Pokaż pełną wersje : Warlord Sword zdobyty!!!!!
Kyrhon z Isaras Finest na Isarze posiada Warlord Sword. Kilka minut temu zamienił się w niego w Thais. Słabe wykonanie zdjęcia ale robiłem w pośpiechu bo po chwili zmienił się w siebie:
http://www.bmatrix.elsat.net.pl/1.jpg
Polacy mieli go wcześniej-.-
http://www.tibianews.net/img/shortnews/warlord.jpg
szkoda tylko że oba te zdjęcia to kit-.-
Ehh, to nie wiedziałem. A wiecie coś o nim?? Może jest z jakiegoś bardzo trudnego questa?? Albo nagroda od CipSoftu?
Koronowany rycek
26-10-2005, 20:53
OHHH AAHH ONI MAJA TEGO WRL SWORDA OMFG!!!!
boze.. jest taka runka jak chameleon rune, poszedł do spoconego cykl0pa zamienil sie i statkiem do thais i juz... alez problem...
TO ILUZJA NIE MA ON WRL SWORDA
Narazie nikt nie ma tego miecza. A jak ktos ma to jeszcze nikt o tym nie wie. Cos czuje, ze z tego tematu zrobi sie kolejna klotnia, czy to fake'i, czy nie...
@koronowany rycek
Przeciez on napisal ze zamienil sie w niego bedac w Thais
@on topic
Jesli naprawde go posiada to gratz dla niego
No niezle, nie jest ich wiele, ciekawe ilu jeszcze go posiada, musi byc wieeele wart :)
Knight Simon Dark lord
26-10-2005, 21:21
jeżeli zdobył go z questa to GZ dla niego
up@
jedno jest pewne żeby go dostac musiałbyś dać: Full HOTA,MPA,G-LEGI,Steel bootsy,SoV +kilka kkgp
Vanhelsen
26-10-2005, 21:23
Narazie nikt nie ma tego miecza. A jak ktos ma to jeszcze nikt o tym nie wie. Cos czuje, ze z tego tematu zrobi sie kolejna klotnia, czy to fake'i, czy nie...Bullshit... jest parę, dosłownie, ma palcach jednej ręki możn policzyć, głównie Antica, bo co by innego... i nie ma w tym nic dziwnego, nic czym można się podjarać...
Walekifa
26-10-2005, 22:04
boze.. jest taka runka jak chameleon rune, poszedł do spoconego cykl0pa zamienil sie i statkiem do thais i juz... alez problem...
Ze statku ab można płynąć "chyba" tylko do Edron,jeśli ise myle to sry :P ale tak mi sie wydaje,więc nie zdążył by dojśc od thais,bo kameleon trwa 5 min..
@up mozna do wszysttkich miast na Tibialandzie(tzn. na glownym kontynencie)
Ehh..Samo Posiadanie Cameleon Rune, nie pozwala na zmianę wyglądu na item leżacy na ziemi, trzeba miec tą rzecz na sobie lub w bp.
Nie trzeba :d
http://i12.photobucket.com/albums/a225/HideCollector/Hide-warlordsword.jpg
@up: hmm, tyle ze on sam przyznal jak to zrobil...
Z tego co ja wiem to aby zamienić się w jakiś przedmiot trzeba mieć go na sobie. Jestem tego prawie pewien bo kiedyś był topic o tym że jeden gość ma soft boots (zamienił się w nie) i jakiś modek napisał że aby mieć ten przedmiot trzeba go mieć na sobie. Kyrhon twierdzi że ma Warlord Sworda, jest duże prawdopodobieństwo że kłamie ale już pisałem o zamienianiu się w item.
Boże Boże .. ręce opadają ..
1. Można być sorcem (lub drutem) i urzyć czaru Creature Illusion inkantacja Utevo res ina " xxx (gdzie xxx to nazwa przedmiotu lub stworzenia)
2. Możemy urzyć dowolną profesją runy Chameleon na przedmiocie i samemu się w dany przedmiot zamienić
Czy to takie trudne ?
A tu snucia jak z księżyca .. zresztą .. Hidetaka wam udowodnił moją 1 metode
A Kyrhon drugą ..
Zresztą to co niektóre n00bki (sorry że po imieniu ale .. ;P) jak zwykle snują a co trza by dać do jakiegoś questa żeby go dostać .. po 1 QS. po 2. Jak byście zauwarzyli słusznie - gdyby quest był to już by ktoś go raczej wkońcu zrobił ..
ANALIZER
27-10-2005, 20:23
Ja ostatnio widziałem jak tego sworda miał jeden player z ekipy która rozwalił orch shabala (nie pamiętam jak się dokładnie nazywa :p) a dokładniej wyleciał on im z niego na forum jest gdzies te zdjecie.
