zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomysł na konkurs !

Lord Dreathan
30-10-2005, 19:12
Cóż, piszę ten temat tutaj ponieważ dział jest powiązany z treścią tego co zamierzam napisać. Mam taki pomysł na konkurs. Polegałby on na nakręceniu zabawnego/śmiesznego filmiku (rec. albo wmv.). Nagrodą byłyby np. Koszulki oraz kubki. Czekam na wasze opinie (w szczególności Moderatorów)

Dwimenor
30-10-2005, 19:19
Och, pomysłów na konkursy to my mamy niezliczoną ilość. I to nie tak "tradycyjnych" jak twoja propozycja.
I na pewno byśmy organizowali je nonstop-ale wierz mi: taki konkurs to koszty (nagrody) oraz dużo pracy przy moderacji oraz wybieraniu laureatów. Trzeba trochę odzipnąć ;)
Zresztą niedawno skończył się jeden konkurs więc trochę poczekaj z następnym.

Rybzor
30-10-2005, 20:52
No nawet nienajgorszy pomysl, ale modki pewnie tych pomyslow maja wbrud:P, fajnie by sie ogladalo takie filmy, juz niemozemy sie doczekac nast interesujacego konkursu ;), o i Drom cos wspominal o niespodziankach odnoscie pacc itp, miejmy nadzieje ze zacznie sie cos dziac :]

Bambuko
30-10-2005, 21:01
To ja już myślę, że lepszy byłby konkurs "Tibia i zmienianie butów w szkole" na najlepszą propagandę dotyczącą zmieniania butów w szkole. Forma dowolna.

Lord Dreathan
30-10-2005, 21:25
@up
TO było naprawdę........żałosne.

hoomik
30-10-2005, 21:59
jeden film wmv wazy srednio 25 mb. Takich filmow-zgloszen prawdopodobnie bedzie 50+, co daje ponad 1gb gowna do sciagania. Teraz zastanow sie jeszcze raz nad tym, czy taki pomysl ma sens...

Rybzor
30-10-2005, 22:48
@up
O filmach rec tez byla wzmianka, pozatym smieszne filmy nie musza byc dlugie na 25 mb...

Descartes
10-11-2005, 16:49
Oj, pomysłów byłoby dużo więcej niż 50. Pamiętaj, że zawsze znajdzie się jakiś cwaniaczek, który wrzuci pracę kogoś innego. I weź se oglądnij wszystko.

Yoh Asakura
10-11-2005, 16:57
Oj, pomysłów byłoby dużo więcej niż 50. Pamiętaj, że zawsze znajdzie się jakiś cwaniaczek, który wrzuci pracę kogoś innego. I weź se oglądnij wszystko.
Nie zapominaj także o cwaniaczkach którzy chcieli by wykorzystać okazje i zamieścić link z kajlogarem...