zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Banki

Slajt
13-05-2004, 11:26
Ej a co sie robi w tych bankach np w thaisie ?

Adaras
13-05-2004, 11:58
A PO CO CHODZISZ DO BANKÓW W RL ?! 8o 8o

Ludzie..niektóre tematy są kompletnie bez poziomu...Myślcie ! To nie boli !

...Chyba.

Btw. Zwykle jest napisane, lub domyśl się --"

Slajt
13-05-2004, 12:18
Nie no spoko facet, chcem sie poprostu dowiedzieć jak sie z tymi gościami w banku rozmawia no wiesz np :
hi
buy torch...
blablabla

Mathayus
13-05-2004, 15:28
Oryginalnie dodany przez Adaras
A PO CO CHODZISZ DO BANKÓW W RL ?! 8o 8o

Ludzie..niektóre tematy są kompletnie bez poziomu...Myślcie ! To nie boli !

...Chyba.

Btw. Zwykle jest napisane, lub domyśl się --"

mowiac np. w thaisie co mialo zanczyc thais chcial powiedziec ze w tiib i ty tez powinienes troszke pomyslec bo forum ma adres www.tibia.pl ( ale temat powinien byc przeniesiony nie wiem do przedmiotow moze albo faq )

a ty jezeli nie rozumailes nie powinienes sie wypowiada cbo to bez sensu

a co do odpowiedzi na pytanie , to w takich bankach zamienia sie zloto ( gp ) na platynki (platinum coin ) i na odwrot platynki na zloto

i pisze sie tak

hi
change gold ( mnoze byc change platinum coin )
5 ( podajesz liczbe ile platynek chcesz otrzymac 1pl - 100 gp, albo ile platynek na zloto zamienic chcesz )
yes
bye ( to nie konieczne ale wypada :PP )

Slajt
13-05-2004, 15:53
Adaras n00bie
I co ?
W Rl idziesz do banku i wymieniasz zloto na platynki ? lol
Jak nie wiesz to sie nie odzywaj
Jak sie zloto zamienia to ja wiem (troche sie tego zlota zamienilo w Ab :P

Adaras
13-05-2004, 16:03
@Slajt
Wiesz, kto to n00b ? Bo to słowo w ogóle tutaj nie pasuje. Łaskawie przymknij się.
Człowieku, czytaj czasem ze zrozumieniem. To odnośnie banków w RL znaczyło, że w banku się robi podobne rzeczy, czyt. finansowe ==" Zresztą przeważnie wystarczy zagadać NPC, lub pisze na tablicach "jak byk" (...).

@Math~
To, że to dotyczyło Tibii to, może nie uwierzysz, ale wiem ! 8o Tak jak napisałem wyżej.

Btw. Wytłumaczyem post pod drugim Slajta co się w banku mówi, ale ja tak "lubię" błędy na forum, że tego nie napisało.

Slajt
13-05-2004, 16:20
To strasznie się trzeba domyślać o co ci chodzi...

Mathayus
13-05-2004, 18:17
[

Btw. Wytłumaczyem post pod drugim Slajta co się w banku mówi, ale ja tak "lubię" błędy na forum, że tego nie napisało.
[/QUOTE]

jezeli trobisz to tylko dlatego zeby sobie posty ponabijac to nie jestes godzien mojej uwagi i zachowujesz sie niegodnie

ale mu powiedzialem jak zasredniowiecza

Adaras
13-05-2004, 18:25
Oryginalnie dodany przez Slajt
To strasznie się trzeba domyślać o co ci chodzi...

Co nie ? ;)

@up
ROTFL ! 8o Już się księżniczka nacieszyła ? To teraz służka przebierze i można iść spać (...)
^
[Dla niekumatych - to jest sarkazm]

Nie jestem tu, żeby posty nabijać, bo to jest na poziomie 7-latka który chce być lepszy od rówieśników z piaskownicy. Ja tu ludziom chce pomóc, ale niektóre tematy mnie dobijają. Zresztą nie tylko mnie. Math daj sobie spokój z takimi tekstami, naucz się skromności (Tak...magiczna zdolność, której nie ma wielu ludzi).

Moim zdaniem dyskusja jest skończona. Nvm. Temat do zamknięcia.