zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dobre miejsca na miodowy miesiac.

Hunter :-)
28-10-2005, 17:39
Wg. mnie najlepsze takie miejsca sa dostepne tylko dla pacc i sa na Tiquandzie i Erdon. Czy znacie miejsca na taka podoz dla facc? Bo ja niedlugo biore slub i nie wiem gdzie jechac bo ja mam pacca ale mojemu narzeczonemu konczy sie jutro, a kupi sobie za 3 tygodnie. To jak doradzcie mi coz tylko jak najszybciej plx! :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup: :kon:

garacje
28-10-2005, 17:47
Hmm....może coś koło Ab ? Tam jest chyba najbardziej malowniczo :]

29-10-2005, 10:19
w sumie racja tylko ja jestem z carlin:-(i to nie byloby zbyt daleko, a ja chcialabym cos w stylu jakas wysepka czy cos, a moze jakies ciekawe miejsce kolo veno? :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup: :kon:

Byrekpl
29-10-2005, 14:04
hellgate jest spoko

:D

na serio => AB jest bardzo ładne

Vanhelsen
29-10-2005, 14:15
najcudowniejsze były by wodospady Tiquandy :P
ale jak dla FACC to może:

a ) Kosmos - Tajemnicza wyprawa w otchłań wszechświata. Teraz ludzie płacą za to MILIONY a ty możesz miec za FREE!!!

b ) Druid Isle - Luksusowy wyp[oczynek na malowniczej wysepce pełnej rórz i jabłoni. Zawsze zielona trafa muskana jest napełnionym, moskim miastrem! Dla wytrwałych, na zakończenie pobytu, piękne, drogocenne klejnoty GRATIS!

c ) Isle of King - Wyspa Królów. Przepiekny osrodek pod szefostwem okolicznej parafi. W centrum wyspy znajduje się piekny kościułek. Ciekawe katakumby. Na około rozną pola złotego zboża oraz przepiękne winorośle. Wino jest trunkiem koscielnym, a więc tam znajdziecie najlepsze wino w całej Tibii! Nawet sam Król każe je sprowadzac do Thais!

Do wyboru, do koloru, dochodzi jeszcze wiele innych, typu Tibianic, ale to już troche dalej :P

Marek Tibioman
29-10-2005, 18:28
Moja propozycja: Darkonia xD spedz milo czas wraz z wieloma nieumarlymi :D A tak na powaznie to Ab albo Greenshore jesli lubisz countryside :p

garacje
29-10-2005, 22:54
Hmm.....a co do Ab to ostatnio widziałem takie miejsce całe w kwiatach itp. jak wejde i zobacze to ci dokładniej opisze ..;] :) :) :] :] ;) ;)

Helixaw
30-10-2005, 15:20
Isle of kings rox, możesz tam wziąść ślub :) Tylko załatw najpierw jakąś ekipę, która pomoże wykoać questa weselnikom :)

ciemne dropsy
01-11-2005, 12:32
rórz -.-

Spedzcie sobie milo miodowy miesiac na foldzie. Duzo zarcia, a przy okazji mozesz pokazac ze rozgrzejesz dziewczyne nawet na wyspie lodowej ;-)

xtomixx
01-11-2005, 12:40
Demonia - ciepło , lawa i .. WALORCKI xD
a na serio to może kolo ab ??

01-11-2005, 14:26
1. ciemna dropsy ja jestem dziewczyna :p
2. mowilam juz, ze ab odpada
3. kto napisal roz przez ''rz''?
:) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

Pan Sim
01-11-2005, 15:54
A) Ośrodek wczasowy "Beholders" w HellGate zaprasza spragnionych romantycznych chwil ludzi. Całodobowa rozrywka zapewniona przez obsługe może zaskoczyć cię w kazdej chwili więc wez Uhy ;) . Dla bardziej wytrwałych urządzamy rajd między złymi elder beholderami.. Wszystko dla klientów. Ośrodek wczasowy "Beholders" nie odpowiada za świadome/bądz nieświadome krzywdy fizyczne wyrządzone klientom, więc nie będziemy płacić odszkodowania gdy nasi klienci zostaną trwało okaleczeni bądz niepełnosprawni...

A tak na serio .. idzcie sobie na Poh albo do Orc Fortres ;] No albo na senje .. Mało ludzi , ładna wiocha .. wogle fajnie :}