Pokaż pełną wersje : Jak tu na Demona?
Mam do was tylko 2 pytanka
1.Z jakim Equi mogę sie wybrac na demona? Który musze mieć level?i jakie Skille?
2.Jeśli pójdę z kolegąto jakie musimy mieć skille , ....(patrz wyżej) :) :rolleyes: ---------- fajnego ma loopa
_Saijan_
14-05-2004, 11:38
Po 1. musisz miec PACC. Equip raczej obojetny... solo na demona to lvl 110+, skille z 9x/9x zeby miec jakies szanse.
Z kolega to bloker powinien miec lvl 60+, skille z 70-80 shieldinga, jak kolega to pall to z 80-90 dista + 15 mag lvl zeby z SD pruc, jak sorc to z 60-70 lvl i mag lvl 55-65.
Po pierwsze fajnie jak bys podal sowj aktualny lvl, skille i co najwazniejsze profesje. Blokowac demony mozna juz paraktycznie od 50lvl+ ze skillami kolo 80/75. Magiem, druidem, palkiem mozna juz isc na kolo 45 lvl. Ale cos mi sie wydaje ze ty na demona jeszcze raczej przez dluzszy czas nie pojdziesz... 8)
lvl raczej tak 70+ i skile tak 80/80 u knajta palek powinien miec duuuuuuzo boltow i duuuuuuuuuuuzo uhow dla siebie i kanjta tez. Palek skile tak z 85+. Druid i mag m lvl 45+ no i lvl 60+.
Faolitiarna
14-05-2004, 17:56
dajcie spokój... przecież on w tym roku na demony na pewno nie pójdzie, to świeży newbie, któy zobaczył demona w dziale potwory na tibia.pl i zachwycił się jak by to nie było fajnie zahuntować na taka bestye 8)
przymknijcie sie all....
1) Demona mozna blokowac ze na 34 lv (tylko duze prawdopodobienstwo zgonu)
2) zeby bezpiecznie blokowac demona wystarczy 65 lv (1000 hp)
3) skille nie wazne?? demon z lapki bije podobnie jak zerg
4) to ze jest nowy to dlaczego nie moze na demona isc??
gottar nabil 80 lv w 7 tyg. pgujac
5) druid i mag 45 mlv i lv 60+ jeeezuuuu gdzies ty sie uchowal???
na 35 lv mialem 45 mlv.... Zreszta lv nie jest taki wazny wazne zeby mial duzo SD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.