Pokaż pełną wersje : Irakijczycy
Witam... chiałem zaprezentować tutaj film w którym irakijczycy wyczytują swoję żądania i demonstrują siłe
[19:43] <FleshGrinder> Dobra szybko glosowac - usunac link do filmu czy nie?
[19:43] <GonzoVonKrenzel> usuñ ...
[19:43] <Wieszok> delete
[19:43] <GonzoVonKrenzel> nieraz 8-latkowie po tibia.pl biegaj¹
[19:43] <robietest> robie test :)
[19:43] <FleshGrinder> jak juz mam usuwac to nie z tego powodu ;)
[19:43] <FleshGrinder> ale dobra - link usuwam
Szczerze mówiąc nie bylo co oglądać - a niektórym mogło to spaczyć swiatopogląd i psychike~ Dobo [sorry za wcinanie się w posta :) ]
<edit by Dr. Omader> UWAGA OSOBY PONIZEJ 15 ROKU ZYCIE NIE POWINNY TEGO OGLADAC!
uwaga > film brutalny
wyrażajcie swoje opinie
moja jest jedna:
irakijczycy to psy i mają gówno zamiast muzgu
irakijczycy sux!
<Dr. Omader> Sry za edit ale teraz bedzie to wyrazniejsze.
kotomaniak
13-05-2004, 21:36
A wiesz, typa polskie dresy pobiły tak że stracił oczy, miał złamane 3 rzebra i został inwalidą do końca życia, Polacy sux? Zgadzasz się z tym? Nie mierz wszystkich jedną miarką.
PS. film brutalny nie przecze...
Mam pytanie... czy jezeli ogladasz jakis film gdzie POLACY sie bija lub demoluja jakies obiekty publiczne tez uwazasz ze Polacy jako narod i calosc spolecza sa "to psy i mają gówno zamiast muzgu" i "polacy sux!" ?? Wydaje mi sie ze nie. I nie powinienes ocenia calego narodu po tym jak obejrzysz filmik gdzie kilku idiotow robi cos glupiego poniewaz sa to tylko JEDNOSTKI a nie caly narod i oni niestety nie moga na to nic poradzic... wiec jezeli zaczniesz oceniac jakies naordy to najpierw zastanow sie czy masz do tego odpowiednie argumenty. 8)
racja.....
irakijczycy na filmie mają gówno zamiast muzgu
irakijczycy na filmie sux !
<nie porównujcie pobicia na stadionie od chamskiego odcięcia łba niewinnemu człowiekowi>
Gonzo von Krenzel
14-05-2004, 11:45
O kurde...
Aż mi się płakać zachciało. To strszne. Niewinnemu człowiekowi głowe odcinać... Nie wiem co napisać. W każdym razie współczuje.
P.S. 80% brudnych arabów są takimi debilami jak ci na filmie - nie próbujcie ich bronić.
Bigvirus
14-05-2004, 13:02
Ten film nie jest przeznaczony do umieszczania go tutaj jest za bruutalny dla osub do 12 roku rzycia a takie osoby tez tu pewnie sa!!!!!!!!!!!!
kotomaniak
14-05-2004, 14:21
@Gonzo Ja spróbuje i twierdze że to nie prawda, trzeba być ostrym (...) żeby zrobić takie coś i napewno 80% arabskiego społeczeństwa nie jest do tego zdolna. U nas też podobne rzeczy się dzieją choćby zasolenie dzieci w beczkach przez ich własnych rodziców. I według ciebie 80% Polkaów to (...) bo według mnie nie. Znowu ktoś próbuje mierzyć wszystkich jedna miarką i oceniać naród po działaniu jednostek.
PS. Jak dla mnie to nie jest film na forum o tibii...
Monoskar
14-05-2004, 14:24
Faktycznie, film brutalny i nieprzeznaczony dla dzieci, może spaczyć psychikę na ładnych kilka dni :O
Z drugiej strony w kraju targanym konfiktem takie sytuacje są dosyć częste a wiele z nich nigdy nie ujrzy światła dziennego.
