Pokaż pełną wersje : Co sie stanie...
Warrior of ksamat
13-05-2004, 20:18
Co sie stanie jak mam postac na premi (ale tak na serio nie mam :D) i mi sie konczy pacc.
To co ta postac znika czy sie ja przenosi na inny swiat??
Juz sam nie wiem moze ktos mi odpowiedziec??
Matheous
13-05-2004, 20:31
Po prostu nie mzoesz sie na nia zalogowac dopoki ponowniue nie wykupisz PACCa...
Mnie interesuje co innego-zalozmy ze mam PACCa(zalozmy:P) i sie przenioslem na Edron(mam tam residence'a) i w ostatni dzien mojego PACCa logoutnalem sie gdzies na Edron...Gdy juz ten PACC sie skonczy a ja sie zaloguje-to GDZIE sie zaloguje???I co bedzie z rzeczami ktore mialem w Edron-depo??? I gdzie bede mial residensa??? Powiedzcie bo mnie to ciekawi:P
Rzeczy z depo zostają chyba w depo, w którym były, ale nie na pewno (możliwe, że idą do Thais, nie sprawdzałem:P). Ty pojawiasz się w świątyni Thais, masz obywatelstwo thaisowe.
Zalogujesz sie w swiatyni w Thais, miejsce zamieszkania zmieni sie na Thais, rzeczy w depo na Edron pozostana w depo na Edron i nie bedziesz sie mogl do nich dostac dopoki nie kupisz nastepnego PACCa. Jesli miales domek na Edron to stracisz go, a wszystkie rzeczy ktore w nim sa powedruja do depo na Edron. To samo tyczy sie Daramy.
To chyba wyjasnia wszystko?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.