zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Refleksja;f

Etoric
26-10-2005, 18:28
Jak dobrze wiemy baardzo duzo naszych rodaków nabije wysokie lvl'e. Są to na ogół osoby młode. 10-15 lat. Biją ten lvl sumiennie codziennie na różnych expowiskach. Dochodzi do tego ze osoba ta ma 40lvl i co dalej? Natłukł już ten 40lvl na wilkach i trolach w Carlin więc powinien zmienić swoje miejsca do expienia na inne, bardziej korzystne, a nie zabijać te ww. potworki tłumacząc sie dla innych "mi tutaj dobrze, nie mam czasu, boje sie, sam sobie tam idź"
Wyciska ten 60lvl i juz czas na kupno pacca, wybranie sie na lepsze potworki ale "po co mi? co Cię to obchodzi?" i dalej leje ten swoj lvl na amazonkach. Nie rozumie, że inni też chcą expić a zabijanie slabych potworów dla innych slabszych graczy jest czystym hamstwem. Spotkałem sie juz z wielooooma postaciami, na ogół Polacy, ktorzy expią do 60lvl'a na valkiriach w Carlin, na swampach w Venore. Nabijając ten swoj 60lvl(coś koło 3mln expa...) wybierają sie na jakiś"wiekszy" hunt który na ogół konczy sie zgonem. Tracą po 300k expa i kończy im sie przygoda z Tibią. Jest to na ogół spowodowane"olewaniem rad" i NIE sluchaniem sie innych bardziej inteligentych graczy, którzy wiedzą jak co i gdzie.

@Down
To było też przed update'em... jest i zawsze bedzie >:-s

hide
26-10-2005, 18:38
Niestety, niektórzy nigdy się nie nauczą grać :/

Co do tych ~60 lvli na Valkiriach. Jeśli to magowie to pewnie są tam po Soul Pointy...

Rybzor
26-10-2005, 18:42
E no 40 lvl na wilkach albo amazonkach to chyba nikt by nie wytrzymal, a co dopiero ten 60 lvl, ale potwierdzam jest wiele h lvl ktorzy sie zerka boja itp, moj kumpel, 40 lvl knight nawet draga nigdy nie widzial, potwierdzam ze tibia jest przyjemniejsza i ciekawsza na mass huntach i lepszych potworkach niz takie nubackie expienie

Barts
26-10-2005, 18:56
Co za zyciowa refleksja... Chyba sie wzruszylem....
Who cares??
Niedawno gadalem ze znajomym o magach expiacych do 40-50 lv na Rotach i Larvach dla mnie to smieszne (UWAGA EXPIENIE NIE NABIJABNIE SP BO CZASEM SAM TAM SP NABIJALEM)
Ja tez zaczynalem dziwnie Exp experymentalny (szkoda ze Doba nie ma przypomnial bym mu o zabijanie Smoka z EF albo trapowaniu na 10 lv chama z e-bomby i walenie z HMM :P)

Etoric
26-10-2005, 18:59
@barts
o ile mi wiadomo larvy są TYLKO dla posiadaczy pacca;) a o rotach na pewno nie miales na mysli w venore tylko na Darashii i to tez jest miejsce dla pacców;)
wiec nie wymyslaj bzdur;)

Scream
26-10-2005, 19:10
ja sorcem od zdobycia 8mlv (14lv) expilem tylko i wylacznie runami. Exp duzo a loot sie zwracal. Ale spoko, kto co lubi ((; jak dla mnie to moga se raty bic.

Barts
26-10-2005, 19:25
@barts
o ile mi wiadomo larvy są TYLKO dla posiadaczy pacca;) a o rotach na pewno nie miales na mysli w venore tylko na Darashii i to tez jest miejsce dla pacców;)
wiec nie wymyslaj bzdur;)
NO CO TY NIE POWIESZ...
Odkryles ameryke nie wiedzialem tego od 3 lat od kad gram w tibie...

Czytaj uwaznie post..
Niedawno gadalem ze znajomym o magach expiacych do 40-50 lv na Rotach i Larvach dla mnie to smieszne (UWAGA EXPIENIE NIE NABIJABNIE SP BO CZASEM SAM TAM SP NABIJALEM)

Etoric
26-10-2005, 19:28
@barts
:f to ty czytaj uwaznieJ. Napisałem wyraznie EXPIENIE a nie twoje nabijanie souli ...a nabijanie souli na wilkach i trolach po 21lvl'u to jest...bardzo inteligentne;)
I chodzi mi o miasta facowe a nie dla pacców;)

M!n3k
26-10-2005, 19:34
No tak... Ale ci, którzy łazą na wilki i valkirie na 60 lvl, to tacy, którym się chyba raczej znudziło bieganie po dragach, GS-ach i innych. Tak im sie podoba, i ich nie przestawisz na coś innego.

Barts
26-10-2005, 19:35
Wyslalem ci o cytat o ktory sie klocimy przeczytaj go 3x i odpowiedz...
Mowilem z KUMPLEM!!! O sorcach ktorzy BIJA LVE NA LARVACH I ROTACH NA 40-50 LVU!!! Co jest po prostu smieszne :/

Etoric
26-10-2005, 19:48
Akurat bicie 40lvl na larvach i rotach nie jest smieszne:P szczegulnie ze te expowiska są na ogół wolne i zyskodajne, ale takie np. wilki w carlin to poprostu żenada:P

Helixaw
26-10-2005, 19:51
To nie jest śmieszne, to jest żałosne! Ale dzięki takim debilom można runek uzbierać szybko :) Wpadasz na takiego, kilka strzałów, koleś pewnie nie będzie nawet wiedział co się stało :P A eq mają całkiem fajne bo tylko uhy albo sdki sprzedają i kupują to co najlepsze ;)

H_A_W_K
27-10-2005, 18:50
Ja sam expiłem na larvach i rotach na darshi i w ankh do 51lev(Xerotus) to bylo na nowym serverze (Thoria) i nie uwazam tego smiesze ani zenujace gdyz znam wielu graczy co do 70lev expili na samych larvach