PDA

Pokaż pełn± wersje : elf scout

owsik killer
30-10-2005, 13:57
mam takie pytanie gdze ma sens chodzic z elfem scoutem pomijajonc kopalnie kazo bo tam laTWO STARCIC ELFA I CZY JAK MAM DWRF SOLDKA TO INNY DWARF SOLDEK BEDZIE MU DUZO ROBIL

owsik killer
30-10-2005, 14:06
hallo odpisze mi ktos

Mops Mag
30-10-2005, 14:28
Chodz z nim na dól od thais na cyce i spawn guarda,doradzal bym lepiej mino archera

M4r3X
30-10-2005, 14:30
Scouta to sobie za przeproszeniem do dupki wsadzic mozesz ;p

Często pada, słabo bije, nie mozesz uciekac bo wtedy bije 0-1 razy na 2 tury.

Męcz roty do 40lv like me i z hmmkami ktore zrobisz skakaj na guardy z monkiem.

Celtharis
30-10-2005, 14:42
Scoutem mozesz popekowac noobki nic pozatym (jedyne dobre summony ghoul to treningu MOnk za***isty do expa i ds do expa koniec) I FE najlepszy do PK

Helixaw
30-10-2005, 15:17
Ze scoutem możesz dla rozrywki i¶ć na południowy cmentarz na pohu. Chociaż szybkiego expa to tam nie będzie...

Barts
30-10-2005, 18:04
hallo odpisze mi ktos
Czy ty myslisz ze to czat do cholery i jestesmy tu zeby tylko tobie pomagac??
Tematow o scautach bylo w cholere i odrazu mowie ze to nieoplacalne (prosba do moda nie usowac a zamknac bo za dzien bedzie next taki sam)

Katsumoto
30-10-2005, 18:34
tak jest scouta mozna do dupeczki wsadzic i zapomniec o nim :D
jak eolf scout do pk to lol juz wole przywolac rata i mi jaksi noob go zabije i skulla bedize mial lol :D Mino archer to jzu nie pogadasz z 2 to spokojnie pod thais tam z cycami i minosami.

pozdro B)

pawepek
30-10-2005, 19:17
scout to za przeproszeniem gówno! wiem ze masz faze z summona... pamietam jak ja sam sie fazowałem z tego ze elf scouta miałem, ale powiedzmy se szczerze - do niczego on nie jest przydatny... radze kupic klucz na fibula w hammer (jezeli poszedls w cluby) i jedziesz na roty, jak masz oczy otwarte to nie spotkasz DSa wiec expic sie bedzie super, ja jak jestem sam to wyciagam na fibuli ponad 10k/h (expa oczywiscie). jak juz nabijesz 20 lvl to czekasz na full many, kupujesz 5 manasów i idzesz na cyce pod thais i oczywiscie utevo res "minotaur archer, manas, manas, manas, manas, manas i utevo res "minotaur archer... expi sie wmiare szybko, ale i tak syzbciej bedziesz expic na fibuli :D. Sorc juz taki jest... do 27 lvla ONLY roty! potem to se juz z monkiem jedziesz na guardach :D
Ale sie rozpisałem... :P
Pozdro all!

Knocik
30-10-2005, 23:23
Jak checzs pobawic sie z skoutami to zrob tak... Kup kilka manasow i idz na do dark catedral.. idz na ghule zrob 2 elfy i ghule nawalaj tylko uwaga nakoncu na dsa !! Exp dizie szybko ale kasa ejscze szybciej ;] pozdro

Mago Largon
31-10-2005, 19:04
jak ci sie nudzi to mozesz przyzwac "Druzyne Pierscienia :D" to znaczy ze przyzywasz solda (Gimli) i scouta (Legolas). i ja robie taka rundke dal expa i kasy na ok.15 lev-
1. amazon camp w gore od carlin
2.amazon camp na prawo od carlin
3. wild wariory kolo femur hills
4. elvenbane.

Non
01-11-2005, 11:55
a wiec jakby ujac to wszystko w jedno zdanie:
elfy s± do (nie do "dupki") tylko DO DUPY!

pawepek
01-11-2005, 16:07
hallo odpisze mi ktos

Omg! Napisał posta i po 9 - ciu minutach juz sie niecierpliwi z powodu braku odpowiedzi... n/c

malkolm
02-11-2005, 09:30
Czy ty myslisz ze to czat do cholery i jestesmy tu zeby tylko tobie pomagac??
Tematow o scautach bylo w cholere i odrazu mowie ze to nieoplacalne (prosba do moda nie usowac a zamknac bo za dzien bedzie next taki sam)

Shhhh.

@topic
Zalatw sobie blokera, wybierz sie z nim na polnocny skraj PoH'a na cyce.
Dwa scouty lub archery i masz express z 20 do 30 lvlu.