zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Hunt Necromancerów

Radeczek
27-10-2005, 17:10
Chce się wybrać na Necro ale nie wiem jak by mi to szło.

1.Towarzyszyc mi będzie 41lvl master soc 45 mlvl

2.Ja to Knight 44 lvl , skile 71/69 (szkoda czasu i pacc'a na skilowanie :) )
Eq: Crown Armor,Crown Legs,Crusader Helmet,Bright Sword,Giant Sword,Medusa Shield.

Czy w takim teamie hunt Necro będzie możliwy ?? Ile mniej więcej UH będzie szło na 1 necro ( pojedynczego ) ???
Dodam ze soc przyzwie albo FIRE ELEMENTALA albo DEMON SZKIELETA :)

Proszę o wypowiedzi.

Gangrel
27-10-2005, 17:13
Z 2 DSami na summonie powinni¶cie dać sobie radę.

Dagenoth
27-10-2005, 18:07
tylko ze po co ty sie tam pchasz? i po co ten kumpel-sorc cie tam bierze? duzo lepiej dla niego byloby gdyby poszedl tam sam ;p

Barts
27-10-2005, 18:25
@Up
Zgadzam sie
Hunt Knight i Sorc to strata UH szczegolnie jeszcze taki Sorc.... POstawil by on 1 DSa do Blocku i walil z HMM 1 UH na ok 10-15 necro a ty 2 UHy na 1 Necro czasem a stfu... Lepiej idz Expic i na inne stforki necro NIEOPLACALNE!!!

Dagenoth
27-10-2005, 20:16
a te 15 uhow to by mu szlo tylko wtedy gdyby na dsy wpadal bo by mu sie za szybko respily ;p
bo jesli z dsami by sie nie spotykal to jeszcze mniej uhow by szlo...
w ostatecznosci zrozumialbym gdyby z tym sorcem chcial isc pall... wtedy sorcowi by szlo mniej runek a i szansa lootniecia bohow (lub ssa) bylaby wieksza bo wiecej necromancerow by padlo... ty po prostu (nie obraz sie) ale jestes tam zbedny bo do blokowania lepszy jest ds a to bicia to knight sie na necro raczej nie nadaje ;p

Ozon18
29-10-2005, 13:16
Oczywiscie lepiej z dsami ale jak chcesz isc to mozesz najt + sorc. Ale nie polecam drefii, bo tam duze spawny i dsy. Na pierwszy raz idz na Tar tomba, na single spawn (co jakies 4 minuty).

Pingwin
31-10-2005, 09:35
Oczywiscie lepiej z dsami ale jak chcesz isc to mozesz najt + sorc. Ale nie polecam drefii, bo tam duze spawny i dsy. Na pierwszy raz idz na Tar tomba, na single spawn (co jakies 4 minuty).
Witam!
Moglbys mi powiedziec gdzie jest dokladnie ten tomb? Mapke bym najlepiej poprosil, bo szukam jakiegos pojedynczego spawnu necro... I co po drodze do tego necro jest?

Pozdrawiam
Pingwin

Ozon18
31-10-2005, 10:14
Ostatnio za podanie mapki do tombu dostalem 6 pkt ostrzezen, dopiero po odwolaniu mi je usunieto. Ale daj mi maila czy msg mnie na gg to ci dam

Edit: Doszedlem do wniosku ze glupio zrobilem piszac tego posta bo jest OFF top i wysle Pingwinowi po prostu PW. Przepraszam za tego possta ;)