Pokaż pełną wersje : loot
siema, mam problem bo kupiłem pacc w ten poniedziałek i nie wiem gdzie jest jakies fajne miejsce do lootbagow, jesli ktos podpowie to hunty, jestem knightem 22 level skille 71/71 plz wezcie zapodajcie jakies fajne miejsce do lootbaga lub hunta dla pacc!! :)
Proponuje tomb przy ropie na północ od ankrahmun.
Jeśli chcesz mapke, to poszukaj w poradnikach, tam jest przewodnik po ankrahmun.
Do lootowania i tak najlepsze są Mintwallin/Senja/Mino pyramid :S
Mimo-vader
28-10-2005, 14:31
Jak dla ciebie dobrym miejscem mogą być minosy na północy Darashi(Dobry loot, mało uh zchodzi), niektóre tomby (dużo kasy taki sobie loot) lub soldiery w kopalniach obok kazo (baaaaaaaardzo dużo loota). :) :) :) Możesz ewentualnie próbować szczęścia na scarabach, ale masz za mały lv. Zrób 30 70/70 i pędź na scaraby :p :p :p
Raiderek
28-10-2005, 14:35
@up
po co 30lvl??
Scaraby nie walą jakiegos "evul" combo, wystarczą skille + 4Mlvl & UHy
(fakt że na mniejszym lvl będzie szło więcej UH)
No i pytał się o miejsca dla Pacc :)
O Soldkach napewno wie
@Topic
Ja proponuje Tomby pod Oazą,
Fajny i w miare bezpieczny Exp
Możesz tam siedzieć do 40lvl
(chodzi mi o poziom -2)
thx, a możecie mi powiedzieć coś więcej na temat minosów w tej piramidzie na północ od darashi duzo ich tam jest, bo jest miejsce takie kolo kazoo mino mount tam jest duzo archerow gdzie lepiej chodzic? :)
Na mino pod piramida jest duzo magow i archerow, nie polecam. Jak tylko do lootowania to polecam tar tomb, pierwszy poziom z potworami. Duzo ghouli i skele, xp dosc ladny do 30 lvlu, a vikingi i brassy mozna sprzedac za 66 i 30 gp na darashi.
Pozatym Oasis tomb jak juz ktos powiedzial ale tylko prawa i gorna odnoga na poziomie -2 bo na dole i po lewej stalkery.
Jeszcze jeden tomb to tomb na zachod od ankh, poziom -1, sporo ghouli i kilka skarabow.
Na wschod od ankrah w tombie mozna z hmmkami bo tam niekiedy stalker.
Hum, jeszcze mozesz sprobowac tomb w ruinach poziom -1, calkiem sporo scarabow i larv.
Z lootu jeszcze hm... na edron cyclo raczej nie, chociaz skille masz ladne.
Jak masz troche uh to idz na scaraby, dosc ladnie beda padac z 2-handerem, a za uhy sie zwroci na pewno.
siemandero:>
chciałam się spytac, czy scaraby będą opłacalne dla 40 lv knighta,ze skillami 70/70?
@edit:z eq crus helmet, crown armor, knight legs, bright sword lub gs i medusa shield
@up za Uhy ci sie zwroci + jakies 500 gp zysku na godzine.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.