Pokaż pełną wersje : Atak Ac Na Ankrahmun
Filmik troche zwalony bo sie zdeka spuznilem , moim zdaniem powini wogóle nie puszczas facców na statek , tym co zwali cala akcje zajme sie puzniej milego ogladania
Made by Pedro Mac'Wanderhttp://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/2836
Wojtini12
31-10-2005, 17:41
co to za link? plik nie jest w formacie --.rec nikt sie nie nabierze na twoje sztuczki .Ban plx for this man
LoL? Czemu na tym świecie sa takie nooby , jezeli ty znasz tylko stronki typu rapidshare , która akurat niechciała mi się otworzyć wiec wlożyłem na druga to nie moja winna .... Po drugi jestes chyba ślepy jak kret ze nie widzisz ze to jest w rec....A tego banna to se wsadz za przeproszeniem w du...
Sluchajcie go dalej a bedziecie tacy sami glupi jak on
Życze miłego ogladania ,sry za błedy (złość).
ten plik jest czysty ... jeśli coś nie jest na rapidsharze nie znaczy to, że ma keyloggera. br?
Pozatym to na tym filmiku nic nie widać
Nie warty zasysania
btw nice eq and skilz
co to za link? plik nie jest w formacie --.rec nikt sie nie nabierze na twoje sztuczki .Ban plx for this man
debil? Pomyśl zanim coś napiszesz.
..::QRAS::..
31-10-2005, 18:35
Wojtus uspokuj się , mama i tata wrócą .
Wiem niezbyt warty zasysani zdeka się spuzniłem przez noobostwo na shipie -.- tak chcialbym zdążyć na ten atack ale wiecie no i na dodatek lagi , ty za gz :P
P.s Na koncu ubiłem djina zeby niebylo az tak hu.....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.