Pokaż pełną wersje : Drag&Orc zerk
Kesaro the Necromancer
12-05-2004, 15:43
Byłem z moja ekipą na dragach i zerkach
ekipa:
-fojufepo (to ja) 36 lvl knaj 63/60 :sword:
-hero azi sorc 29 lvl 37 mlvl
-vemlekos knaj 53/51 21 lvl 3 mlvl :D :2handed:
O to film Drags and zerks (http://members.lycos.co.uk/sesef/Rell/dragparty.rec)
odrazu uprzedzam że jest to kolejny filmik o smokach
ale z domieszką orclandu i pod koniec to juz nie ogladajcie bo zapomniałem wylonczyc tibie cam jak szlem do depo.
Vemlekos
12-05-2004, 18:24
ja tam jestem ale pod koniec :P ale lolowacie było dopiero pod koniec coś sie dzieje bo ja jestem 8o X( :)
Vanhelsen
12-05-2004, 19:07
VNM (Very Nice Movie :P) i niezłe EQ
niezly filmik.(adv w srodku akcji :)
ten drugi smok prawie cie pyknal,jakby tylko mu sie chcialo cos mocniejszego walnac...
a ten wasz kumpel w rozowym dresie to chyba pierwszy raz na smoku byl :-)
Jak na kolejny film z dragow to nudny moim zdaniem az tak strasznie niejest. DObrze wykonany i gulem cool:)
Kesaro the Necromancer
13-05-2004, 15:17
NTak ten w rózowym ubranku (vemlekos) był pierwszy raz na dragach.
A jak ktos by się pytał o loot to cienki był :
-6 burst arowws
-2 chain armor
-~ 220 gp
-halabarda
Ekwipunek i skille jak na twój level są bardzo, bardzo słabe. Film zbyt długi jak dla mnie. :/
Kesaro the Necromancer
14-05-2004, 16:27
Trudno się trenuje na secura i jestem po hacku więc sie nie dziw że taki słabe skille i Eq
Ja mam tylko prozbe niech ktos odpisze w jakim programie odtwozryc filmy z tibi bo muj zaden niechce msg fast plz ?(
piter123
14-05-2004, 21:37
Fajny filmik gratulacje. Rób wiecej takich filmikow :) :)
Swiebodzin
14-05-2004, 21:52
Mała rzeznia ale jak na taki lvl :)))
Oryginalnie dodany przez Kesaro the Necromancer
Trudno się trenuje na secura i jestem po hacku więc sie nie dziw że taki słabe skille i Eq
Aha to sorry nie zauważyłem, że to Secura. I jeszcze jesteś po haku powiadasz. Więc to Cię w pełni usprawiedliwia.
Mialem pisać to samo co Raul ale widze, że sprawa jush się wyjaśniła:)
Oryginalnie dodany przez Raul
Oryginalnie dodany przez Kesaro the Necromancer
Aha to sorry nie zauważyłem, że to Secura. I jeszcze jesteś po haku powiadasz. Więc to Cię w pełni usprawiedliwia.
Tez gram na Secura i bardzo latwo sie tu Skilluje, Secura nie ruzni sie w niczym jak chodzi o skille porownaj sobie statystyki zobaczyz ze taki 45lvl mija nawet skille 90+
Neverblood
20-08-2005, 12:13
ehh u mnie 404 :(
CinekMarcin
20-08-2005, 12:27
nie mozna sciagnac, zrob cos z tym
przepraszam wszystkich!!!!!! upup: jak mozesz odswiezac tematy z przed ponad roku???????!!!!!!!!!
temat sprzed roku. Może zrobiłby ktoś coś takiego że stare tematy będą zamykane lub usuwane.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.