MATI9630
28-10-2005, 06:58
1. Można być sorcem (lub drutem) i urzyć czaru Creature Illusion inkantacja Utevo res ina " xxx (gdzie xxx to nazwa przedmiotu lub stworzenia)
Boże, Boże .. ręce opadają ..
Można być sorcem (lub drutem) i uŻyć czaru Creature Illusion inkantacja Utevo res ina " xxx (gdzie xxx to nazwa T Y L K O[jak sama nazwa wskazuje..-.-] stworzenia).
..::QRAS::..
28-10-2005, 11:57
buahahah Ale zes chcal zablysnac , jak tak to zmien mi sie w beczke ... -.-
Jerkov Thundersword
29-10-2005, 12:12
@koronowany rycek
Przeciez on napisal ze zamienil sie w niego bedac w Thais
Tak ale on napisał równieże, że chwilę potem zmienił się w siebie, co z runą chameleon jest możliwe dopiero po upływie ładnych paru minut, a tylko przy użyciu tej runy da się zmienić w przedmiot.
Ehh..Samo Posiadanie Cameleon Rune, nie pozwala na zmianę wyglądu na item leżacy na ziemi, trzeba miec tą rzecz na sobie lub w bp.
Lub mieć go w polu widzenia na otwartej przestrzeni (nie może to być np. zamknięty domek)
Lub mieć go w polu widzenia na otwartej przestrzeni (nie może to być np. zamknięty domek)
Jak to nie -.-" To w jaki sposób ludzie zamieniają się w Ws u spoconego cyklopa? Ludzie gadacie tak jakbyscie pierwszy raz w Tibie grali. Bawilem się tym shitem i można się zamienić we wszystko co masz w zasięgu wzroku (oczywiscie nie w sciane plx) ...
Jak to nie -.-" To w jaki sposób ludzie zamieniają się w Ws u spoconego cyklopa? Ludzie gadacie tak jakbyscie pierwszy raz w Tibie grali. Bawilem się tym shitem i można się zamienić we wszystko co masz w zasięgu wzroku (oczywiscie nie w sciane plx) ...
A właśnie że nie. Jeżeli coś jest za ścianą bez okien/drzwi (nie masz czystej
"linii wzroku" na to) to się w to nie da zamienić. Warlord sword nie jest za ścianą tylko za kamieniami.
Pogromczyni ratow
29-10-2005, 20:03
wiem ze to nie temat o tym co powiem ale nie wiem gdzie to napisac
poszedlem do biblioteki w thais z gosciem jednym i pokazal mi fire sword i plate shield ja mu pokazalem moje rzeczy a gosc sie wylogowal io byl na moim stoliku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-jak to mozliwe _licze na odpowiedz plz plz plz plz plz
@up
kompletnie nie rozumiemi o co ci chodzi. Pisz po Polsku. Nieznam za bardzo Noobisha
poszedlem do biblioteki w thais z gosciem jednym i pokazal mi fire sword i plate shield ja mu pokazalem moje rzeczy a gosc sie wylogowal io byl na moim stoliku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-jak to mozliwe _licze na odpowiedz plz plz plz plz plz
Z tego co zrozumialem z tego bekotu to niby ktos ci pokazywal jakies smieci a ty jemu swoje, po czym on dal reloga i pojawil sie na twoim miejscu ? Pisz po Polsku bo sie nawet domyslec nie moge -,-. Jesli to było w depo to kłamiesz, a jesli to nie zdarzyło sie w depo to chyba odpowiedz jest jasna....
Utevo res ina "Warlord Sword
i v***a - masz !
Palek Demon
01-11-2005, 13:14
Modny sposb na zabieranie itemow szczegolnie na servach non-pvp ostatnio widzlem w carlin biuro szeryfa w tej uliczce (calmera) 61 pal ukradl tak demon shield i demo helmet ;(
Virusmaxi
01-11-2005, 17:07
Jeśli gostek się wylogował, i w ułamku sekundy znalazł w drugim miejscu, oznacza to że użył specjalnej runy. Na tibia.pl tej runy niema... chyba:P
Jeśli gostek się wylogował, i w ułamku sekundy znalazł w drugim miejscu, oznacza to że użył specjalnej runy. Na tibia.pl tej runy niema... chyba:P
dobrze że przynajmniej wiesz że jesteś noobem
o boze rece opadaja .. Chyba na twoja glupote . Utevo res ina "xxx nazwa nie Itemu TYLKO STWORZENIA !. Uzywales kiedys tego czaru ?
