Pokaż pełną wersje : nowa gra
pomuzcie mi slyszalem o nowej grze przez neta i niewiem gdzie ja sciagnac i oco w niej chodzi niepiscie o mu
Hmmmm... Ostatnio wychodzi wiele gier przez internet.. Jakbys mogl podac bardziej szczegolowe dane dotyczace tej gry to wtedy moze Ci ktos pomoze
Twoja wypowiedź jest trochę...
Niezrozumiała
Wywnioskowałem natomiast, że chodzi ci o jakąś grę podobną do tibii lub inną internetową...
:baby:
Nie słyszałem o żadnej
Wiesz, nie mam ochoty wypisywać wszystkich gier jakie powstały w przeciągu miesiąca ? k ? ?(
http://ebaumsworld.com/forumfun/negative11.jpg
Bigvirus
13-05-2004, 13:42
Czy chodzi ci o gre Mu?????????
Oryginalnie dodany przez Bigvirus
Czy chodzi ci o gre Mu?????????
Blind, or what ?
niepiscie o mu
podajze nazywa sie hb albo hp
w kazdym razie zaczyna sie na h
Oryginalnie dodany przez Kokoś
podajze nazywa sie hb albo hp
w kazdym razie zaczyna sie na h
hellbreath :P?
Hellbreath jest grą podobną do MU.
JEst to z ttego co wiem polska gra.
Niestetyy jedyne co w niej jest interesujące to tzw. krucjaty czyli cotygodniowe ataki na miasto wroga.
Jesli MU ci się nie spodobało to HB na pewno też nie.
Poza tym- ejst teraz pełno nowych gier jakie ostatnio wyszły, ale mogę cię zapewnić zę tibia ma największą grywalność
The_FaLLen
14-05-2004, 22:01
Sprawdz www.fileplanet.com znajdziesz tam sporo gier online ale po co ci one jak jest tibia :D
wow, hb podobne do mu...?? podziwiam Cie eerion, za takie porownanie ofkorz :)
hb to nie polska gra, polski jest jedynie serwer na ktorym gramy :)
gra jest dosc rozbudowana, mozna zdobyc duzo lvli, ogolnie gra sie spoko, ale czasami robi sie nudnoooo
lubie hb, proste i w miare oryginalne - pomysl z krucjata, wybor miasta, duzo umiejetnosci, ogolnie spoko :D
pozdrawiam
Klikowski
14-05-2004, 22:28
HB - Helbreath jest swietne, ale to nie polska gra tylko jest 1 darmowy polski serwer na ktorym graja tylko polacy, w tym ja grałem ale juz niegram w zadną gre internetową bo admin coś po(cenzura) i nici z HB, Tibi, Mu :( a dla ciekawych HB mozna zassać z strony http://helbreath.mmogspot.pl/
Z tej stron hb niechce mi sie sciagac co zrobic
z oficjalnej polskiej strony hb ne sciagniesz, sprobuj z oficjalnej ale angielskiej, a jak sie nie da to jedz na fuksa - google.pl, wpisujesz hellbreath i szukaj...
pozdrawiam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.