Pokaż pełną wersje : Unofficial Berylia War Movie
Lord Dreathan
26-10-2005, 06:20
Witam, oto mój pierwszy *****, dlatego prosiłbym o komentowanie :)
http://rapidshare.de/files/6759037/Beryliawar*****.html
thewojtek
26-10-2005, 07:06
ROX filmik ^^
Telupeje
26-10-2005, 14:01
die! :) ;p
Lord Dreathan
26-10-2005, 14:08
@ Telupeje
Co mam przez to rozumieć ? =p
Telupeje
26-10-2005, 14:09
Że bencie pekaa!!!
Jak na twój pierwszy film to nice.xD
Nawet nice :)
niezła muzyczka, ładnie zmontowane...
Po prostu GZ! :)
Chociaż nie chronologicznie xD bardzo fajny xD :P
jak na 1 raz to super muzyka tez fajna wszystko ok ;)
Anastazy
26-10-2005, 14:58
Nie no spoko movie, wcale nie taki zły jak mowiłeś, nawet bardzo bardzo dobry :P
I NIE JAK NA "PIERWSZY RAZ" DOBRY TYLKO NA PRAWDĘ DOBRY. A JA JUZ ZROBIŁEM PARE FILMÓW :P
..::AnO::..
26-10-2005, 17:06
No niezle jak na pierwszy raz :) Pierwszy raz widze to scene z Sampzorem strapowanym na Tiquandzie ;p Albo jestem zacofana albo sama nie wiem
^^
Lord Dreathan
27-10-2005, 17:07
No niezle jak na pierwszy raz :) Pierwszy raz widze to scene z Sampzorem strapowanym na Tiquandzie ;p Albo jestem zacofana albo sama nie wiem
^^
Dziwne, bo to był taki jakby "przełom", po bitwie w Port Hope walczyliśmy z ogromnym animuszem spowodowanym ( hmm ... przypadkową ?) wygraną. Dziwi mnie fakt, że dopiero teraz to zobaczyłaś : D
Coz nigdy Cie nie lubialem ani nie lubie jestes zero jak Wal'dek ;)
Ps. Nie widzialem Cie ani razu na zadnej bitwie wiec czemu piszesz "walczylismy"?
Cholera glupie limity na rapidshare, prosze o rehost chociazby na www.megaupload.com :)
Lord Dreathan
27-10-2005, 18:54
Coz nigdy Cie nie lubialem ani nie lubie jestes zero jak Wal'dek ;)
Ps. Nie widzialem Cie ani razu na zadnej bitwie wiec czemu piszesz "walczylismy"?
Mówiąc "walczyliśmy" mam na myśli całą gildię. Nie widziałes mnie ani razu w bitwie ? No cóż, takich prawdziwych bitew nie było dużo, aż trzy - Femor hills battle, Port Hope i Outlaw Camp. Reszta to głównie sneak attacki w których najczęściej brałem udziały. Fakt, że w PH battle nie brałem udziału gdyż było to o 1:30 rano a ja niestety nie mogłem o tej porze grać.
Sorcers of titania
27-10-2005, 18:59
okokokokok nie tlumacz sie =)
Mówiąc "walczyliśmy" mam na myśli całą gildię. Nie widziałes mnie ani razu w bitwie ? No cóż, takich prawdziwych bitew nie było dużo, aż trzy - Femor hills battle, Port Hope i Outlaw Camp. Reszta to głównie sneak attacki w których najczęściej brałem udziały. Fakt, że w PH battle nie brałem udziału gdyż było to o 1:30 rano a ja niestety nie mogłem o tej porze grać.
Wiec wychodzi na to ze w zadnej bitwie nie brales udzialu a dolaczyles do DT gdy ta wojne wygrywali duza przewaga. Tak jak napisalem wczesniej jestes dla mnie dnem jak Wal'dek, Wal'dek okradl wiele osob, ty myslisz ze jestes bogiem bo byles w dt/bw. Althunus tez robi sobie zla opinie ze was chroni.
~
Hej Lati ;)
Lord Dreathan
27-10-2005, 19:38
Nie moja wina, że GG stało teoretycznie cały czas w PZ =\
A z Bw wyszedłem bo wojna się skończyła, więc narazie nie potrzebują mojej pomocy :)
Nie dziwie się, że nie lubisz mnie, Waldasa i Althunusa. W końcu jak to nas nazwano :
"Jesteśmy zdrajcami narodu polskiego ponieważ poparliśmy DT i BW w wojnie przeciwko GG"
Nie moja wina, że GG stało teoretycznie cały czas w PZ =\
A z Bw wyszedłem bo wojna się skończyła, więc narazie nie potrzebują mojej pomocy :)
Wogole to jej potrzebowali?
Jestes 40 masterem. Mimo iz tworzysz klopoty razem z Wal'dkiem (w DT i BW) trzymaja was. Ciekawe dlaczego? Wykorzystac naiwnego by nie zawracac sobie dupy pojedynczymi gg?
~~
Nie, nie lubie was dlatego ze byliscie w Dt lub Bw, sam bylem neutralny w tej wojnie. Osobiscie lubie Excaila jak Falearo czy Narandell. Waldka nienawidze za to ze okradl wielu ludzi a ciebie za to ze myslisz ze jestes bogiem poniewaz jestes w bw/dt.
