Pokaż pełną wersje : 23 lvl blokuje dla <nebula>
oto film jak blokuje swojego 1 dla :cup:
ekipa:
Blaze El'dontre - 60 pall
Morfeusz El'dontre - 23 ryc
http://rapidshare.de/files/6823989/morf_blokuje_dla.rec.html
Właśnie oglądam, zaraz dam edita.
@EDIT: Nieźle, nieźle... Widziałem kiedyś filmik z blokowania DLa przez 20 lvl knajta, podobno to był rekord. A tak w ogóle to light hack plx?! X( Nie wierzę, że w takich ciemnościach tój kumpel cię uhnął, a wy znaliście drogę i idealnie podłaziliście zabijać scorpy. [no chyba, że te scorpy na battle]
@DOWNDOWN: No i jeszcze się przyznał... To już trzeba być... n/c
No spoko jestem drugi , a chcialem byc pierwszy xD .
Filmik nawet spoko
ps.
prawda ze ladny jestem
Blaze rulez :evul:
Właśnie oglądam, zaraz dam edita.
@EDIT: Nieźle, nieźle... Widziałem kiedyś filmik z blokowania DLa przez 20 lvl knajta, podobno to był rekord. A tak w ogóle to light hack plx?! X( Nie wierzę, że w takich ciemnościach tój kumpel cię uhnął, a wy znaliście drogę i idealnie podłaziliście zabijać scorpy. [no chyba, że te scorpy na battle]
tbi gg plx bez niego sie nie ruszam :)
edit no i co ze sie przyznalem bana nie dostane bo cipy uwazaja ze filmy i foty moga byc podrabiane i ich nie przyjmuja :P
@busvelt
hahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahh cipy nie przyjmują filmow bo uwazają ze są podrabiane:D hahahahaha ale ześ mnie rozbawwwwwił!!!!
Jakies 4 dni temu 187E.K z aldory dostał bana za swoj film;] troszke za szybko sie uhał....
@top
Nice Nice:)
ps. to nie moj avatar :P
@busvelt
hahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahh cipy nie przyjmują filmow bo uwazają ze są podrabiane:D hahahahaha ale ześ mnie rozbawwwwwił!!!!
Jakies 4 dni temu 187E.K z aldory dostał bana za swoj film;] troszke za szybko sie uhał....
@top
Nice Nice:)
hmmmm a moze :P
Nieumary Warrior
27-10-2005, 14:48
GZ ;)
Choć kolega bloczy go na 18lvl to i tak wielkie gratz za odwage, bo wkońcu na takim lvl nie atwo tego dokonać
Etoric masz wyj^^anego avatara :) buahahah
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.