Pokaż pełną wersje : Sorc
Pytania glownie do doswiadczonych sorcow :)
1: Czy warto jest potrenowac na rooku shield i np club fighting bo podobno potem ciezko to wytrenowac u sorca.
2: Czy po wczuciu sie w gre postacia ciezko jest trafic hmm;em sd;kiem w ruszajacy sie cel (zakladamy ze sorc rowniez jest w ruchu)
3: Jakies sa najwieksze minusy podczas gry sorcem.
ps:z gory thx za odp.
1. Sam nie wiem czy warto. Ja rook przechodze jak najszybciej potrafię.
2. Tak, nawet ciężko trafić. Trzeba mieć dużą wprawę.
3. Sorc ma mało hp, słabo klepie bronią, potrzebuje dużo hajsu na czary, traci się dużo czasu na robie nie runów i sorc jest silny dopiero od 25+lv.
1.Warto nawet trzeba bo na mainie gram magiem i mi wogule nic nie rosnie (oprucz levela,m levela,fiching levela) a trenuje kiedy tylko moge.
gralem kiedys sorc i zaluje ze w rook nie trenowalem bo jak poszedlem do mail cierzko bylo mi trenowac
Gonzo of Thais ===> 6 lvl <===> Rubera <===
1. nie warto. to ze na rooku wytrenujesz te 5 a nawet 10 skilli [powodzenia] i tak ci nic nie da
silniejsze potwory i gracze i tak cie beda z latwoscia kosic a ty tylko zmarnujesz czas
juz lepiej ten czas poswiecic na robienie runek
ja jako sorc mam skille 20/24 i wcale nie nazekam ze sa male [zwlaszcza jak widze jakie zniszczenia sieje moj sd]
2.wcale nie jest tak ciezko, ale pod warunkiem ze nie masz lagow
3.minusy:
-dlugotrwale robienie runek
-slabe skille
-wiecznie za malo kasy
-na poczatku jest strasznie nudno
-malo HP
-malo moze uniesc
plusy:
-juz nawet na 10 lvlu mozesz isc zabijac ds'y [sam tak robilem]
-runki
-duzo MP
-twoje czary sieja zniszczenie
1. Trenowanie skili u druidow i sorcow jest moim zdaniem bez sensu. Po co trenowac 20 godzin, zeby uzyskac te 20 w swordzie?? Olej skile i czaruj jak najwiecej (rob runy). Tak samo nie widze sensu bezczynnego stania pod depo i robienia run. W tym czasie mozna pojsc na roty. Zawsze troche expa i kasy wpadnie, a z rotow czesto wypada jedzenie. Bierzesz bp pustych run i nie wychodzisz z rotowiska, az masz bp gotowych run.
2. W potwory calkiem latwo jest trafic. Wystarczy celowac w okienku battle. Nie mozna tak atakowac innych graczy.
3. Minusy:
- bez odpowiedniego zestawu run jestes praktycznie bezbronny
- expowanie bez uzycia run to tylko roty, zwykle dwarfy i zwykle minosy
- malo capu
- mana odnawia sie tak wooolno
Plusy:
- z odpowiednim zestawem run jest praktycznie nie do pokonania :D
- duzo kasy, tak tak, produkcja run to dochodowy interes
- Summony
eeee yogi napisal ze minus to ciagly brak kasy, parti napisal na odwrot.Jakies komentarze do tego.Wydaje mi sie jednak ze Yogi ma racje bo musi kupowac UHy i blanki.
yogi przekonałeś mnie ide na czarodzieja
ale najpierw na roku dużo kasy sobie nazbieram
koło 10 p
Najwazniejsze, zeby znalezc sobie spokojne miejsce do expowania bez uzycia run. Czyli do 15 lvl trole, powyzej roty/dwarfy. Kolo 30lvl z dwoma summonami mozna isc na cos wiekszego. W tym czasie robisz runy i na nich zarabiasz.
Nie wiem, moze druidowi jest nieco latwiej zarobic, bo juz na 11lvl mozna uhy produkowac i naprawde niezla kase trzepac (na 15lvl kupilem sobie FS'a).
Polowania na gruba zwierzyne typu GSy jest zadko kiedy oplacalne. Zuzywa sie duzo run, a trzeba miec sporo farta, zeby wypadlo cos wartosciowego. Dla przykladu wczoraj mialem chwilke czasu i poszedlem na POH na GSy. Zabilem okolo 15, zuzylem 3 bp hmm, 8 run EB, a loot to jakies 1k zlota.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.