Pokaż pełną wersje : Spadlem z krzesla...
Zeezowaty czzlek
29-10-2005, 10:19
http://rapidshare.de/files/6907268/drag.rec.html
Mateomens
29-10-2005, 10:25
hahahahahahahaha omg o kur ale smienia :D:D myslalemz e sie zleje :D:D omg to ty byl;es?? chy ktos inny omg bez uhow lol :D ale fart buahauhauahauhauahauahua
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Zeezowaty czzlek
29-10-2005, 10:45
Tak to była moja postać:P uratowal mnie fart i to ze mialem protrction amulet.
Ronin Devastation
29-10-2005, 12:48
:D Ale ty chlopie fuksa miales. 1 HP
Twoj kumpel nie lepszy :) mogliscie dobic tego draga
O kurde..
Niezly fuks. Ale nie pomyślałeś, bo ustawiłeś się mu pod paszczą. Heh, a bloker debeściak - bez UH'ów :D
Mało kto ma takiego farta. Co czułeś jak miałeś 1 hp?
Zeezowaty czzlek
29-10-2005, 14:35
up
Bylem prawie pewien ze mam deda wystarczy ze walnie FB albo GFB i ded.
noobow widzialem nie raz ale z paccem ?
huhehehe
"20:38 Sir Slime: hoc"
Zeezowaty czzlek
29-10-2005, 19:51
A może wy macie takie filmiki prawie ded albo ded przez trolla albo co??? :)
jezeli jestes autorem tego filmu to gratuluje;) wiekszym geniuszem i lepszego blokera nie mozna juz chyba miec. shooter uha;] bloker stoi ze smokiem tuz przy pallku kazdy hit co wchodzi w blokera z gfb/f-wave wchodzi tez w palka-shit nie warto ogladac;]
Zeezowaty czzlek
29-10-2005, 20:00
Moim zdaniem warto :P Bloker byl z 3-4 UHami a ja go UHalem dlatego ze lepiej lecze od niego
a on mial UHy jak by co. zobacz na posty UP Ludzie mowia ze jest niezly.
Apropo bede tu dodawal tez tego typu filmy bo czesto mam tekie sytuacje.
tak tak...bloker byl za***isty i wszyscy winszują ze ledwo uszles z zyciem xD
i bawiąc sie" uhaj mnie bo ty lepiej uhasz" latwo zginąc;] sam mialem taką historie tylko ze na ds'ach;p a w podpise masz bląd bo wg.mnie najlepszym potworem nie jest gs...są o wiele lepsze i mocniejsze :x (best "monser"-najlepszy potwor jak sie domyslam:F)
@down
wiesz co to ironia?:)
Farta mial trzeba przyznac
Up; mu chodzi pewno o zabitego przez siebie albo w grupie a nie ze najsilniejszy w tibi -.-'
dobre... naprawde mnie rozbawilo ;)
Nescia Knight
29-10-2005, 23:03
To był najsmieszniejszy filmik jaki widzalem xD
ragafewee
30-10-2005, 08:24
:D :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o 8o hahahaha rzadzicie najpiew 1 a pozniej drugi
Zeezowaty czzlek
30-10-2005, 09:20
A ktos z was ma moze tez taki film?
omg Wszyscy sie podniecaja jakims noobowatym filmem
co to takiego szkoda ze nie padl
w koncu glupi ma zawsze szczęscie pozniej sie dziwic ze mowia na polakow ze sa noobami =) na twoim lvlu bym lepiej te dragi solo zabił
nie rozumiem jak moze knight z red hp bez uha biec za dragiem to bylo ekstytujące jaka pozerka a looot w sumie to nie wiem czy loot z draga jest taki oplacalny zeby tak sie poswiecac =) a wiec enjoy noobish movie =)
Ten koles to wyjatkowy.... wyjatkowy idiota
jesli masz na mysli ze ja jestem idiota to z ciebie dumb pierwsza klasa a jesli jego to sorry
dla ryby z pewnoscią chodzilo o autora tematu;]
Ja miałem lepszy przypadek. Nagrany na filmie, i nawet opublikowany na tibia.pl dawno temu. Wchodze do dziury z mumiami, wychodze.. z 20hp, wchodze-wychodze: z 40gp, wchodze-wychodze: 1hp+trucizna+parazliż (przeżyłem, ale trucizna zadziałała ułamek sekundy po tym)
Venderer
30-10-2005, 12:36
Bloker to jakiś N00bek był.... stać z dragiem zaraz koło shootera.... I to bez UHów.... Gdyby nie te 2 wasze fuksy to film wogóle niebyłby wart ściągania :P, ale to i tak tylko ukazuje starą prawde, że głupi ma zawsze szczęscie. (joke)
Wielki MarIuSzzo
30-10-2005, 13:04
jezeli jestes autorem tego filmu to gratuluje;) wiekszym geniuszem i lepszego blokera nie mozna juz chyba miec. shooter uha;] bloker stoi ze smokiem tuz przy pallku kazdy hit co wchodzi w blokera z gfb/f-wave wchodzi tez w palka-shit nie warto ogladac;]
Nie znasz sie! To sie DOSWIADCZONY bloker nazywa xDD.