Nie można też mierzyć wszystkich jedną miarką i osądzać całego narodu poprzez poczynania grupki wywrotowców. Pamiętajcie, że Niemcy testowali na Polakach cyklon B, niegaszone wapno i różnego rodzaju gazy, co nie oznacza, że dziś naszym obowiązkiem jest siać nienawiść w stosuknku do każdego napotkanego Niemca.
więc może mówmy głównie nie o społeczności lecz o władzach.... aha....takie same zdanie mial bym o wladzach niemieckich w tamtych czasach
wykastrował bym tego hitlera gołymi rękami..
Co do tego że film nie jest przeznaczony dla osób ok 12 roku życia ------ pisze BRUTALNE!
Vanhelsen
14-05-2004, 18:36
Film jest okropny, niewiem poco go tutaj zamieszczałeś. Chyba poto, by ponabijać se posty. Na IRc'u poadła propozycja wyklasowania linka, całkowićie się z nią zgadzam.
Dan the Automator
14-05-2004, 19:28
Dobra zobaczyłem - bez większych emocji...
Bardziej mnei martwii że ulegacie tak łatwo propagandzie... Czyżby komuś zależało na tym byście zmienawidzili Irakijczyków ;)?
Wasze emocje wywołane sa tym że nigdy nie widzieliście morderstwa - tym bardziej przez dekapitacje. No i juz widać efekty - to film wami manipuluje - i niektórzy mają z tego korzyści ;). Widzieliście film z torturowania więźniów w więzieniach "sIŁ kOALICYJNO pOKOJOWYCH?" Nie? oooo może ktos nie chce byście ich znienawidzili? ;)
Ci którzy sa na IRCu znają mój stosunek do wojny - oraz do Busha (gej 8o!~)
Uważam to za jedna z najwiekszych porażek naszej "cywilizacji"... czy jest konieczna?
Na wojnie giną codziennie setki ludzi - w niej lub bardziej okrutny sposób (czy można by rzecz - pokazowy ;) ) - a wojna staje się zaraz koło GejRealityShow główną rozrywką ludzkości.
Movin' back instead of forward? Zdecydowanie
Mało tego - codziennie ginie tysiące osób - i winnych i niewinnych (chociaż ciężko mówić ze ktokolwiek zasługuje na śmierć...) a jakoś to was tak przejęło? Czy poprostu ulegliście propagandzie?
@Autor tematu - I jesli byś zabił tamtych irakijczyków poczułbyś się lepiej? I w tym momencie czym różnisz się od nich...?
Nie chce tu bronić nikogo - tylko patrze na sprawe jasno - "ci dobzi" też dopuścili się setek brutalnych gwałtów, mordów na irakijczykach... i co?
Wojna niczego jeszcze nei rozwiązała - i tym razem nie rozwiąże; irakijczycy niczego nie udowodnili, ameryka zyskała wielu (chcąc niechcąc) "sojuszników"...
Narazie to tyle... ale mam jeszccze cos do powiedzenia na ten temat ;) może poźniej~
<edit by Dr. Omader> UWAGA OSOBY PONIZEJ 15 ROKU ZYCIE NIE POWINNY TEGO OGLADAC!
Taki napis jeszcze nigdy nikogo nie zniechęcił ;)
p.s
THE remains of Nicholas Berg, the US hostage beheaded by Islamic radicals in Iraq,
p.s2 - przykro mi za tego człowieka - KOLEJNA ofiara barbarzyńskiego świata...
p.s3 - Jeszcze rok temu powiedziałbym że ich "świętość" zostanie nagrodzona piekłem ;) Teraz juz nie wierze~
Gonzo von Krenzel
14-05-2004, 19:41
Oryginalnie dodany przez kotomaniak
@Gonzo Ja spróbuje i twierdze że to nie prawda, trzeba być ostrym (...) żeby zrobić takie coś i napewno 80% arabskiego społeczeństwa nie jest do tego zdolna. U nas też podobne rzeczy się dzieją choćby zasolenie dzieci w beczkach przez ich własnych rodziców. I według ciebie 80% Polkaów to (...) bo według mnie nie. Znowu ktoś próbuje mierzyć wszystkich jedna miarką i oceniać naród po działaniu jednostek.
PS. Jak dla mnie to nie jest film na forum o tibii...
Nie twierdze, że 80% zrobiło by to samo, ale jak ktoś na bierząco śledzi wiadomości, napewno wie, że (moim zdaniem) większość arabów jest negatywnie nastawionych do amerykanów i wojsk koalicji i chętnie prowadziło by z nimi wojne.
