Pokaż pełną wersje : Piraci z Karaibów
Taki siaki mag
26-10-2005, 08:24
Siemka :) . Ten temat będzie dotyczył gry Piraci z Karaibów. Jest też sonda, wybierajcie opcje i uzasadnijcie swój wybór. Wysławiajcie się na temat tej gry. Jeśli macie problem zadawajcie pytania, ja zaczne:
1. Czy lepszy jest garłacz czy pistolet 4- lufowy?
2. Jak po tym sztormie odnajde Danielle to musimy sie udać do tego szalonego wynalazcy w latarni. Tam go nie ma, bo są odziały Angielskie. Gdzie po tym trzeba sie udać?
Stefan12341
26-10-2005, 10:22
lol wczoraj robilem porzadek w plytach i ta gre wyrzucilem :P (orginalna) :] Cienka gierka...
Wole grac w Sea Dogsy jakos bardziej wciagaja i wogole lepsza fabula
A co do twoich pytan:
Ja wole uzywac garłacza
Z tym doktorkiem to troche trudna sprawa - najpierw musisz zabic tych angielskich zolnierzy (trzech) potem dowiesz sie ze doktorek jest przetrzymywany w wiezieniu w Greenfort (czy jakos tak). Bedziesz musial zdobyc te miasto, potem wejsc do wiezienia i uwolnic doktorka ;)
Taki siaki mag
29-10-2005, 09:24
Chciałbym, żeby mi ktoś powiedział, co mnie czeka we wnętrzu Khael Roa. I czy to będzie już koniec gry?
W khael roa jest jakas stara swiatynia (czy cos takiego) w srodku bedziesz szukal tego "skarbu"
Jak juz znajdziesz tam wszystko co mozna znalezc i wyjdziesz z wyspy bedzie na ciebie czekac ostatnia bitwa (dosc trudna) a potem koniec gry
Taki siaki mag
30-10-2005, 15:23
??? Koniec gry, co taka krótka, ja myślałem że się nią nagram X( , eh, znowu bnee sie nudził :( . A wspomniałeś coś O Morkich Psach, {w kiosku jest za 6.90 B) } czy to jest fajniejsze od PzK. Bo w końcu to jest jednynka a PzK jakby 2 :evul: ???
Down: Niestety nie wyszło im to na dorbe ;( .
Ghost Nieudany
30-10-2005, 15:41
@up
Gówno prawda.
Piraci z Karaibów MIELI nazywać się "Sea Dogs 2" i być bezpośrednim sequelem jedynki. Ale Bethesda dorwała się do filmowych "Piratów" i kazała pozamieniać Akelli linię fabularną i ogólne środowisko gry, żeby więcej zarobić.
Arthus Drag'Tail
30-10-2005, 16:32
??? Koniec gry, co taka krótka, ja myślałem że się nią nagram X( , eh, znowu bnee sie nudził :( . A wspomniałeś coś O Morkich Psach, {w kiosku jest za 6.90 B) } czy to jest fajniejsze od PzK. Bo w końcu to jest jednynka a PzK jakby 2 :evul: ???
Down: Niestety nie wyszło im to na dorbe ;( .
Czlowieku.. nie spiesz sie! Pisz powoli ale poprawnie, bo trudno sie domyslic miejscami o co ci chodzi.
@Topic:
Fajna gra.. Nie przeszedlem calej, bo zawsze jakos nie dotrwalem do konca.. A ostatnio cos mi sie spier****** :/
Yoh Asakura
01-11-2005, 16:41
Fajna gierka,tylko miała sporo bugów.Pamiętam jak się nabiło 10 pkt. handlu...Eh,taką miałem "reputacje",że oficerowie płacili mi grubą kase,żeby ze mną pływać :P (jakby ktoś nie wiedział,to jest taki bug w grze,że jak masz ileś tam pkt. handlu to możesz spuszczać cene zatrudnienia u oficerów w karczmach.Jeżeli będziesz cały czas spuszczał to dojdziesz do ceny ujemniej :P).Pamiętam też ten *******ony labirynt na końcu gry...Argh !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.