PDA

Pokaż pełn± wersje : NOOBOSTWO i kłamsto

Pker
31-10-2005, 18:40
Pisze o tym bo wiem że morze się wam to przydać.Moja najlepsza koleżanka (oczywi¶cie w tibi) prosila mnie o to zeby mogla ze mna grac w tibie i ze kupi mi super itemy.Zastanawialem sie czy dac jej passy czy nie a ona mowila ze da mi super itemki :baby: oczywiscie dalem jej pasy i co shakowla mnie i dobze ze mialem pacca i recovery keya i odzykalem postac ale nie wiem ciagle czy bede mial itemy czy nie oto jest pytanie.Piszcie tu o swoich przypadkach wysluham ich.
Nobostwo X(

Jacko
31-10-2005, 18:45
Wchodze pewnego dnia na forum.tibia.pl i patrze.. co ? Koles dał komu¶ passy i sie skarży że zabrali mu itemki :< Olaboga..

Noobostwo

Arthus Drag'Tail
31-10-2005, 18:45
Nie noobostwo, tylko idiotyzm... Jak mozna dac komus nieznajomemu swoj numer i haslo... n/c Jeszcze na dodatek pisze
Nobostwo

MMS
31-10-2005, 18:47
Przyklejony temat: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=14081 :)
btw: żal mi, mnie tez hackli, b-robe stracilem... znam ten ból... Na itemki raczej nie licz :D

Avager
31-10-2005, 18:57
Mnie też shakowali -.- ... szedłem sobie raz przy rzece... nagle zaczepiłem się o hak ! i mi poszła cała bluza ! Taka wielka dziura ;( , a to była nowa bluza ;( ;( ... Okazało się że to kolega dał tam hak od mięsa ;( Mama kazała go wywietrzyć ;( ;( a ja pecha miałem i noob byłem ;( .

Współczuje ci straty studded seta ;( wiem, to bardzo trudne do zdobycia na rooku ;(, jak mi ciebie żal i twego logicznego my¶lenia ;( och jak mi żal, potem sie dziwić czemu takie bezrobocie w kraju jest... jak wol± se przygarn±ć do pracy zagranicznego ukraińca niż kretyńskiego polaczka -.- .