Pokaż pełną wersje : Your character is banished because of his her name
seba1979
14-05-2004, 13:28
Your character is banished because of his her name co to znaczy skasowana postac czy ban na jakis czas i za co ?? kurdeee jak sie dowiedziec co to jest pls o odpowidz dizeki
Dosytales bana poniewaz twoja ksywak lamala regulamin. Musisz zmienic nick.
No fakt, jeśli miałeś nick seba[cyferki], to się nie dziwię... :)
Btw. Pewien koleś dał przy tworzeniu postaci "Suggest a name", po czym dostał namelocka. Hrhr. :P
Witam Cie Wiesz co..... jak ty nie wiesz co to znaczy Your character is banished because of his/her name To Jestes BIG N00B
Sir_alex
16-05-2004, 11:28
Stary nie martw sie ja dostalem bana za urzywanie teleportu nawet nie wiedzalem ze nie wolno go urztwac:/
seba1979
20-05-2004, 02:20
@Adaras heh nie mialem zadnych cyferek i nie korzystalem z zadnych suggest name poprostu nick zawieral slowo Rune :/ dlatego tak to wyszlo.
@Salet w panice kazdy moze sie pomylic oceniasz zbyt szybko ! ale patrzac na twoje postacie to chyba ty jestes nobem ;)
@Fanfi dzieki konkretna odpowiedz i na temat !
@Sir_alex ciekawe ze gm'rzy banuja za takie bzdety a nie banuja kolesi ktorzy nagminie zabijaja 2 kolesia np 3 razy w 1 dzien mega lol :/
Oryginalnie dodany przez seba1979
@Sir_alex ciekawe ze gm'rzy banuja za takie bzdety a nie banuja kolesi ktorzy nagminie zabijaja 2 kolesia np 3 razy w 1 dzien mega lol :/
Bo teleport podpada pod regulamin (abusing game weaknes), a zabijanie kogos kto ci podpadl jest 100% legalne (najwyzej dostaniesz skulla).
seba1979
20-05-2004, 10:22
@Gremlin a regulamin tibi mowi w punkcie 5 ze za
5. Player Killing
a) Excessive killing of characters who are not marked with a "skull".
bedzie ban :P
jamal333
18-12-2007, 16:07
Ej kurde :D zakładając konto użyłem suggest name.Dziś sobie patrze a tu
"Your character is banished because of his/her name".Brawa dla gm's ogromne.Dobra nie będę gadał głupot ;] Jak zmienic nick ?
Witam Cie Wiesz co..... jak ty nie wiesz co to znaczy Your character is banished because of his/her name To Jestes BIG N00B
Nie każdy zna język angielski.. tobie już podziękujemy.. Jak jesteś taki mądry to przetłumacz to słowo w słowo... Jak popełnisz jakiś błąd to ty jesteś big "n00b" ok? :P
Master Knight de'Vere
18-12-2007, 20:44
Ej kurde :D zakładając konto użyłem suggest name.Dziś sobie patrze a tu
"Your character is banished because of his/her name".Brawa dla gm's ogromne.Dobra nie będę gadał głupot ;] Jak zmienic nick ?
Po pierwsze to nie GM daje namelocka tylko Customer Support, a co do zmiany nicku to wejdź na stronę swojego konta i gdzieś przy twoim Criminal Record powinno być "Change name" albo coś w tym stylu. Dajesz nowy name i musisz czekać do czasu kiedy CS zaakceptuję twój nowy nick. (ok. 1-2 dni)
Nie każdy zna język angielski.. tobie już podziękujemy.. Jak jesteś taki mądry to przetłumacz to słowo w słowo... Jak popełnisz jakiś błąd to ty jesteś big "n00b" ok? :P
Nie ma to jak odwoływać się do posta z przed 3 lat, eh?
Nie ma to jak odwoływać się do posta z przed 3 lat, eh?
o.O!
Nie patrzyłem na datę...
@2up
Jak post ma więcej niż rok, to nie odpisuj w nim :P
Bekaojad13
19-12-2007, 17:20
Tez dostalem hacka za nick mialem nick Samotny poszukiwacz przygod i dlaczego mi go zbanowali jak nie bylo w nim cyferek? A tak poza tym to ja tesz nie znam calego angielskiego. Potrafie se przetlumaczyc tylko to co potrafie a jak czegos nie umie to szukam w slowniku;););););););)
Mam postać o nicku Dragon Tibii i pewnego razu chce sie zalogować a tam takie coś wyskakuje Your character is banished because of his her name. To chyba znaczy, że moja postać została z banowana. Co trzeba zrobić, żeby to jakoś odblokować i grać dalej. Proszę o odpowiedz. Pls!!!:(
Pirate Cutthroats
02-01-2008, 20:19
Mam postać o nicku Dragon Tibii i pewnego razu chce sie zalogować a tam takie coś wyskakuje Your character is banished because of his her name. To chyba znaczy, że moja postać została z banowana. Co trzeba zrobić, żeby to jakoś odblokować i grać dalej. Proszę o odpowiedz. Pls!!!:(
Logujesz się na www.tibia.com, wbijasz na swoje konto, zmieniasz nick i po sprawie.
X( Wszedłem na www.tibia.com i zalogowałem sie na swoje konto, ale nie wiem jak zmienić imię gracza :( Pls o odpowiedzi
jak czytam te wasze posty to mnie cos bierze ....
Czy ty czytac nie umiesz czy polski to nie twoj jezyk i mam napisac Ci to po niemiecku holendersku japońsku ?.
Po wyżej panowie opisali co trzeba zrobić a ty dalej pytasz >.<
Wchdozisz na tibie.com logujesz sie i powinien byc przycisk(button)
Changel name albo cos co po angielsku ma zwiazek ze zmiana imienia
Changel name lub changel nick ..........................
Proponuje zamknac temat :(
Reboczyna
26-01-2008, 18:15
ZAL, ZAL, I JESZCZE RAZ ZAlX(
Czy wy tempe idioci powiecie mi !!
Gdzie wy widzicie ten wasz "BUTTON"
do zmiany imienia ?!?!?!?!
OMFG
Radziłbym zamknąć temat !
Reboczyna
26-01-2008, 18:16
Mówisz jak do słupa, a **** dalej nie kapuje -.-":D:D
ZAL, ZAL, I JESZCZE RAZ ZAlX(
Czy wy tempe idioci powiecie mi !!
Gdzie wy widzicie ten wasz "BUTTON"
do zmiany imienia ?!?!?!?!
OMFG
Radziłbym zamknąć temat !
Archeologom mówimy nie !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.