PDA

Pokaż pełną wersje : Mysterious Fetish

szymon287
31-10-2005, 01:03
Można dzięki niemu wyjść z HellGate.- ehm nie rozumie troche tego, to znaczy ze jak wejde do HG nie moge sie pozniej ropnac?(tak jak na desert questcie) czy jak uzyje MF mnie ,,wyloguje i bede w swiatyni'' plz odpiszcie szybko

EDIT
czy jak ide na draconie quest potrzebne mi to bedzie? i z kad to wziasc ?;(

morwi
31-10-2005, 05:00
ta "lalka" sluzy do ozdoby... a skad mozna wziac? wszystko na tibia.pl pisze

pijany rolnik
31-10-2005, 06:31
Ta "lalka" niesłuży do ozdoby tylko dzięki niemu można wyjść z HG z jakiegoś innego wyjścia niewiem gdzie ono jest, ale mysterious fethis niesłuży do ozdoby. Już kiedyś jak byłem newbie to założyłem temat "do czego służy mysterious~" i jak sie okazało to niejest ozdoba.

morwi
31-10-2005, 07:28
Ta "lalka" niesłuży do ozdoby tylko dzięki niemu można wyjść z HG z jakiegoś innego wyjścia niewiem gdzie ono jest, ale mysterious fethis niesłuży do ozdoby. Już kiedyś jak byłem newbie to założyłem temat "do czego służy mysterious~" i jak sie okazało to niejest ozdoba.

jak byles newbie to bylo przed updatami kilkomma... teraz sie wychodzi za pomoca parceli a za pomoca lalki juz nie...

szymon287
31-10-2005, 07:53
skoro przez parcele to juz raczej wiem (chyba 6 jest potrzebne na filmiku wydzialem) ale czy jak pojde na draconie musze wracac przez HG czy jest tam jakis teleport ?

ahcarb
02-11-2005, 17:44
JAk jesteśw piramidzie to na samym szczycie jest teleport, który wysyla cie do ab ;p

szymon287
02-11-2005, 17:55
thx ^^ a z samego HG mozna wyjsc???? czy tylko przez te parcele?