zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak się oduzależnić od Tibi Black Ice?

Revlux
29-10-2005, 21:13
Witam. Jak dotąd używałęm Tibi Black Ice i prubuje się od niej oduzależnić ponieważ używałem jom dosyć sporo czasu:/ Chce grać bez niej ponieważ doszłem do wniosku że to zwykle lamerstwo i uproszczenie tylko dla tych co potrzebujom pomocy. Lecz problem trkwi w tym że nie umiem:/:/:/:/ się odzwyczaić od zerkania na pasek i sprawdzania ile mi brakuje exp do nastepnego lvl i jeszcze wileu żeczy jakie posiada Tibia Black Ice. Trudno mi też bedzie rostać się z łatwym łowieniem rybek tylko zaś bede musiał non stop klikać na wędke i wode co wiąże sie z bulem ręki przy łowieniu większej ilości rybek. Co najgorsze jest w tym wszystkim ŚWIATŁO z tym chyba najtrudniej będzie mi się rozstać. Będe miał również problemy z trenowaniem mojego mlvl ponieważ bede sie musiał rostać z afkowaniem:(:( Zwracam sie do was o pomoc abyście mi pomogli i podali jakieś wskazówki jak inaczej szybko łowić rybki trenować magic lvl nie mieć problemów ze światłem no i oduzależnić sie od tego wszystkigo

Z góry thx

Vanhelsen
29-10-2005, 21:23
primo: usun TBI z kompa....

1) wędka + robaki i jazda mi nad wode
2) jak łowisz to i treń mlev... w czym problem?
3) 2gp za torcha, 20mp za utevo lux i voula!

ludzie to mają problemy -.-'

Revlux
29-10-2005, 21:28
No tylko że w tym wszystkich chodzi właśnie o to że niechce mi się godzinami klikać naprzemian w kólko wędka>>>woda>>>wędka>>>woda no i troche tak daremnie łazić z torchami jak sie jest już przyzwyczajonym do światła na całym ekranie :/:/:/

Vanhelsen
29-10-2005, 21:34
No tylko że w tym wszystkich chodzi właśnie o to że niechce mi się godzinami klikać naprzemian w kólko wędka>>>woda>>>wędka>>>woda no i troche tak daremnie łazić z torchami jak sie jest już przyzwyczajonym do światła na całym ekranie :/:/:/To sorka, ale jak to w temacie o alkocholu było napisane, jeśli sam nie chcesz się od tego oduzależnić to nic ci nie pomoże.... albo tak jak pisałem albo nie da rady... sorry WInetu... Lajf is brutal...

Scream
29-10-2005, 22:17
hiptnoza...ew. terapia prądem...... tylko to moze ci pomoc w walce z twym jakze ciezkim i powaznym uzaleznieniem.

.:Marta:.
29-10-2005, 22:27
jesli ci zalezy na postaci to nie urzywaj bota ja urzywalam i sie skonczylo na tym ze stracilam 45 elite knighta bo wpiepszyli mi bana na 30 dni jeszcze jeden i delete tak pisze w moich cryminal rekord i grac nim juz nie bede bo nie ma po co ;( wiec jesli masz czas zeby to zakonczyc to zrob to bo ja bym dala wiele zeby cofnac czas :confused:

sceptile
29-10-2005, 22:39
Po 1 primo: Skasuj TBI z dysku
Po 2 primo: Ściągnij jakiś legalny exp counter, jak ten z tibia.de
Po 3 primo: Przez jakiś czas huńć tylko na powierzchni, w dodatku uwzgledniając pory dnia ;P
Po 4 primo: Bierz ze sobą fooda zawsze (dosyć sporo) i rybki łów spokojnie, fooda ci starczy

Taka Tuca
29-10-2005, 22:42
...ponieważ doszłem do wniosku że to zwykle lamerstwo i uproszczenie...

racja, cos w sam raz dla ciebie, chociaz dobrze, ze do tego doszedles :D

Czy używamy Tibia Black Ice?
Ja obecnie pszestaje używać

fajnie, ty juz nie jestes lamerem, a ci ktorzy napisza w tamtym temacie ze uzywaja, beda 8o

Daku
29-10-2005, 22:51
hiptnoza...ew. terapia prądem...... tylko to moze ci pomoc w walce z twym jakze ciezkim i powaznym uzaleznieniem.

Terapia prądem moim zdaniem byłaby najlepsza.

-Będziesz używal TBI?!
-TAK!!!
BZZZZZZZZZZ
-AŁA KUR@A!!
-Bedziesz?!?!
-JASNE ŻE KUR@A TAK!
BZZZZZZZZZ
-BĘDZIESZ?!
BZZZZZ....

I tak do oduzależniena ;P

Najlepszym sposobem żeby sie oduzaleznić/nieuzaleznić jest...Nieściąganie TBI.Przyznaje sie ,kiedyś używałem tego evul programu...Przestałem..A czemu?Bo psuł mi klimat Tibi...Dziwne dziwne?;P

Taka Tuca
29-10-2005, 22:54
Wcale nie dziwne, bo prawda jest taka, ze kazdy cheat psuje klimat i cala zabawe z grania ;(

Adaras
29-10-2005, 23:01
Hmm...Jak się czuje jakikolwiek klimat fantasy to się nawet nie zaczyna używać ;) Trzeba brać pod uwagę pory dnia i nocy, trzeba się trochę powczuwać w postać. W rl jak wracasz do domu po 21 też nie masz światła naokoło (pomijając latarnie).

Raynold
29-10-2005, 23:17
1. http://so.pwn.pl + dodstkowe lekcje języka polskiego w szkole.
2. Zostawiam dla potomności, żeby ludzie widzieli, jak bardzo debilne tematy mogą pojawić się na tym forum -.-