PDA

Pokaż pełną wersje : Nayamus Felaurumon -> Jedyna postać w Tibi "z bandażem?"

Rohen
30-10-2005, 15:51
Dzisiaj zalogowałem się na mojej nowej postaci na Aldorze... patrzę a tu niejaki Nayamus Felaurumon, poziom 1 i gośc ma outfit mumii. Każdy się go pytał dlaczego się nie pojawił jego stary outfitt Facc'owski. On na to, że już od kilkudziesięciu godziń siedzi tu a "czar" nie znika.

CHWILOWE PROBLEMY Z IMAGESHACK...

Latek
30-10-2005, 16:00
Dzisiaj zalogowałem się na mojej nowej postaci na Aldorze... patrzę a tu niejaki Nayamus Felaurumon, poziom 1 i gośc ma outfit mumii. Każdy się go pytał dlaczego się nie pojawił jego stary outfitt Facc'owski. On na to, że już od kilkudziesięciu godziń siedzi tu a "czar" nie znika.

CHWILOWE PROBLEMY Z IMAGESHACK...
Wydaje mi sie,ze to jest sprawka "Halloween Hare".To taki rabit, który zmienia ludzi w nieumarłe potwory.Nie znika to nawet po server save.

Sacred Platinum Dragon
30-10-2005, 16:02
Ja tez gram na Aldorze i mu sie nie dziwie bo sam mam do dziś dnia ouffit ghost-a.

@down \/\/

To ja ten ouffit juz mam prawie tydzien.

Rohen
30-10-2005, 16:03
No tak, ale podobno outgfitt zamienionego potwora znika po 5 godzinach... a on ma od 3 dni =/.

bogdan1990
30-10-2005, 17:11
3 sprawy
1: czy to tylko na naszym swiecie
2:gdzie mozna znalezc tego kroliczka
3:czy po wyjsciu z rookgardu outfit zostaje?? Bo jak tak to megasnie 8o

Mixyrdon
30-10-2005, 17:15
outfit sie utrzymuje do 5 godz ale gry.
moja postac na mainie miala outfit witcha i zniknal a postac na rooku ktura 5 razy gura max sie lognolem ma caly czs outfit.
jezeli chcesz aby outfit zniknal graj dlugo. mi zniknal tego zamego dnia chociaz mi sie podoba; :(:(