Althunusa uwazam za fajnego czlowieka robilem z nim banshee quest ale robi blad ze was chroni. Moze i jestescie jego rl/najlepszymi kolegami ale wie ze zle robicie.
Lord Dreathan
27-10-2005, 20:01
Zastrzegam sobie - 45 Master. Kłócić się z Toba nie będe ponieważ gówno wiesz więc nie ma co się spierać =]
Wierz mi, wiem wiecej od Ciebie =)
Smieszne jest to ze na aldorze byles w gildi ktora walczy z bw a na berylii cos cie nawrocilo?
Jeszcze jedno, "former member of del'toro" ? mam sie smiac? former?
farmer haha xD
Drachu wiesz widzialem te twoje ataki jak zabiles jakiegos 43 elite knighta z brasssssssssil oj to bylo super jeszcze ci bylo szkoda sd na niego ^^
i podje@!#$% z althunusem do ktorego nic nie mam dragon lance ^^
dupe lizac lubisz twoj kolega z aldory dzis mi to on opowiedzial jak on nie lubi swe, nl, bw mam na mysli ze z twojej gildi on jest na aldorze btw dupke lizac to ty potrafisz jestes tak jak powiedzial jeden z forumowiczuw tyle warty co thief wal'dek z "za***ist***"" pvp tylko spojrzec na jego death liste :<
Telupeje
27-10-2005, 23:42
Nie dziwie się, że nie lubisz mnie, Waldasa i Althunusa. W końcu jak to nas nazwano :
"Jesteśmy zdrajcami narodu polskiego ponieważ poparliśmy DT i BW w wojnie przeciwko GG"
Mylisz się. Ludzie mają bardzo sensowne powody żeby was nie lubić i nie chodzi mi tu o dołączenie do DT czy BW. Za to wy nie macie sensownych powodow do zabijania ich. Na Beryli tracisz czas, bo Althunus prędzej czy później będzie hunted za swoją głupote, a wtedy zapewne dużo osób zechce cie za***ać.; p
Lord Dreathan
28-10-2005, 06:23
Wierz mi, wiem wiecej od Ciebie =)
Smieszne jest to ze na aldorze byles w gildi ktora walczy z bw a na berylii cos cie nawrocilo?
Jeszcze jedno, "former member of del'toro" ? mam sie smiac? former?
Nie muszę się z tego tłumaczyć :)
A "Former" to znaczy były jakbyś nie wiedział pacanie =o
@Telupejek
ZAMKNIJ MORDĘ WĄSKI ! XD
I tak nie pójdę z wami na new serv
Telupeje
28-10-2005, 13:16
@Telupejek
ZAMKNIJ MORDĘ WĄSKI ! XD
I tak nie pójdę z wami na new serv
Hi.
Hunted by Mevar.
Yes.
Bye.
Ywis akak o 14 latek there prooly new owner huhehe >:
stary byl z bydgoszczy =)
Nice xD:)))
szkoda ze TUsiek wtedy nie padl ladniej by bylo xD:P
pozdro :)
xddddddddddd
Mylisz się. Ludzie mają bardzo sensowne powody żeby was nie lubić i nie chodzi mi tu o dołączenie do DT czy BW. Za to wy nie macie sensownych powodow do zabijania ich. Na Beryli tracisz czas, bo Althunus prędzej czy później będzie hunted za swoją głupote, a wtedy zapewne dużo osób zechce cie za***ać.; p
Zgadzam sie z tym !! xD
Koronowany rycek
23-11-2005, 19:33
A Ja Jestem Za RybĄ.... Hostnij Na Cos Innego Tylko Nie Na Rapida ... Bo Mam Limit:(
Ywis akak o 14 latek there prooly new owner huhehe >:
stary byl z bydgoszczy =)
Jest jeden Ywis akak -.- mieszka w Pile i chodzi ze mna do klasy lol i ma hunta od knightasolo ale wy brednie piszecie ;d
Aldruhn of Aldora
24-11-2005, 18:32
Zabilem Cie na Aldorze to widze z "qmplami" z bw na Berlyi kozaczysz?:P
Film nienajgorszy...
Virius the Master
25-11-2005, 11:32
Fuck Black Widows!
Nienawidze ich... za nic miałem 20 k zapłacić... Ja, biedny 48 royal paladin pod presją 57 elite knight i 68 royal paladin, tracąc 2 bp of uh zapłaciłem im...
A co do filmiku:
Nice.
miszak123
25-11-2005, 11:57
Moze zaraz ściągne ;)
Zabilem Cie na Aldorze to widze z "qmplami" z bw na Berlyi kozaczysz?:P
Film nienajgorszy...
Ja go zabilem na berylia ;]
Wy polacy w BW jestescie tacy ciency ze omg... Rior'dian padl ty padles ale i tak ,,drecha" lubie XDD
Vexmin/Soyaos
Patrick II
22-12-2005, 10:09
Siemka Sir pamietasz mnie jeszcze ? jak nie to napsz do mnie ja napisze do ciebie i powiem ci kim jestem :P
Stary... Ironi? Nareszcie w jakimś ***** to usłyszałem. Trooper to jeden z moich ulubionych kawałków. Co do filmu to pokazałeś dobre akcje, ładnie skleiłeś, dużo akcji mało shitów. Rób więcej jak będziesz miał materiał.
tez gram na berylii daark pallek moze pamietasz brat daark bloode jestem ale on mial haka i gra deno asto
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.