Film jest okropny, niewiem poco go tutaj zamieszczałeś. Chyba poto, by ponabijać se posty. Na IRc'u poadła propozycja wyklasowania linka, całkowićie się z nią zgadzam.
No i dobrze, że ten link został usunięty...
P.S. Niedawno byłem w Egipcie. Bardzo mi się spodobała kultura arabska, ich obyczaje, styl życia itp. Po powrocie zacząłem uczyć się jezyka arabskiego. Moim zdaniem są to naprawde dobrzy ludzie. Co Wy byście zrobili, jakby na polske "napadli" japończycy? Zaczęli by rządzić się w naszym kraju, decydować itp... ? Myśle, że też byście tak "walczyli"... Tylko szkoda, że giną niewinni ludzie, tymbardziej w taki sposób...
P.S.
Wasze emocje wywołane sa tym że nigdy nie widzieliście morderstwa - tym bardziej przez dekapitacje.
@Dobo:
Widziałeś "faces of dead" ;)? Bo ja tak :P ;).
IMHO to Amerykanie sami są winni śmierci niewinnego człowieka. Od zawsze prowadzili oni politykę podbojów w ,,imię pokoju" itp. ( najpierw Indianie, Wietnam, a teraz Irak). Nie dziwię się Irakijczykom, przecierz Ameryka ,, wyciska" ich jak cytrynę... Wszytkie wojny SUX. X(
Rany, ludzie, czy na tym filmie jest COKOLWIEK, czego juz nie widzieliscie w telewizji albo w kinie, na filmach albo nawet kreskowkach, czy chociaz w serwisach informacyjnych? Skad ta hipokryzja, zszokowanie? W filmach sa o wiele okropniejsze sceny.
Gonzo von Krenzel
15-05-2004, 11:48
Może i są straszniejsze sceny, ale to tyko fikcja. To jest prawdziwy film, pokazujący jak przez kilkanaście sekund bezczelni ludzi odcinają głowę (jeszcze żywemu) niewinnemu człowiekowi, choć on krzyczy i błaga o pomoc...
Oryginalnie dodany przez Polin
Rany, ludzie, czy na tym filmie jest COKOLWIEK, czego juz nie widzieliscie w telewizji albo w kinie, na filmach albo nawet kreskowkach, czy chociaz w serwisach informacyjnych? Skad ta hipokryzja, zszokowanie? W filmach sa o wiele okropniejsze sceny.
Jakos nikt nie oburzal sie jak prawie wszystkie stacje telewizyjne przez kilka godzin pokazywaly jak ponad 5 tysiecy ludzi umiera w WTC kiedy WTC plonelo i walilo sie? Moze dlatego, ze tam nie pokazano twarzy? Nikt nie burzy sie, kiedy pokazywane sa archiwalne filmy z czasow II Wojny Swiatowej, gdzie widac trupy po bitwie. Nikt nie protestowal kiedy pokazywano setki rannych po zamachach w Madrycie. Wiec czym smierci tych ludzi roznia sie od smierci pana Nicholasa Berga? Czyzby On albo Jego smierc byla na tyle niewazna, ze nie warto o niej mowic, ocenzurowac i jak najszybciej zapomniec? Dzieki temu filmowi ludzie przynajmniej zapamietaja kim byl i jak zginal, nie bedzie kolejnym bezimiennym Amerykaninem, ktory zginal w Iraku.
Mathayus
15-05-2004, 20:51
Oryginalnie dodany przez Gewof
Mam pytanie... czy jezeli ogladasz jakis film gdzie POLACY sie bija lub demoluja jakies obiekty publiczne tez uwazasz ze Polacy jako narod i calosc spolecza sa "to psy i mają gówno zamiast muzgu" i "polacy sux!" ?? Wydaje mi sie ze nie. I nie powinienes ocenia calego narodu po tym jak obejrzysz filmik gdzie kilku idiotow robi cos glupiego poniewaz sa to tylko JEDNOSTKI a nie caly narod i oni niestety nie moga na to nic poradzic... wiec jezeli zaczniesz oceniac jakies naordy to najpierw zastanow sie czy masz do tego odpowiednie argumenty. 8)
wiesz ale po takich negatywnych czynach ocenia sie narody i wiele pozytywnych rzeczy ktore robia polacy nie zdola tego skreslic
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.