zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dwarf geomencer

Maniack
12-05-2004, 22:21
czy geo widzi niewidzialnych (podobno dobrze zna magie ale nic nie pisze o tym)
i czy geo zostawia bohy bo jest w ststsach znak zapytania dodany.

bo jesli nie widzi niewidzialnych i zostawia bohy
to lece szukac swojej pary :lucznik:

Gremlin
13-05-2004, 04:37
1. Jedyne trzy miejsca (ktore znam) gdzie wystepuje dwarf geomancer to jest on razem z obstawa ktora widzi niewidzialnych (np. dwarf guardy).

2. Z tego co pamietam z twoich postow to jestes paladynem z dosyc slabymi skillami - nie sadze zebys dal rade zadawac obrazenia szybciej niz geomancer sie leczy (ryckiem przy 79 skillu z GS i z pomoca HMM nadal dosyc slabo mi to szlo). A jesli masz zamier uzywac SD to juz lepiej zbieraj kase i sie szybciej dorobisz BoH niz na geomancerach (jedyny spawn w ktorym mial bys minimalna szanse przezyc wacha sie pomiedzy 20 a 40 minut).

Mathayus
13-05-2004, 08:00
Lepiej zbierajm kase na bohy bo szybko z geo nie wypadaja a geo najprawdopodobniej widzi niewidzialnych, dobre i ciekawe sa hunty z d hell tam jest duzo geomancerow i guardow a takze solkow ale ja tam chodze z blockiem 88lvl i jeszcze z kims ( a i zeby tam wejsc 35 lvl trzeba miec )

Maniack
13-05-2004, 14:06
geomencera zabijam z qmplem bez problemu
znam miejsce gdzie jest opstawą:
4 ds- niewidka
potem 3 ds i stalker... ds niewidka a stalker 2 shoty z gfb..... (i szansa na o-lance czy kolejną niewidke)
no i geomencer w obstawie witch.....

ale szczegolow nie podaje bo to w miejscu pewnego questa.

aha..... potrenowałęm juz nie tak źle
lvl 17 skile 56/38
best hit 87 w cyca

Kennypl
13-05-2004, 19:39
ja znam jeszcze jedno miejsce respa geo. To jest pod mount sternum (gora z cykopami kolo thais). Ma niewielka obstawe bo tylko 2 guardy ale jak dojsc to nie powiem bo to by byl quest spoiling wiec psssst.

Ashlon
16-05-2004, 10:43
Lol quest spoilling....(Cut) Nagroda to (Cut) i cos tam jeszcze.
(Cut) ->bardzo wolny resp, nagroda (Cut) bodajze.

------
Edit by Gremlni
Upomnienie za quest spoiling.

knight66
16-05-2004, 16:12
geo rzeczywiscie nie widzi niewidzialnych i zostawia bochy ale niestety wystepuje najczesciej w towarzystwie dwarfof gwardow a one widza niewidzialnych:(

karat
16-05-2004, 16:36
Geo to bardzo trudny przeciwnik dobrze się leczy.
Chodzenie na niego jest według mnie bez sensu.
Bohy z niego praktycznie niewypadają.

P.S.Gremlin ty wszystko wiesz masz fotograficzną pamięć?

Pit
16-05-2004, 16:41
Geo jest w gorach cyklopów,w jednej z kopalń ale tam duzy resp razem z guradami.bloker przynajmniej lvl 60 lub 2 razy lvl 50

Rafik
16-05-2004, 19:36
Mam bardzo wazne pytanie!!

Jak sie wkleja ssy?? i jak sie daje zdjencie np potworow jako swoje??

koreten/dovixo z antiki:D
16-05-2004, 20:33
Hello Hunty na Geomancerach są trudne troche bo te czorty tak szybko sie leczą ze nie moge normalnie bijesz geo cieszysz sie ze ma czerwone hp 3 sekundy laga patrzysz a ma zielone:P i wszystko od nowa a co do bohuw to wypadaja chyba rzadziej niz mpa z demona

Gremlin
17-05-2004, 00:38
re: karat
Ty chyba pomineles topic w ktorym ktos udowadnia ze tak naprawde to jest 1 moderator a wszyscy pozostali to super rozbudowane macra ktore kasuja posty i expia na raz.

re: Rafik
Jesli chodzi o Avatara (obrazek pod podpisem) to zobacz w swoim profilu (przycisk na samej gorze strony), jesli chodzi o zdjecia w poscie to w dziale zdjecia w przyklejonym temacie jest to ladnie opisane.

Rafik
17-05-2004, 07:45
odpowiecie na moje putanie czy nie??

------
Edit by Gremlin
Alez oczywiscie.
Upomnienie +1 za postowanie i nie czytanie postow powyzej.

Blintex
18-05-2004, 10:19
Widze, że dużo osób twierdzi, że Geo zostawia BoHy.
Ale czy któremuś z was już wypadły ?? Czy tylko tak gadacie bo gdzieś przeczytaliście ??

[-JELO-]
20-05-2004, 15:51
na 100% wypadaja ale bardzo bardzo wrecz niebywale rzadko :)

Janoo
21-05-2004, 13:00
wypadają.... ale tak jak e-plate z demona czy też znaleźć k-set w worku pod drzewem.... ;) niebywale rzadko, lepiej zbierać kase na bohy albo szybko robic (chyba 50 lvl???) i iść na BK - tam jakieś ograniczenie jest coś mi do głowy świta ale nie pamietam jaki lvl dokładnie

@Maniakalny jak bedziesz mial 70/xx to bedziesz mial nienajgorzej ;) a po 2 to niewmówisz mi że na 18 lvl masz 15 mlvl i invisible .... ja mam 37 lvl inadal 13 mlvl :/

Pozdrawiam