Pokaż pełn± wersje : elf scout
owsik killer
30-10-2005, 13:57
mam takie pytanie gdze ma sens chodzic z elfem scoutem pomijajonc kopalnie kazo bo tam laTWO STARCIC ELFA I CZY JAK MAM DWRF SOLDKA TO INNY DWARF SOLDEK BEDZIE MU DUZO ROBIL
owsik killer
30-10-2005, 14:06
hallo odpisze mi ktos
Mops Mag
30-10-2005, 14:28
Chodz z nim na dól od thais na cyce i spawn guarda,doradzal bym lepiej mino archera
Scouta to sobie za przeproszeniem do dupki wsadzic mozesz ;p
Często pada, słabo bije, nie mozesz uciekac bo wtedy bije 0-1 razy na 2 tury.
Męcz roty do 40lv like me i z hmmkami ktore zrobisz skakaj na guardy z monkiem.
Celtharis
30-10-2005, 14:42
Scoutem mozesz popekowac noobki nic pozatym (jedyne dobre summony ghoul to treningu MOnk za***isty do expa i ds do expa koniec) I FE najlepszy do PK
Ze scoutem możesz dla rozrywki i¶ć na południowy cmentarz na pohu. Chociaż szybkiego expa to tam nie będzie...
hallo odpisze mi ktos
Czy ty myslisz ze to czat do cholery i jestesmy tu zeby tylko tobie pomagac??
Tematow o scautach bylo w cholere i odrazu mowie ze to nieoplacalne (prosba do moda nie usowac a zamknac bo za dzien bedzie next taki sam)
Katsumoto
30-10-2005, 18:34
tak jest scouta mozna do dupeczki wsadzic i zapomniec o nim :D
jak eolf scout do pk to lol juz wole przywolac rata i mi jaksi noob go zabije i skulla bedize mial lol :D Mino archer to jzu nie pogadasz z 2 to spokojnie pod thais tam z cycami i minosami.
pozdro B)
scout to za przeproszeniem gówno! wiem ze masz faze z summona... pamietam jak ja sam sie fazowałem z tego ze elf scouta miałem, ale powiedzmy se szczerze - do niczego on nie jest przydatny... radze kupic klucz na fibula w hammer (jezeli poszedls w cluby) i jedziesz na roty, jak masz oczy otwarte to nie spotkasz DSa wiec expic sie bedzie super, ja jak jestem sam to wyciagam na fibuli ponad 10k/h (expa oczywiscie). jak juz nabijesz 20 lvl to czekasz na full many, kupujesz 5 manasów i idzesz na cyce pod thais i oczywiscie utevo res "minotaur archer, manas, manas, manas, manas, manas i utevo res "minotaur archer... expi sie wmiare szybko, ale i tak syzbciej bedziesz expic na fibuli :D. Sorc juz taki jest... do 27 lvla ONLY roty! potem to se juz z monkiem jedziesz na guardach :D
Ale sie rozpisałem... :P
Pozdro all!
Jak checzs pobawic sie z skoutami to zrob tak... Kup kilka manasow i idz na do dark catedral.. idz na ghule zrob 2 elfy i ghule nawalaj tylko uwaga nakoncu na dsa !! Exp dizie szybko ale kasa ejscze szybciej ;] pozdro
Mago Largon
31-10-2005, 19:04
jak ci sie nudzi to mozesz przyzwac "Druzyne Pierscienia :D" to znaczy ze przyzywasz solda (Gimli) i scouta (Legolas). i ja robie taka rundke dal expa i kasy na ok.15 lev-
1. amazon camp w gore od carlin
2.amazon camp na prawo od carlin
3. wild wariory kolo femur hills
4. elvenbane.
a wiec jakby ujac to wszystko w jedno zdanie:
elfy s± do (nie do "dupki") tylko DO DUPY!
hallo odpisze mi ktos
Omg! Napisał posta i po 9 - ciu minutach juz sie niecierpliwi z powodu braku odpowiedzi... n/c
Czy ty myslisz ze to czat do cholery i jestesmy tu zeby tylko tobie pomagac??
Tematow o scautach bylo w cholere i odrazu mowie ze to nieoplacalne (prosba do moda nie usowac a zamknac bo za dzien bedzie next taki sam)
Shhhh.
@topic
Zalatw sobie blokera, wybierz sie z nim na polnocny skraj PoH'a na cyce.
Dwa scouty lub archery i masz express z 20 do 30 lvlu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.