Pokaż pełną wersje : 2 anihilator na celesta-nieudany
Sobi Tyron
29-10-2005, 13:28
dzisiaj ok godz.11 zostala podjeta proba zrobienia anihilatora na celesta.To drugie podejscie na swiece celesta w zrobieniu tego qestu pierwszy zostal zrobiony lecz niecala ekipa (przy okazji wydarzyl sie maly skandalik ;) ).Druga ekipa byla w nastepujacym skladzie
Glixe-112 elite knight
Selthias-105 royal paladyn
Kattnon-123 royal paladyn
Kenuy-116 elite knight
No cóz chlopaki moze innym razem sie uda(wszyscy oprocz kenuya to szwedzi kenuy to polak)
Nic ciekawego :) Napisz coś o tym skandaliku plx :p
Prawde mówiąc, nie dziwię się, że anni się nie udał. Na udanego annihilatora, potrzebny jest jeden mag, zeby walnal pare razy UE. U mnie na servie koledzy poszli w 4 knightow, a przezylo 3. To wariactwo, knight i pall na 6 demonow, tylko z sd explo i exori
Prawde mówiąc, nie dziwię się, że anni się nie udał. Na udanego annihilatora, potrzebny jest jeden mag, zeby walnal pare razy UE. U mnie na servie koledzy poszli w 4 knightow, a przezylo 3. To wariactwo, knight i pall na 6 demonow, tylko z sd explo i exori
I przy okazji zabil pozostala czesc teamu??
Knight z burstami explo uhami Palki powerbolts (chyab teraz nie daja exhausted) i SDs
Mag moze wejsc z 4 jak spamuja UE Inaczej ciezko mu bedzie przezyc :P
@up
Ty kupiles postac na Allegro?? Bo gadasz jak ostatni noob
Ladny z Ciebie Idiota <za przeproszeniem> Thaldus <Kim> Jest Szwedem Popisz sie jaki masz lvl naprawde 12?
Pandorian technomancer
04-11-2005, 10:21
<bu a ha ha > noooob na PA-ndori dwa razy robila anihilatora ta sama ekipa Fenza, Dragua, Radlow, Nareli (3 knight + pally ) za pierwszym razem padli, za drugim padl tylko palyy.
btw. jesli myslisz ze kto kolwiek uwierzy ze ty to Kim to jestes strasznym noobem. lepiej sie podpisuj swoim wlasnym 8 lvl charem.
I przy okazji Cipsoft zrobił Celestę non-pvp?
I przy okazji Cipsoft zrobił Celestę non-pvp?
Po co odswiezasz temat z przed kilku miesiecy?... closed -.-
MJowitek
13-06-2006, 12:42
Hehehe. Ja wykonałem go 3 razy i ani ani razu nie padłem. No cóż moze mam takie dobre skile i sie dobrze trzymałem. :) I w mojej ekipie byli sami knighci najlepszi sią.
KNIGHT THE BEST !!!!!!!!! :]
Sir Dzikusek
13-06-2006, 13:22
Hehehe. Ja wykonałem go 3 razy i ani ani razu nie padłem. No cóż moze mam takie dobre skile i sie dobrze trzymałem. :) I w mojej ekipie byli sami knighci najlepszi sią.
KNIGHT THE BEST !!!!!!!!! :]
3x i moze tym samym charem? Szkoda tylko, ze anni mozna tylko raz wykonac tym samym charem.
3x i moze tym samym charem? Szkoda tylko, ze anni mozna tylko raz wykonac tym samym charem.
Mozna wykonac 3 razy, ale tylko raz mozna wziac nagrode;]
Knight z burstami explo uhami Palki powerbolts (chyab teraz nie daja exhausted) i SDs
Mag moze wejsc z 4 jak spamuja UE Inaczej ciezko mu bedzie przezyc :P
@up
Ty kupiles postac na Allegro?? Bo gadasz jak ostatni noob
Knight na anni nie wali z explo ani palek z sds tylko na poczatku kiedy maja mana shield... przyczyna? exha~
@up
Wielki znawco Tibi Postac ktora wykonala Anni nie moze juz wejsc do Anni room(chodzi mi o dzrwi jescze przed 6 demonami) wiec nie pisz glupstw bo tylko sie osmieszasz swoja wiedza.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.