Pokaż pełną wersje : scaraby po update mocniejsze?
kiedys chodzilem na scaraby na 45 lvl skille 71/71 knightem w plate secie(red skull :P ) i z dragon lance i bilem jes wysmienicie tak zrobilem lvl z 45-50 w kilka dni a teraz po update jak poszedlem moim nowym ryckiem lvl 46 skille 72/71 warrior helmet,k armor a wiec stuff lepszy niz poprzednio do tego warhammer to po pol godziny nie mialem juz bp uh :( one sa silniejsze???
Nie, nie sa. Po prostu miales pecha i obrywales mocno z posionka. Pozatym wh ma mniejszy def od d-lancy, a to wbrew pozorom bardzo obniza obrazenia (robilem testy knight z wh skill 60, z d-lanca skill 60 i z gs skill 60 na 20 lvlu). Z wh poszedl bp uh w 50 minut, z d-lanca w godzine kilka minut a z gsem jakies poltora godziny. Tak to juz jest.
kostooch
29-10-2005, 13:33
kiedys chodzilem na scaraby na 45 lvl skille 71/71 knightem w plate secie(red skull :P ) i z dragon lance i bilem jes wysmienicie tak zrobilem lvl z 45-50 w kilka dni a teraz po update jak poszedlem moim nowym ryckiem lvl 46 skille 72/71 warrior helmet,k armor a wiec stuff lepszy niz poprzednio do tego warhammer to po pol godziny nie mialem juz bp uh :( one sa silniejsze???
Nie. Huntuje masowo Scaraby (fakt, ze RP, ale to i ciezej) i nie zauwazylem zadnej roznicy.
Nie, nie sa. Po prostu miales pecha i obrywales mocno z posionka. Pozatym wh ma mniejszy def od d-lancy, a to wbrew pozorom bardzo obniza obrazenia (robilem testy knight z wh skill 60, z d-lanca skill 60 i z gs skill 60 na 20 lvlu). Z wh poszedl bp uh w 50 minut, z d-lanca w godzine kilka minut a z gsem jakies poltora godziny. Tak to juz jest.
? :P Bzdura :)
Ja jeżeli już expię z Warhammerem, raz schodzi mi bp na 2h, a raz na 1h ;]
micnur@work
31-10-2005, 14:07
Nie zauważyłem żadnej różnicy.
? :P Bzdura :)
Ja jeżeli już expię z Warhammerem, raz schodzi mi bp na 2h, a raz na 1h ;]
:P
expisz z war hammerem bo zes jest ciec :S
a autor mial gorszy dzien, albo szkraby mialy dzien konia :F
:P
expisz z war hammerem bo zes jest ciec :S
a autor mial gorszy dzien, albo szkraby mialy dzien konia :F
A ty jesteś nuuuuuuuuuuuuub. :P
Ech, zrobiłem sobie 4 miesięczną przerwę w graniu i już mnie w skillach wziąłeś ;) Nadrobię, zobaczysz :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.