zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Po koncie ?

Broziu of Pandoria
27-10-2005, 14:54
kurde co jest zmienilem se haslo i teraz od 48h nie moge sie zalogowac nigdzie na www lub w tibi pisze tak
Account disabled for five minutes Please Wait.
I co ja mam zrobic kurde tyle sie narobiłem i co teraz ?

Łukasz789
27-10-2005, 15:00
Tez tak miałem i wiele moich kolegów , poprostu zrób czynność żeby odzyskać hasło , graj na tam haśle podanym przez cipsofta przez 2-3 dni a później znowu zmien hasło. PROSTE!!!

Etoric
27-10-2005, 15:11
Jest pare możliwości
-Ktoś uporczywie(złodziej konta) stara sie na nie wejść:P a ty zmieniasz hasła itp.
-Masz keyloga i ty zmienisz on podpatrzy i znowu "wywalacie sie" aż bedzie acc zablokowany na 5minut.
-To najmniej prawdopodobne: jakiś kolega podpatrzył twoj numer i robi ci na złośc:P
I to jest najgorsze ze nie mozna zmienic numeru konta='( Na świecie Celesta jeden z takich zlodzieji crackując/hakując( kto komu pasuje) "Ne'go" niedośc ze zbil mu 20lvl w dól i okradł to także podał numer acc na kanale trade i w takim razie każdy kto chce może w dobrowolnym momencie zablokowac konto, i robi to przez ile mu sie podoba(wpisuje poprawny acc ne'go i jakies przypadkowe hasło)

Xardas of Elera
27-10-2005, 16:39
Ja mam to samo... Mam już tak od 3 dni chyba. Nie mogę sie zalogować. Pisze " Account disabled for five minuts. Please Wait " a jak minie 5 min to znowu...i znowu...i znowu... i znowu czy to ma jakiś sens czy Cipowie to n00by ?

Taka Tuca
27-10-2005, 17:04
Ej, a moze napisz co CipSoftu z prosba o zmiane twojego numeru konta. Napisz ze jakies nooby ciagle blokuja ci konto (oczywiscie po angielsku). Moze ci zmienia. Aha, nie zapomnij oczyscic kompa z keyloggerow i nie graj nigdy w kafejkach itd.

Etoric
27-10-2005, 17:26
@Taka Tuca
Tak tak, ty napiszesz a jakaś osoba przeczyta ten e-mail i ze smiechu padnie ze kolejny zlodziej chce utrudnic grę dla uczciwej osoby..;) zmieniając jego acc number;) Skąd on niby ma wiedziec ze akurat on to wlasciciel;)