A co do filmu to wielki LOL
dooobre...:D kiedys mialem cos takiego (dawno dawno temu... poczatki grania w tibie) ze 11 (moze 12) drutem poszedlem sobie ubic scorpiony pod veno:P nie mialem kupionego antidote:PP i tak zabiera mi o 7...6... i tak hp zostyalo mi 3... 2... 1... i skonczyla sie trucizna!!:D zostalo mi 1hp i pognalem do dp ale na moje szczescie jeden koles mnie uhnal:)))
ja go UHalem dlatego ze lepiej lecze od niego
.
nie prawda wasza siła magi jest taka sama moze 10 hp wiecej max go uhasz noob =)
Szanowny Klop
30-10-2005, 14:09
hehehehehehehehe 8o
tomek_12345
31-10-2005, 00:32
haha niezle ostra czapa :P moje gg to -->8562379 nie wiem jak dodac film tutaj pomoze mi ktos plx ;(
To było.... omg :P ! Fart 2x :P bez UH itp. o ja....... Po prostu wykozaczona akcja :P Zachowam film dla pokoleń :D
Jaki beznadziejny noooobowaty film, ja w ogóle nie wiem jak możne być takim noobem jak wy i mieć pacca, LoL waste kasy, film beznadziejny a wszyscy sie podniecają tym jakby to było nie wiem co, bo jakis idiota nie umie grać w tibię, miał fuxa i od razu wszyscy klaszczą, czemu?
<głupi ma zawsze szczęście>
Matekneo
31-10-2005, 08:41
Jak dla mnie : Ani to smieszne, ani madre. W kazdym razie gz 1hp mnie to spodkalo ostatnio kiedy zucily sie 2 dragi naraz i 2 combosy zebralem ;]
09:57 Dzordz Hellscream: ma mejszcze jednego uh
09:57 Dzordz Hellscream: na full atc
09:57 Dzordz Hellscream: go bije
09:56 Dzordz Hellscream: uhnij
ZENADA? jak mozna chodzic bez uhow ;| ja z jednym uhem boje sie z depo wyjsc a wy se hasacie na dragi? niedlugo deada bedziecie mieli bankowego przy takim graniu ;p
i bloker do bani ;*
ty zreszta tez zamiast sie odsunac stanac jakos pozadnie to stojisz jak jełop
[edit]
LOL! wlasnie obejrzalem film do konca (wczesniej do tego i hp bo myslalem ze juz nic nie ma) to po*******anie przez pustynie z red hp to jest zenada ja na tym filmie padlem z krzesla nie jak miales 1hp tylko jak widizalem blokera bez uhow itp. n/c
ale jak sobie przypominam moje poczatki to to byl najlepszy okres mojego grania w tibie ;p taka podnietka byla zawsze a potemto juz mechanicznie byle byc wyzej w rank ;/
Bloker noob kto chodzi bez uhow na byle jakie monsterki ? Tak to film spoko . Tez mialem przygody pk mnie bije a ja z 1 hp szybko do depo w carlin pobieglem .
Jaki beznadziejny noooobowaty film, ja w ogóle nie wiem jak możne być takim noobem jak wy i mieć pacca, LoL waste kasy, film beznadziejny a wszyscy sie podniecają tym jakby to było nie wiem co, bo jakis idiota nie umie grać w tibię, miał fuxa i od razu wszyscy klaszczą, czemu?
<głupi ma zawsze szczęście>
ja sie podniecam ? dla mnie ten film i wiekszosc z tych ludzi to żenada =p
jak wszyscy mylnie mowią "bloker nie mial uhów" -bloker mial uhy ale jak wiele newbie sądzi lepiej zeby uhala osoba z wyzszym mlvl -ale na tym lvl roznica uhania jest 10-20hp;) a przez takie "nieporozumienie" latwo zginać;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.