Jeśli gostek się wylogował, i w ułamku sekundy znalazł w drugim miejscu, oznacza to że użył specjalnej runy. Na tibia.pl tej runy niema... chyba Ahahah
Tak jak powiedzial herante nic dodac nic ujac :D
Utevo res ina "Warlord Sword i v***a masz !
^ to samo
sceptile
01-11-2005, 22:31
Aby n00bkom wyjaśnić:
1. Creature Illusion(nie wiem czy dobrze napisałem) pozwala się zmieniać w większość potworków do draga + dragon lord (możliwe że we wszystkie)
2. Chameleon pozwala zmienić się we wszystko co widzimy, jeśli jest w stanie tam "trafić" bez żadnych zakrętów n.p.:
XXXXXXXXX
XZDDDDDSX
XXXXXDXXX
DDDmDDDDD
X- ściana
D- podłoga
Z- przedmiot a (n.p. doll)
S- przedmiot b (n.p. scale armor)
m- my :D
możemy się teraz zmienić w scale armor, ale w doll już nie. Nie można też się zmieniać w ściany, drzewka itp
3. Nie istnieje ŻADNA runa która umożliwiała by teleportowanie się, albo coś w tym stylu.
Felux Zarius
02-11-2005, 05:35
1. Kyrhon pobiegł do spoconego cyclopa ~ użyl chameleon rune
2. Teleportneli go z Ab do miejsca w jakim mieszka czyli Thais.
3. No i poszpanował ^.-
kostooch
02-11-2005, 07:33
1. Kyrhon pobiegł do spoconego cyclopa ~ użyl chameleon rune
2. Teleportneli go z Ab do miejsca w jakim mieszka czyli Thais.
3. No i poszpanował ^.-
Do ****y nedzy. Przeczytaj post powyzej twojego.
Felux Zarius
02-11-2005, 13:48
Do ****y nedzy. Przeczytaj post powyzej twojego.
Człowieku czy ty umiesz czytać ?!
Ja niemówie o runie teleportującej tylko o TELEPORT jest to bug (Stajesz w depo przed lockerem dajesz loga i na twoje miejsce wchodza 2 osoby i znowu się logujesz , i jesteś w mieście jakim sie zalogowałeś)
omg
A pozatym znam kyrhona i on nieposiada Warlord Sworda
Koniec kropka.
14:53 Kyrhon: lol
Martin 1991
02-11-2005, 18:59
@Dabek
A Czytałeś Może Wywiad z Bebilonem Był Tutaj A Może Jeszcze Jest On w Tym Wywiadzie Mówi Że Zrobili Sobie Jaja, Poprostu Pobiegli Do Ab Zamienili Się W Warlord Sworda i Biegali Po Miastach :]
@Dabek
A Czytałeś Może Wywiad z Bebilonem Był Tutaj A Może Jeszcze Jest On w Tym Wywiadzie Mówi Że Zrobili Sobie Jaja, Poprostu Pobiegli Do Ab Zamienili Się W Warlord Sworda i Biegali Po Miastach :]
A znasz takie słowo jak ironia?
@up
a moze aronia ?? xD
Ja tam nie wiem co myslec, ale mysle ze moze go miec
Nie cytuj zdjęć.
look to seafult - on płyną statkiem ale noob plx
look to seafult - on płyną statkiem ale noob plx
noob to jest z Ciebie... hide na tym screenie udowadnia jak mozna znalezc sie w thais zamienionym w wrl sworda - nikt nigdy nie twierdzil ze on ma tego sworda. inteligencja to Ty nie grzeszysz...
Potito Knight
03-01-2006, 07:19
OMG , co to za sztuka , zmienic sie chameleon runkiem w warlord sworda w ab'dendriel , i szybko poplynanc statkiem do thais ? , takie cos to 8 lvl moze zrobic i tez powiedzie ze ma ten miecz ? -.-
Marek Tibioman
03-01-2006, 20:40
OMG co wy niektorzy piszecie! Statkiem mozna zawsze plynac gdzie sie chce, mimo ze np. z AB nie mozna plynac do Ankh, ale mozna do veno, a z veno do ankh wiec nie czaje po co ludzie piszecie takie bzdury, ze "statkiem nie poplynal bo z tad do tad statki nie kursuja X( Jedno jest pewne, ze pierwszym posiadaczem worlord sworda byl Polak z Danubii, bo znalazl go gdzies na mapie, poniewaz byl to bug zaraz po tym, jak powstal serwer. Koles nie cieszyl sie nim zbyt dlugo, bo CIPy odebraly mu go, gdy sie o tym dowiedzieli :P (tak przynajmniej wyczytalem gdzies na forum i to chyba nawet jakis modek doswiadczony pisal -.-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.