zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Mortech Nocturna , Alphon , Healek , Slash'Qu <<SHACKOWANI!!??

Dodziak
29-10-2005, 15:02
Jak sie dowiedzial z nieoficjalnego Ľródła 4 Hlvl Seleny zostalo shackowanych Mortech Nocturna , Alphon , Healek , Slash'Qu jest to w sumie dobra wiadomosc dla fraczy z Polski gdyz od dluzszego czasu na serwerze panowala napieta atmosfera.Dzieki temu ze ich prawdopodobnie shackowano wruci kilku ludzi na selena i sa szanse by nareszcie wojna na selenie zakonczyla sie pozytywnie dla POLAKÓW!! Jesli wiecie cos na ten temat wiecej niz ja prosze umieszczac tutaj informacje.
A wiec doszła kolejna informacja iz Slash'qu wyzej wymieniony zostal z banowany na 1 miesiac mial on cos wspolnego z hackami albo dostal bana za to ze go shackowali.

Paxxx
29-10-2005, 23:57
Jak sie dowiedzial z nieoficjalnego Ľródła 4 Hlvl Seleny zostalo shackowanych Mortech Nocturna , Alphon , Healek , Slash'Qu jest to w sumie dobra wiadomosc dla fraczy z Polski gdyz od dluzszego czasu na serwerze panowala napieta atmosfera.Dzieki temu ze ich prawdopodobnie shackowano wruci kilku ludzi na selena i sa szanse by nareszcie wojna na selenie zakonczyla sie pozytywnie dla POLAKÓW!! Jesli wiecie cos na ten temat wiecej niz ja prosze umieszczac tutaj informacje.
A wiec doszła kolejna informacja iz Slash'qu wyzej wymieniony zostal z banowany na 1 miesiac mial on cos wspolnego z hackami albo dostal bana za to ze go shackowali.
niezly jestes noob -.- masz 25llv+ i h**ja wiesz chyba bo to nie jest wojna pl-swe =.=

Xoltor
30-10-2005, 08:50
To że Qu został zbanowany ¶wiadczy tylko o dobrych stosunkach GM'ów z cała ekip± swe.. Banished because of hacking.. (czyli że został shackowany -.-")
A tak btw to niezłe gnoje z naszych kolegów z servera, używali se jaki¶ programik <może jakie¶ nowe macro> a teraz tego żałuj± :D
ZWAAAAAŁAAAAAAAAA :D

Emce~
30-10-2005, 08:55
Up /\

Banished because of hacking wytlumaczylbym nie, ze dostal bana za top ze zostal hackniety, tylko za to ze on hackowal...

Paxxx
30-10-2005, 10:47
Up /\

Banished because of hacking wytlumaczylbym nie, ze dostal bana za top ze zostal hackniety, tylko za to ze on hackowal...
tez tak sadze

Wielki MarIuSzzo
30-10-2005, 12:50
na tibianews.net jest nawet news o tym xD
ja tam nie wspolczuje im, mialem swoje powody do tego by ich nie lubic i wcale nie jest mi ich zal... oprocz Skiprosko'Shadow ;( majne best friend...

*Ryspeht*
30-10-2005, 18:57
I bardzo dobrze że hackneli te czwórkę. Bardzo dobrze że Slash'Qu dostał bana. Nigdy nie czułem do nich sympatii. Może chociaż przez jaki¶ czas na Selenie nie bedzie aż takiego PA jak zawsze...
Selenie i tak już nic nie pomoże bo to już jest niestety stracony serwer tylko dla wybranych. Ale mimo to wszystkim którzy nadal tam graj± życzę powodzenia...

Marczio
30-10-2005, 20:04
no chlopaki sie nie postarali, ale widac u nich zgranie :D tak niedawno sie wszyscy razem na rl spotkali a teraz 1 z nich robi im taki numer, moglbym wrocic na selene teoretycznie bo mam dalej tam pacca 48 sorka i 200k ale nie chce juz tam wracac ze wzgledow na polakow ktorych nie znosze :) na pewno szkoda ze ich hakneli bo mimo ze nie lubie ich to nikomu nie zycze hacka, jak maja miec kicka to po ludzku a nie takim "low" sposobem

btw. dodziak ty chyba **** wiesz o tym co tam sie dzieje skoro piszesz o wojnie polsko/reszta , nie walczyles to nie pisz

Nakaye
30-10-2005, 22:13
Albo ten ban za to ze okradl im domki albo zeby hacker ktory nim grał nie narobil wiecej szkód :P

Marczio
31-10-2005, 09:48
Dobrze ze szybko go uspokoili banem bo mogloby sie zdarzyc wiecej

Mała Czarna
06-11-2005, 16:54
najlepsze jest to że hakerzy zwrócili itemki i w zamian maja protecta i s± w gildi..to sie nazywa ubić dobry interes B)

Flash_Radzio
07-11-2005, 18:42
Interes?! To Ich Sie Powinno Banowac(razem Z Tamtymi,jesli Uzywali Nielegalnych Rzeczy)

Bhaal24
07-11-2005, 21:13
MMm.Przepraszam , ale skad masz takie informacje że itemy zostaly zwrócone :}. I kto byl tym chakerem wg Ciebie? :)

Mała Czarna
08-11-2005, 17:22
z pewnego żródła którego niestety nie moge ujawnić, jesli mi nie wierzysz sprawdz na tibia.com gildie Cruoris 4 ostatnie chary

Blood Angel
13-11-2005, 14:32
lol.... zwrocić takie itemki... watpie...