PDA

Pokaż pełną wersje : Czy polacy powstano (GALANA)

DAWA
28-10-2005, 17:48
Po ostatnich wydarzeniach na galanie polacy bardzo ucierpieli np.WOJNA każdy wie o czym mówie HAKI i inne nieszcześcia siła nasza topnieje. I sam nie wiem czy się jeszcze podniesiemy a przede wszystkim czy wzrośniemy w siłe i czy jesteśmy w stanie przejąć kontrole na galanie.Jak myślicie czy polacy będo żądzić.
HAIL POLAND
HAIL POLISH PLAYERS
:flaga_pl:

szkodi
28-10-2005, 20:21
nie ma szans. gralem na tym servie przez 5 miesiecy robiac sobie postac 25 na servie. i kazdy dobry gracz wie ze bez dobrego sorka nie ma szans. imho widze tutaj po raz kolejny rasizm w stosunku do szwedow. jak dla mnie jest do dziecinne :E

Flash_Radzio
28-10-2005, 22:54
podejdz do tego z dystansem - polacy przy władzy?? hmm... może i fajnie brzmi... ale... HAKI,WOJNY lolq a jak myslisz kto hakuje w większosci?? polacy!! opowiem co co sie wydarzylo mojemu bratu:

Poznal sobie kumpla... no i mial z nim domek. tam kolo kolesia(Tulipan Wariat bo o nim mowa) pałetal sie 8 lvl... ktory straszyl 120 sorcem(pragne zauwazyc ze najwiekszy sorc na lucerze to Arcwizard (brazylia lub anglia) no i sie bawil... "pokaz eq, no pokaz"... Tulipan nic se nie robil... dopoki 8 lvl ukradl bratu medusa shield(wiem cienki, ale moj brat to placzek, i poryczal sie ze nie ma tarczy-.-)tulipan cos probowal ale ten sie wypial i lognal sie. aha grozil hakiem:) nie o to chodzi w tej historii co w topicu ale wraca do tego samego: polacy to zlodzieje, hakerzy, PA, i PK (wszelkie przeprosiny do polaków ktorzy nie są nimi - wyrazy uznania że pokazują uczciwośc przynajmniej NIEKTORYCH polakow) (czyli to niezlodzieje, hakerzy, PA, i PK)

thewojtek
29-10-2005, 23:17
Po co przejmowac kontrole na galanie co ci szwedzi przeszkadzaja? co za roznica z kim grasz szewd/brazylijsczyk/hiszpan/niemiec/polak jesli tylko nie robi nic zlego to co masz do niego? dobrze jest jak jest peace plx xD