
Coz nigdy Cie nie lubialem ani nie lubie jestes zero jak Wal'dek ;)
Ps. Nie widzialem Cie ani razu na zadnej bitwie wiec czemu piszesz "walczylismy"?

Rybzor
27-10-2005, 18:51
Cholera glupie limity na rapidshare, prosze o rehost chociazby na www.megaupload.com :)

Lord Dreathan
27-10-2005, 18:54
Coz nigdy Cie nie lubialem ani nie lubie jestes zero jak Wal'dek ;)
Ps. Nie widzialem Cie ani razu na zadnej bitwie wiec czemu piszesz "walczylismy"?

Mówiąc "walczyliśmy" mam na myśli całą gildię. Nie widziałes mnie ani razu w bitwie ? No cóż, takich prawdziwych bitew nie było dużo, aż trzy - Femor hills battle, Port Hope i Outlaw Camp. Reszta to głównie sneak attacki w których najczęściej brałem udziały. Fakt, że w PH battle nie brałem udziału gdyż było to o 1:30 rano a ja niestety nie mogłem o tej porze grać.

Sorcers of titania
27-10-2005, 18:59
okokokokok nie tlumacz sie =)

Logo
27-10-2005, 19:15
Mówiąc "walczyliśmy" mam na myśli całą gildię. Nie widziałes mnie ani razu w bitwie ? No cóż, takich prawdziwych bitew nie było dużo, aż trzy - Femor hills battle, Port Hope i Outlaw Camp. Reszta to głównie sneak attacki w których najczęściej brałem udziały. Fakt, że w PH battle nie brałem udziału gdyż było to o 1:30 rano a ja niestety nie mogłem o tej porze grać.

Wiec wychodzi na to ze w zadnej bitwie nie brales udzialu a dolaczyles do DT gdy ta wojne wygrywali duza przewaga. Tak jak napisalem wczesniej jestes dla mnie dnem jak Wal'dek, Wal'dek okradl wiele osob, ty myslisz ze jestes bogiem bo byles w dt/bw. Althunus tez robi sobie zla opinie ze was chroni.
~
Hej Lati ;)

Lord Dreathan
27-10-2005, 19:38
Nie moja wina, że GG stało teoretycznie cały czas w PZ =\
A z Bw wyszedłem bo wojna się skończyła, więc narazie nie potrzebują mojej pomocy :)

Nie dziwie się, że nie lubisz mnie, Waldasa i Althunusa. W końcu jak to nas nazwano :
"Jesteśmy zdrajcami narodu polskiego ponieważ poparliśmy DT i BW w wojnie przeciwko GG"

Logo
27-10-2005, 19:43
Nie moja wina, że GG stało teoretycznie cały czas w PZ =\
A z Bw wyszedłem bo wojna się skończyła, więc narazie nie potrzebują mojej pomocy :)

Wogole to jej potrzebowali?
Jestes 40 masterem. Mimo iz tworzysz klopoty razem z Wal'dkiem (w DT i BW) trzymaja was. Ciekawe dlaczego? Wykorzystac naiwnego by nie zawracac sobie dupy pojedynczymi gg?
~~
Nie, nie lubie was dlatego ze byliscie w Dt lub Bw, sam bylem neutralny w tej wojnie. Osobiscie lubie Excaila jak Falearo czy Narandell. Waldka nienawidze za to ze okradl wielu ludzi a ciebie za to ze myslisz ze jestes bogiem poniewaz jestes w bw/dt.
Althunusa uwazam za fajnego czlowieka robilem z nim banshee quest ale robi blad ze was chroni. Moze i jestescie jego rl/najlepszymi kolegami ale wie ze zle robicie.

Lord Dreathan
27-10-2005, 20:01
Zastrzegam sobie - 45 Master. Kłócić się z Toba nie będe ponieważ gówno wiesz więc nie ma co się spierać =]

Logo
27-10-2005, 20:11
Wierz mi, wiem wiecej od Ciebie =)
Smieszne jest to ze na aldorze byles w gildi ktora walczy z bw a na berylii cos cie nawrocilo?
Jeszcze jedno, "former member of del'toro" ? mam sie smiac? former?

