Pokaż pełną wersje : Sonda...Warlock Silniejszy Od Demona??
Kerin Tale
13-05-2004, 22:42
Jak myślicie...czy Warlock jest silniejszy od Demona.......uzasadnijcie tylko wypowiedz :P jestem ciekaw co o tym myslicie...ja sie wypowiem na samym koncu :P
Mamo nie bij, już nie będę PK...
Vanhelsen
14-05-2004, 14:23
Możesz niezdąrzyć się wypowiedzieć bo na końcu zawsze moderator zamyka temacik :P A jakdlamnie to demonek mocniejszy (przynajmniej tak powinno być) ale to zalerzy od "gustów"
Zakladam, ze masz max 20-30 lvl. I co ci da, ze powiem, ze cos jest mocniejsze?
Ciezko jest powiedziec, ktory mocniejszy. Moze sie zdazyc, ze np. choc dwarf geomancer jest slabszy od np dragona, to geomancer zawsze wystepuje w silnej obstawie, a spawn pojedynczego smoka nie trudno znalezc. Np za gsa masz wiecej expa, niz za necro, a gsa juz na 25 lvlu paladyni bija.
Ithelios
14-05-2004, 19:27
Cóż,generalnie demon jest bardziej "przewidywalny" od emerytów,co czyni z nich postrach graczy o filozofii "UHne się na yellow HP-to i tak wcześnie".
Pan Zeneq
14-05-2004, 19:52
Z tego co wiem to niewydaje mi sie zeby warlock wystepowal sam!!wiec zalezy na jakiego respa trafisz!!to ze demon tesh przyzywa fire elemental co tesh wcale nieulatwia sprawy!!zeby sie przekonac idz na kazdego pokoleji na solo, zmierz czas jaki biles i policz ile uhow straciles!!o i niezapomnij dac znac co szybciej z miejsza strata zyc ;)
8)
Teraz polowanie na wrl to makabra. To ze atakuje tylko z odleglosci i ucieka poza ekran na red hp czyni go najlepsza kreatura na tibii. Mozecie tez sprawdzic statystki na tibia.com i zobaczyc jak bardzo spadla ilosc zabijanych wrli przez ludzi od tego nieszczesnego updatu. Po prostu szok, CIPy powinni dac wiecej expa za tego stworka.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.