Pokaż pełną wersje : O.o Dwarven Hell hunt solo ... sorc lvl 80 .. padlem :P
Kagonesti
26-10-2005, 15:56
No jak w temacie :p ... dawno filmow nie umieszczalem ... bo malo gralem ... ostatnio postanowilem sie przejsc tak dla jaj do dwarven hell na huncik :P
W filmiku mowie po ang bo robilem go dla kumpli nie tylko z poslki :P... ale nie pekac nic ciekawego tam nie mowilem :P
http://rapidshare.de/files/6782686/dhell_by_kago.rec.html
zanim zaczniecie mnie mieszac z blotem ... to wiem ze mogelm sie uhnac ale nawyk maga - skrot na uha z many :P a many nie ma! :] ... no a ze line gdzies zapodzialem coz :P ...
Tak czy siak jezeli interesuje was jak d hell wyglada od srodka zapraszam :-)
No to milej zabawy ;-) zawsze milo popatrzec jak ktos ginie :P
..::QRAS::..
26-10-2005, 16:28
bardzo bym prosil abys wrzucil na tibia.gamigo bo na rapidsharze cos nie moge sciagac -.-
@Up
Trzeba poczekać minutke... nie ma to jak limity na rapid~
FAjny Film :))Tylko szkoda deda
Koniec SD i koniec hunta :/
Dobrze że przynajmniej odzyskałeś swój bp i lootbag...
Rehost ^^
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/2745
Wedlug mnie ten plik cos smierdzi. Najpierw podczas ogladania wylaczyl mi sie filmik, a potem firewall zaczął wariować do puki nie usunołem tego pliku z komputera. Firewall wyswietlal ze chce się połączyc z moim komputerem bze46.neoplus.adsl.tpnet.pl. To nie jest pierwszy film jaki oglądałem, ale pierwszy raz mi sie takie coś wyswietliło. takze UWAGA
Najs :) ale mogles wziac wiecej manasow:P Gz
Wedlug mnie ten plik cos smierdzi. Najpierw podczas ogladania wylaczyl mi sie filmik, a potem firewall zaczął wariować do puki nie usunołem tego pliku z komputera. Firewall wyswietlal ze chce się połączyc z moim komputerem bze46.neoplus.adsl.tpnet.pl. To nie jest pierwszy film jaki oglądałem, ale pierwszy raz mi sie takie coś wyswietliło. takze UWAGA
mi tez sie firewall wlancz i on sam usunol ten plik
michalll
26-10-2005, 20:24
Jeżeli tu jest keylogger/wirus to co mam zrobić. Ad-adware, Hijackthis i avast nic nie wykrywają :(
ludzie przestancie *******ic ze to keylogger...-.-
fajny film i szkoda ze padles... "2-3 ostatnie Geo i spadam"... a jednak nie zdazyles...:(
michalll
27-10-2005, 06:41
To więc, czyste to jest i mogę się nie martwić o postać?
tibia_tylko
27-10-2005, 08:02
raczej mozesz sciagnac, ja tez sciagnelem :D
Kagonesti
27-10-2005, 11:23
thx
ludzie ja nie wpychalem tutaj zadnego keylogera O.o ... ehhh .. szkoda gadac jak sie boicie to nie ogladajcie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.