Drita
27-10-2005, 20:23
farmer haha xD
Drachu wiesz widzialem te twoje ataki jak zabiles jakiegos 43 elite knighta z brasssssssssil oj to bylo super jeszcze ci bylo szkoda sd na niego ^^
i podje@!#$% z althunusem do ktorego nic nie mam dragon lance ^^
dupe lizac lubisz twoj kolega z aldory dzis mi to on opowiedzial jak on nie lubi swe, nl, bw mam na mysli ze z twojej gildi on jest na aldorze btw dupke lizac to ty potrafisz jestes tak jak powiedzial jeden z forumowiczuw tyle warty co thief wal'dek z "za***ist***"" pvp tylko spojrzec na jego death liste :<

Telupeje
27-10-2005, 23:42
Nie dziwie się, że nie lubisz mnie, Waldasa i Althunusa. W końcu jak to nas nazwano :
"Jesteśmy zdrajcami narodu polskiego ponieważ poparliśmy DT i BW w wojnie przeciwko GG"

Mylisz się. Ludzie mają bardzo sensowne powody żeby was nie lubić i nie chodzi mi tu o dołączenie do DT czy BW. Za to wy nie macie sensownych powodow do zabijania ich. Na Beryli tracisz czas, bo Althunus prędzej czy później będzie hunted za swoją głupote, a wtedy zapewne dużo osób zechce cie za***ać.; p

Lord Dreathan
28-10-2005, 06:23
Wierz mi, wiem wiecej od Ciebie =)
Smieszne jest to ze na aldorze byles w gildi ktora walczy z bw a na berylii cos cie nawrocilo?
Jeszcze jedno, "former member of del'toro" ? mam sie smiac? former?
Nie muszę się z tego tłumaczyć :)

A "Former" to znaczy były jakbyś nie wiedział pacanie =o

@Telupejek

ZAMKNIJ MORDĘ WĄSKI ! XD
I tak nie pójdę z wami na new serv

Telupeje
28-10-2005, 13:16
@Telupejek

ZAMKNIJ MORDĘ WĄSKI ! XD
I tak nie pójdę z wami na new serv
Hi.
Hunted by Mevar.
Yes.
Bye.

Logo
28-10-2005, 15:17
Althunus sie odezwal :o

Mastro
29-10-2005, 08:20
film nice
ywis akak here

Drita
29-10-2005, 09:30
Ywis akak o 14 latek there prooly new owner huhehe >:
stary byl z bydgoszczy =)

Wobunio
23-11-2005, 19:20
Nice xD:)))
szkoda ze TUsiek wtedy nie padl ladniej by bylo xD:P
pozdro :)

xddddddddddd

Wobunio
23-11-2005, 19:24
Mylisz się. Ludzie mają bardzo sensowne powody żeby was nie lubić i nie chodzi mi tu o dołączenie do DT czy BW. Za to wy nie macie sensownych powodow do zabijania ich. Na Beryli tracisz czas, bo Althunus prędzej czy później będzie hunted za swoją głupote, a wtedy zapewne dużo osób zechce cie za***ać.; p

Zgadzam sie z tym !! xD

Koronowany rycek
23-11-2005, 19:33
A Ja Jestem Za RybĄ.... Hostnij Na Cos Innego Tylko Nie Na Rapida ... Bo Mam Limit:(

Tjikuzu
24-11-2005, 16:16
Ywis akak o 14 latek there prooly new owner huhehe >:
stary byl z bydgoszczy =)

Jest jeden Ywis akak -.- mieszka w Pile i chodzi ze mna do klasy lol i ma hunta od knightasolo ale wy brednie piszecie ;d

Aldruhn of Aldora
24-11-2005, 18:32
Zabilem Cie na Aldorze to widze z "qmplami" z bw na Berlyi kozaczysz?:P
Film nienajgorszy...

Virius the Master
25-11-2005, 11:32
Fuck Black Widows!

Nienawidze ich... za nic miałem 20 k zapłacić... Ja, biedny 48 royal paladin pod presją 57 elite knight i 68 royal paladin, tracąc 2 bp of uh zapłaciłem im...

A co do filmiku:

Nice.

miszak123
25-11-2005, 11:57
Moze zaraz ściągne ;)

Dethmar
25-11-2005, 15:08
Zabilem Cie na Aldorze to widze z "qmplami" z bw na Berlyi kozaczysz?:P
Film nienajgorszy...
Ja go zabilem na berylia ;]
Wy polacy w BW jestescie tacy ciency ze omg... Rior'dian padl ty padles ale i tak ,,drecha" lubie XDD
Vexmin/Soyaos

Patrick II
22-12-2005, 10:09
Siemka Sir pamietasz mnie jeszcze ? jak nie to napsz do mnie ja napisze do ciebie i powiem ci kim jestem :P

ripper
22-12-2005, 12:27
Stary... Ironi? Nareszcie w jakimś ***** to usłyszałem. Trooper to jeden z moich ulubionych kawałków. Co do filmu to pokazałeś dobre akcje, ładnie skleiłeś, dużo akcji mało shitów. Rób więcej jak będziesz miał materiał.

Lucas I
22-12-2005, 18:28
tez gram na berylii daark pallek moze pamietasz brat daark bloode jestem ale on mial haka i gra deno asto