zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwne drzewo...

Zarcel
28-10-2005, 17:03
Ide sobie z Thais na Elfy koło cyców a w nocy byłem a tam po drugiej stronie rzeki drzewo z obwódką widziałem je już ale w dzień a w nocy mnie walneło i straciłem 40 zycia . Co to i dlaczego mnie walneło ?

szymon287
28-10-2005, 17:19
Hmm tez tam widzialem i nie wiem czemu sie swieci i po co, ale drzewo raczej nie atakuje tylko mogl byc Elf Arcanistan (nie wiem jak sie pisze, ale ten czerwony xD)

Zarcel
29-10-2005, 06:58
Przyjdź tam w nocy to dostaniesz niebieską kulką... :(

Sir_
29-10-2005, 07:13
to byl arcanista, jak cos cie wali to pokazuje ci od czego straciles hp na def~ chacie... tam sa arcanisty ^^

Dr.Byczek
30-10-2005, 07:16
Takie drzewa są w AB a to co w ciebie walneło to był arcanista

rekin lord vader
30-10-2005, 15:01
To nie drzewo cie walnelo-tyylko ELF ARCANIST!!!Czasem ejst za rzeka - mnie tez czasem strzela z sd-ki albo czegos innego B)

Helixaw
30-10-2005, 15:19
Dzrewo się świeci bo jest magiczne :)

Misza
07-11-2005, 18:01
I po co się powatarzacie?
@TOPIC: To drzewo jest magiczne, Arcanist cię walnął <XD>

Dre-than
07-11-2005, 18:24
Ja pierdykam, drzewo go walnelo... HAHAHAHAHAH 8o Dobre... pewnie cie walnelo "Magiczną Gałęzią" czy coś 8o A nie probowales mu oddac?? Wypadly ci pewnie mpa albi jaksi inny rar !!! :p Nie no nie moge... drzewo go walnelo hahahahah :D To ci dopiero dziwne drzewo. Gosciu widac jaksi noobek jestes, pisze ci kto ci zadal te obrazanie chyba nie?? :]
pfffbuhahah

Teravista
07-11-2005, 18:40
Ja pierdykam, drzewo go walnelo... HAHAHAHAHAH 8o Dobre... pewnie cie walnelo "Magiczną Gałęzią" czy coś 8o A nie probowales mu oddac?? Wypadly ci pewnie mpa albi jaksi inny rar !!! :p Nie no nie moge... drzewo go walnelo hahahahah :D To ci dopiero dziwne drzewo. Gosciu widac jaksi noobek jestes, pisze ci kto ci zadal te obrazanie chyba nie?? :]
pfffbuhahah
Wiesz wogole co to noob? on jak juz to newbie moze byc bo np gra w Tibie od niedawna a w niektorych grach są takie "magiczne rzeczy" które potrafią atakowac (moze w gierkach dla dzieci :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: <lol2>ale są:P) i moze nie wie o tym ze takie cos tam pisze bo np nosi oklulary i za dobrze nie widzi:P aha i nie ze szukam wytlumaczenia dla niego ale bez powodu ludzi od noobow nie wyzywaj bo jest jeszcze takie cos jak newbie....

Wilux
07-11-2005, 19:14
Idz tam jeszcze raz w to samo miejsce jak cie rypnie 2 raz to bedzie pialo You lose (np) 40 hit potions by "XXX" i tyle -.- jesli napisalem z blendem to sory ale jastem padniety

Lass
07-11-2005, 20:12
pfffbuhahah

Powtórzę po Teravista - nie noobek, tylko newbie... poza tym - nie pisze, to trzeba ustawic w opcjach (chyba tą opcje trzeba xD, w każdym razie u kumpla jej nie było nastawionej od razu...)

Gromnjir
07-11-2005, 23:07
A zaklad, ze drzewo moze 'walnac'? (przynajmniej w pewnym sensie)
->copper key 3899...